Mycket har man sett

Men detta var väl ett av de sämsta sätten att få gehör för sin klagan på fel mat? Maten är alltså så dålig att man förutom den drunknade pojken Kurdi håller upp skyltar med ”Dont kill us again”

”- om ni ska laga mat, snälla! gör det bra!”

3587470_2048_1152

När jag ser denna bild inträder ett par frågor;

 1. Är mathållningen på Gunstorp likvärdigt med att dö på Medelhavet?
 2. Vem fan fixade bilderna?
 3. Hur tänker föräldrar som sätter sådana bilder i sina barns händer och använder barnen som demonstranter? samtidigt som en av dem klagar över att en unge inte fick ta in en cykel i matsalen?!

Sveriges radio

”Den matsedel som jag har sett har mycket arabisk mat med kyckling och ris. Den är inte tillagad på det sätt som man är van vid, men man har gjort ett bra försök från Guntorps sida, säger Lisbeth Lennartsson från organisationen Tillsammans Öland.”

På ngt sätt får jag känslan av att organisationen” Tillsammans Öland” kan vara inblandad i ”protestens fina bilder..

Ölandsbladet har valt att göra en betaltikel om ståhejet

Men här hittar jag lajvbilder

HÄR hos ”Arga blatten” kan man ta del av att tillsägelser om att inte röka inomhus upplevs som kränkande. Att det finns wifi överallt och att ägaren till Gunstorps herrgård fixat arabiska kanaler och arabisk mat möts av att maten inte tillagas på rätt sätt.

Jag måste säga att jag börjar bli jäkligt trött på dessa upprepade klagomål på mat

Här ett annat exempel. Tidigare autentiskt ljud av hur de skränar skriker och slamrar/slår på borden. Men nu är filmljudet ändrat

Norrbygarden camp Fagersta. Undrar när detta ska sändas på TV?

 

 

Annonser

5 thoughts on “Mycket har man sett

 1. Hej.

  Det finns nu inget utrymme för humana eller i demokratisk tradition acceptabla metoder om målet är att Sverige som nationalstat skall fortsätta existera. alternativen är mångkultur efter amerikansk modell, med allt vad det kommer att innebära, eller ‘frivillig’ apartheid och parallella lagstiftningar, som Storbritannien.

  Det finns givetvis gott om metoder som kan tas i bruk, men då dessa är otänkbara kommer så inte att ske; att jämföra med att inte krossa ett fönster i angränsande lokal för att komma åt en brandsläckare.

  Mitt råd till er i övriga Sverige efter över tjugo år i Malmö: beväpna er, träna och samarbeta för att upprätthålla lag och ordning i era samhällen och bostadsområden (något många äldre invandrare i Malmö uppmanar till), eller emigrera, eller finn er i att leva i ett mångkulturellt balkaniserat land med en mosaik av överlappande konfliktzoner: etnicitet, politisk hemvist, släktskap, religiös och gängtillhörighet (för även om du kanske inte tillhör gänget i ditt område som medlem, tillhör du gänget i ditt område).

  Demografin talar sitt tydliga språk: utan deportationer av de som de senaste tjugo till trettio åren har fått stanna i strid med konventioner och lagar blir Sverige mångkulturellt. Kunskap finns, vilja saknas.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s