Sveriges Radio och Sveriges television; syrefattiga akvarier

En åsiktsmotståndare är inte bara en person som tycker annorlunda än en själv. Det är en som tycker fel så den måste bort helt och hållet. Så funkar det på Sveriges television och på SR, men bara då det handlar om folk som inte är vänster

Så ni minns kanske då Soran Ismail, den mycket charmante duktige svensk-kurdiske komikern fick lite tvångspaus inför valet 2014? Han jobbade lite då och nu i ”Morgonpasset” men var obvious liiite för mycket mot ett visst parti så SR såg sig nödgad att hålla i hans tunga som pliktskyldigast 4 a while.

En högt stående folkkär kulturgigant gick i taket, krossade kristallvaser mot sina biceps, tuggade bordssilvret och spelade näsflöjt i moll utanför ICA ackompanjerad av Arnstad på banjo, förutom att hon hoppade av Karlavagnen i protest. Så förbannad som hon var också pga sitt arbete i det genomrasistiska landet Schweiz 

Något Malena ”glömde” ? att ta med i sin uttömmande värdering om de rasistiska flata schweizarna kan ju vara ngt som bl.a handlar om nedanstående?

Vad gäller flaggor med kors så kräver de 400 000 muslimerna i Schweiz att
Oberoende Public service som vi alla betalar till med tvång levererar!
Så det är ju helt logiskt att Soran nu har en egen serie om den rasistiske/a svensken/an. Fast lite svårt verkar det vara att skrämma fram vardagsrasisten
Helt logiskt att Ernman ska ska ringa in nyåret eftersom Loa Falkman gjort en brottslig gärning och jobbat med reklam efter att ICAStig slängt in fruktpåsen
Förmodligen blir Fouijan Rozbeh mystant inför midsommar
foujan-flaggan
……och Özz Nujen borde naturligtvis hjälpa oss fira nationaldan

Att rösta på SD…

View translation

culn5vcuaaadv3
Den fantastiskt begåvade vackra Gina Dirawi blir Julvärd på egen begäran och det är ju snyggve av Svt eftersom de tidigare tagit henne i det ena champinjonörat för lite judehat. Tömt å glömt idag
2012-11-25-15-55-54_gina_dirawi
Något hon gjort en sketch om
Själv hyser jag en förhoppning om att hon gräver i sin lilla PKryggsäck och skakar fram sin tidigare karaktär ”Khadidje”.
Tror hon skulle göra succe´bredvid Juleljuset i TVstudion. Vilken fin grunka att samlas kring och fatta att det inte skulle vara någon fara att ha hallåor i Hijab i Svensk TV =)
Åtminstone en person skulle glädjas nanting!
Fredagsmyset blir inte fullkomligt om man inte hunnit avnjuta 5 reklaminslag med Kakan Hermanssons nära förestående framträdande i ”På spåret”
kakan2
kakan-om-malexander

När Gina började med sina skruvade skitroliga youtubesketcher om nidbilden av muslimer blev hon mordhotad. Av muslimer. 

DN

”Och så kom hoten. Kommentarerna om att Gina borde dö och begravas, att hon var en hora. Telefonsamtalen hem. Som när Ginas pappa plötsligt gick in på toaletten för att prata med någon och Gina hörde hur han sade: ”Om någon rör min dotter ska ni få se vad som händer. Hon gör en bra grej! Ni fattar inte vad hon gör för er muslimer, ni måste förstå det, ni måste förstå hur det här samhället fungerar!”

2013-02-05-02-38-05_syster-khadidje_gina_dirawi

Ginas pappa jobbar som integrationshandläggare i Sundsvall och har koll

Nu vill Sundsvalls kommun att fler trossamfund än Svenska kyrkan ska vara med i arbetet när det sker kriser eller katastrofer i kommunen. Syftet är att förbättra integrationen

slut citat

Reflektion;

Asylsökare är många gånger klokare än vår egen regering då de påtalar att den bristande kontrollen av människors ID både riskerar terror i vårt land samt skapar misstänksamhet mot flyktingar

Morgan Johansson kränker Danmark och skämmer ut sig själv genom anklagelser om bristande gränskontroll

Detta fastän Sverige skapat den största magneten någonsin för strömmarna av människor som önskar ett bättre liv, med landets svängdörrar smoth by glidslem och polkaströssel garnityr

Ygeman snackar om ansvar och skapande av trygghet som prio ett fastän just förda migrationspolitik är garanten för det motsatta, något som alltså istället skapar kaos och generell landsdepression.

