Ganman borde ta ihop det med Westerholm

På förekommen anledning 2 inlägg från januari

Hexanmexan "shake my hand?"

….som besvikna sossar med insikter, men som förlorat tron borde de kunna göra stordåd i politiken!

Ganman 7/12 2014 HÄR

Fascism förresten? En stilla fråga: vad ska vi kalla de verkliga fascisterna när DE kommer…?

För om jag fattat rätt ser det ut så här just nu:

 • SD = fascister.

 • Janne Josefsson = nazist.

 • Svenskarnas Parti = också nazister.

 • Svenska Nazistpartiet = … super… nazister?

 • ISIS/Hamas/Islamiska Jihad = rebeller….? Eller…? Just ja. Så var det. Rebeller.

 • Jimmy Åkesson/Mattias Karlsson = Hitler.

Nästa Hitler(och han lär komma) = …ääh… Janne Josefsson? Eller är Hitler 2 redan här? Är det Putin? Fast han är ju i grunden vänstermänniska? Eller är han en högerdiktator? Lite oklart just nu. Han uppfostrades i alla fall i nån slags vänstermiljö.

Har jag hört.

(Be Lars Ohly och Jonas Sjöstedt reda ut begreppen.)”

slut citat Ganman

Äh, vi kör hans video åxå. En duktig intelligent…

View original post 618 fler ord

Annonser

One thought on “Ganman borde ta ihop det med Westerholm

 1. Det är egentligen ganska enkelt att reda ut hur detta hänger ihop (med lite forskande och studerande av tidigare hemligstämplade svenska politiska dokument, som behandlade första halvan av 1900-talet … Dock är vissa namn där censurerade (varför?))

  Ordet ‘Nazism’ är den (medvetet) slarviga benämningen av Nationalsocialism (NS), som främst nyttjas av vänsterfolk för att dölja just ursprunget. NS startades av det tyska arbetarpartiet DAP, dvs systerparti till Socialdemokraterna. DAP startades av en gruppering som mestadels bestod av bolsjeviker, som blev oense med sina tidigare kamrater (vanlig företeelse inom vänsterrörelsen …) gick en egen väg. Inte mycket högerpolitik där inte och vad jag vet, så har aldrig det lärts ut i skolorna, utan mörkats till fullo … (Info’n har funnits på Wikipedia, men är idag spårlöst försvunnet, även om det inte ändrar något i praktiken. Det som har hänt, har hänt, oavsett …)

  Hitlers facistiske vapenbroder i Italien, Mussolini, var en fullblods revolutionär socialist, som 1902 emigrerade till Schweiz för att slippa militärtjänstgöring (!), just av den anledningen blev utvisad 1903 och 1904 (han tog sig tillbaka där emellan med förfalskade papper …), då han spridit den typen av propaganda. Medlem mellan 1898 och 1914 i Italienska Arbetarpartiet, systerparti till … Inte mycket högerpolitik där heller … (ränderna går aldrig ur …)

  Högerfacism? Jo, den fanns i Francos Spanien, som valde att ducka för de extrema vänsterkrafter som rådde i Europa under berörd period … Alternativet för Franco? [ret]

  Putin? Även om han som fd anställd inom KGB och direktör under en kort period som direktör inom FSB, så är han djupt religiös (Rysk-Ortodox). Då är det inte svårt att räkna ut vilka han ser helst tar över den dag han avgår som president (definitivt inte de militära gammelkommunisterna, som vill ha tillbaka sitt älskade totalitära Sovjet … Tack o lov!) Många verkar tro att P. sitter med total makt i Ryssland, men de förväxlar dagens Ryssland, med hur det var under Sovjet-regimen. Hur statsapparaten är uppbyggd i Ryssland påminner mer om hur det är i t.ex. USA.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s