How to start a fight

thebigfightgif_1

Fler skjutningar i landet BRÅrapport

6:e mannen; ”Gnagande oro”

Men så kom det en liten nyhet om att en av de där snubbarna som gjorde en “Taimour Abdulwahab” utanför Stade de France hade gjort precis det där som Sveriges utrikesminister tyckte var så osannolikt att det inte var något vi behövde oroa oss för. En av självmordsbombarna skall ha kommit till Grekland den 3 oktober, under föresatsen att ha varit flykting. Den 7 oktober kom samma figur enligt fransk och serbisk media fram till Serbien, släpptes in och har sedan lyckats hamna utanför Stade de France med ett sprängbälte på kvällen fredagen den 13 november.

Under måndagen greps förresten en annan flykting i Serbien, med ett pass med samma personuppgifter men en annan bild. Då kommer den gnagande oron som ett brev på posten, om det här med förfalskade pass – vem som kommer och varför? Kan man lita på Ygeman? Tror han ens själv på det han står och säger?

5 reaktioner på ”How to start a fight

    1. … glömde …

      Våra styrande och tillhörade ‘rådgivare’ har allvarliga problem med läs- och ordförståelse, så de klarar inte av att de in de lagar och reger som finns. (Det är en förklaring till de lagförslag, främst sedan senaste val, till att stifta lagar om sådant det redan finns tillräcklig lagstiftning … Avlyssning mm. Länkad blog ger många exempel på detta.)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s