Storhusse har filat stämbanden med 5:ans sandpapper då han rättar till Jämtins å companys händer i arslet och sätter igång en lika stolpig intetsägande ramsa som vanligt om ”för det första å för det andra ” plus ”ordning och reda”

Oredan i landet, brännandet av ljuset i båda ändar, tränga ihop folk tills de slår varandra sönder och samman eller tex tänder eld i håret på personal, kritiken från andra länder, polisens vittnesmål av läget, sjukvård , undanträngningseffekten osv osv INGET tycks funka som den bitchslap hela riksdan minus SD, behöver.

Det ska helt klart köras i 190 rätt in i kaklet, så att inga misstankar om att man måste göra vad SD sagt är nödvändigt i början av denna soppa, ska vara uppenbart legitimt tankegods och därmed möjligt att klandra…

….fast varje steg man nu tar är vad SD sagt är nödvändigt men vi låtsas inte om att det kommer från dem.

Allt jävla krut går åt till att krossa SD istället för att styra landet efter dess behov och därmed också till nytta för andra #hashtag sätt själv på dig masken innan du hjälper andra

Min egen kommun har i sin presskonfa idag i kölvattnet av Bolidenterroristgate klappat sig för bröstet om att vi här inte har samma problem som i Södra Sverige och att vår kommun har så stor vana av att jobba på ett bra sätt i flyktingmottagande som orsaken till det förra. Som om inte vår geografiska belägenhet spelar roll.

Som om inte våra 20 år efter i utvecklingen angående just migration och volymer skulle spela roll? Jag tycker det är makalöst pompöst och riksgränstoppen för naivitet

Politisk ideologi kontra verklighet kanske spelar roll för statusen i ordning/reda/trygghet/ekonomi tex Malmö befinner sig i? och är det verkligen ngt man här i Skellefteå tror sig kunna göra bättre om förutsättningarna varit desamma?

Arpi

Naivitet är en svensk paradgren. Att konstatera hur verkligheten ser ut är däremot något som ofta bemötts med misstänkliggöranden. Vad är det egentliga syftet med att visa hur det ligger till?

Men att ägna sig åt naivt önsketänkande har många kommit undan med länge. Detta trots att alla varningssignaler har funnits länge. Att säga att man varit naiv, vilket många svenska politiker gör när saker går åt pipsvängen, är egentligen detsamma som att medge att man är inkompetent, feg eller okunnig.

Försynt PM

”Bajsrunka i din mun”- Schyffert programledaresidekickar med Dirawi i Mellon. Bara en sån sak.

schyffert_twittrar650

Nej, VI har inte varit naiva, den bollen studsar rakt tillbax i fejan på den som skickade den

5 reaktioner på ”Sveriges Radio och Sveriges television; syrefattiga akvarier

 1. Läste denna artikel igen och fastnade på ”… vi här inte har samma problem som i Södra Sverige …

  – Det beror på vad det är frågan om. Om det rör sig om politiker som försöker göra så lite som möjligt för så stor ersättning, utan något som helst ansvar, så finns det problemet i hela Sverige. Något som även gäller i övriga världen allt mer. ”I princip en bidragform, som har blivit allt mer populär och är allt hårdare nyttjad” … (Observerar att i USA så strider politiska/ekonomiska intressen hårt för att få förändringar i konstitutionen till deras fördel, beträffande deras fiktiva klimathot. Om man inte har verksamhet god nog att dra in tillräckligt med kapital, så är det i praktiken kriminellt om man oavsett tillvägagångssätt försöker tvinga till sig kapitalet … Kryphål i lagen? Skall givetvis täppas till och när sådana upptäcks skall berörda lagskrivares kompetens ifrågasättas …)

  Kunskaps- och ansvarskrav inom politiken är ett måste! Samhället (världen) har inte råd med brist inom detta område i längden. Ingen skall kunna komma undan ostraffat med att t.ex. försnilla ekonomiska medel eller för eget bruk utnyttja sin position (jur. i Sv. klassat tjänstefel), oavsett hur det än går till … Retroaktivt? Självklart!

  Gillad av 1 person

  1. Jag som bor här vet att man ser sig som mer kapabla här uppe i ledande ställningar. Att vi inte har ”samma problem som i södra Sverige” beror endast på det geografiska läget och konsekvenserna därav.

   Så när man själv påtalar det och inte inser att den uppblåsta självbilden beror mer på geografi än annorlunda högre kompetens än sina kollegor i Södra Sverige är det precis så flatbottenekat som det låter.

   Vad gäller vänskapskorruption/inofficiella beslutsvägar finns stoff till ett UG

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s