Wretmans recept på kåldolmar plus moms

Par tejpades i sitt hem, vapen stals

Par yxrånades i sitt hem, vapen stals

Tryggheten...

Vad ska de ha vapnen till?

Så här före Juletid är det grannt att få ta del av att myten om inställda traditioner överträffar sig själv, hoppsan- det var visst ingen myt..

klicka=förstora

Noterar via Flashback att USA klipper hjälp till Afganistan pga den stora korruptionen o att pengarna hamnar i Dubai

Humansupermakten Sverige betalade 2014: 874 901 000 kronor Åttahundrasjuttiofyra miljoner niohundraentusen kronor till Afganistan i bistånd.

Vårt landsting ”får” 5,7 miljoner för att korta cancervårdskön. Som priset för två villor. Mer är inte cancerpatienter värda att satsa på. Sammanlagt satsar regeringen 444,5 miljoner kronor på jämlik cancervård under 2015

Inget som ser ut att förändras särskilt mycket, eller jo eftersom vi måste för att härbärgera alla ensamkommande unga män som väller in i landet. Afganska flickor kan vi lämna i misär utan hjälp

Som sagt! Rosling informerar att om 4 månader har vi samma könsfördelning som i Kina bland tonåringar; 120 killar på 100 tjejer.

Dolf”förlåt för igår tjejer!”

Mycket mysigt att vi inte kan utvisa de 14 000 som regeringen sagt vi ska. Orsaken är polisens begränsade resurser, polisen har ju åxå fått order om att vakta rikets inre gräns..

Rävsax de luxe

Migrationsverket redovisar asylsökningar på sin sida (det är inte total invandring):

http://www.migrationsverket.se/Om-Mi…Statistik.html

I år så har 80000 män och 32000 kvinnor sökt asyl. Tydligen så har kvinnorna det så bra i Afganistan så att dom inte behöver fly som männen… .. . Därför är det helt logiskt när regeringen tar 25 miljoner/dag från det internationella biståndet för att finansiera flyktingmottagandet av alla dessa män. Pengar som bla hade gått till att hjälpa Afghanska kvinnor. cit Flashback

OCH till konton i Dubai.

I Kalmar län har våldtäkterna ökat med 400% sedan 1996

Polisen är sitting ducks i terrorsammanhang och f.ö tänker sig 8 av 10 säga upp sig. Inte särskilt konstigt

Svaret blir då att man tänker sänka kraven för att komma in på utbildningen. Detta är parallellt med övriga samhällsfunktioner dödsstöten för ett rättssamhälle. Utan fungerande polis exploderar kriminaliteten och korruptionen.

Militären är sämre rustade än asylsökare angående skodon i sitt eget land.

Sa jag att aspiranternas praktik funkar si så där?

…och att redan 2007 kritiserades upplägget för polisutbildningen

2009- nyexade poliser tvingas sitta i receptionen

Men hörrni, här har ni ett recept på Wretmans kåldolmar

Annat smått å gott?

  1. Peter@PHillergard 7m7 minutes ago

    Som att. (Oj!där sköt jag mig i foten och det gjorde ont. Undrar om det gör lika ont i den andra foten? Vi provar Pang!)

  2. Så är det när man lever i en dröm om fornstora dagar.

  3. Ja det går lite trögt för LO att anpassa sig till dom nya förutsättningarna. Men vad bryr jag mig? Inte ett sk….

    *********************************************

    Annat bonus?

Migrationsverket larmar nu om flyktingsmugglare som tar sig in på asylboenden och pressar asylsökare på miljontals kronor

Samtidigt spöas gaypersoner bland asylsökare av andra asylsökare inne på asylboenden, ensamma kvinnor med barn hotas.

Pride får väl turnera ungefär som lokala Luciatåget! In på asylboenden med hela Pridetåget, sen HBTQcert på det. Hur svårt kan det vara?!

Tänk när dessa ska ut i samhället, de som slår alltså…..

Min åsikt är att de ska ut, direkt! Kan man inte föra sig på asylboendet och hotar misshandlar, t.om dödshotar andra asylsökare för deras sexuella läggning och/eller för i detta fallet #hora#, då delar man inte vårt samhälles värderingar.

Fatta vad fan ni tar in i landet! Hur faan kan ni sitta och förfasa er framför TV´n över kast med liten bög från hustak, stenade bögar?? Stenade kvinnor? och samtidigt trycka samma personer mot ert ömma bröst ideologiskt, då de passerat gränsen. För ALLA asylsökares syfte(agenda är endast offrets och vitt som snö.

Vem är rasist nu?

För socialdemokraternas del har det säkert handlat om att de någonstans insett att SD inte kom från ingenstans.

Ett populistiskt parti behöver draghjälp och den kommer nästan undantagslöst från etablerade partiers ageranden eller underlåtelse att agera. Någonstans tappade svenska folket tron på socialdemokratin som statsbärande ideologi, och det borde ledande inom partiet ha tagit på allvar.

Istället har ledande socialdemokrater stoppat huvudet i sanden och gått in med full kraft för att underminera SD:s politik utan att lyssna till medborgarna. Det är ofattbart att inte de sakkunniga inom partiet har förstått att S, om de hade lyssnat på medborgarna och tagit deras oro på allvar, hade kunnat bidra till att SD förblivit ett parti i marginalen.

Istället har de hjälpt till att göra SD till ett av landets största partier. slut citat Bitte Assarmo

Cattas Bubbla via Pippi glassbil

cup4btqwcaayoy5

INGEN har väl missat alla larm från samhällets alla servicefunktioner? Vad gör AB o Expr då? Jo en förutsägbar damagekontroll som kommer med det nydanande fräscha konstruktiva tadaaa!

Fokusförskjutning än en gång. Nedanstående fick mig att skratta högt. Snacka om freudiansk felsägning av Mona

sdskräp

Så? När regeringen hanterar Sveriges viktigaste fråga med gråt och tandagnisslan istället för att ta ansvar, då har vi en media som fortsätter i sin hatarbubbla att fokusera på SD. Bra SD försvinner kommer 500 000 nya hus att växa upp som popcorn i biografens popcornmaskin, vägar nya städer, vårdcentraler, sjukhus. Bara så där. OM SD försvinner.

Fy för fan vilken skitmedia vi har. Det finns absolut kunniga dugliga och rent av väldigt bra journalister åxå, men för många är ”aktivister” iställer för journalister

sdskräp2

Black Friday yeah right. Vad passar bättre än

DIE ANTWOORD

Jump motherfucker!

zkklu1goya9myeynatgh

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s