Barnäktenskap i Sverige är helt OK,,,,

,,,,,,,,om du kommer från en annan kultur

HÄR

Familjen från ett arabiskt land, kom till Sverige i början av september 2014 och sökte asyl här. Den bestod av far, mor och fyra barn. Barnen är födda 1999, 2001, 2003 och 2007. Den flicka som jag berättade om i förra brevet har en storasyster. Det är hon som är född 1999. Även hon är ”gift” och har två egna barn, födda 2013 och 2014.

Välmenande ”experter” menar att detta är ngt vi måste acceptera. I Norge går diskussionerna så HÄR

Enligt socialantropologen professor Unni Wikan kan det bli värre för flickor i den här situationen när myndigheterna griper in, bland annat för att skilsmässa inte skulle ses med blida ögon inom islam.

Vad man säger är att religionen Islam skall stå över Svensk och Norsk lag tex.Sunt 2015?

Noterar via ”Den hälsosamme ekonomisten” att Reinfeldt tagit tillbaka sin berömda uppmaning

”Det kan man inte översätta ett drygt år senare till den situation som nu är.”

Jag tycker inte att man behöver gå på Fredde så hårt. Han sa ju precis vad som gäller

reinfeldt-humanitc3a4r-stormakt

Annonser

5 thoughts on “Barnäktenskap i Sverige är helt OK,,,,

 1. Hej.

  Innebär det att lagstiftningen angående barnäktenskap kommer att göras köns- och läggningsneutral? Rimligen kan en civiliserad stat inte institutionalisera olika behandling av sådant slag som här sker, och det finns nog tyvärr både män och kvinnor som (etnicitet eller religion oaktat) skulle ‘gifta sig’ med en tolvåring om lagligt tillfälle gavs.

  Eller så tillämpar vi en modern civilisations adelsmärke: likhet inför lagen, och lagar baserade på förnuft och logik. I så fall är äktenskapet ogiltigt och om brottslig handling (sexuellt övergrepp/våldtäkt på barn) begåtts så skall fullständigt straffansvar utkrävas, och den skyldige sedan utvisas, med inreseförbud.

  Tyvärr tror jag vi får se den tredje vägen: massmedia tar situationen i försvar, då förövaren är brun och utövar fredens religion. All kritik avfärdas med enkla och simpla svar på temat ‘rasism’, kulturimperialism (fats det kanske dagens bokstavsvänster inte använder längre?) och ‘det är en svår fråga’.

  Personligen brukar jag, när jag konfronteras med argumentet att ‘så gör man i den kulturen’ fråga om det innebär att jag får agera enligt mina förfäders sedvänjor vid behov. Det kan bli intressant, eftersom släkten troligen fanns representerad i Skandinavien före kristendomen…

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 2 people

 2. Hej Mexan!
  Dagens snabba utbyte av individer och kultur i landet, kommer att sluta med att Sverige förändras och de gällande värderingarna i Sverige kommer att kunna härledas från många år bakåt i tiden. Resultaten i Pisa fortsätter att sjunka, tror jag och då kommer väl Sverige inte att delta?

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s