Jihadistkuvösen Sverige

Svd lyfter sig!

Göteborg är den stad i Västeuropa och USA som har störst antal IS-krigare per capita, varnar integrationspolisen Ulf Boström för Göteborgs-Posten och SVT Väst. Samtidigt dröjer kommunens handlingsplan mot radikalisering, enligt tidningen. Gun Holmertz, från hjälporganisationen Caritas i Angered, är kritisk.

Jag undrar om kommunen verkligen förstår. Vet de att det finns småbarn i Angered som leker IS-krigare på skolgårdarna och skryter om sina pappor som är daesh?, säger hon till GP. slut citat

3/7 2014 skrev jag om Gun Holmertz hopplösa kamp 

Jag tänker att den politiska ”viljan” är stor när det handlar om att skapa och bibehålla teoretiska godhetsprinciper. Det står utom allt tvivel.
Under floskeldepartementen och evighetsdiskussionerna om vem/vilka som är ”godast” syns den odiskutabla inkompetensen och totala bristen av respekt för både flyktingar och skattebetalare!
—————–
Ju mer jag tar del av redovisningarna kring en helt lamslagen politikerkår, en journalistik som i mångt och mycket stött denna lamslagenhet och istället för att granska makten gått dess ärenden, granskat folket och skapat en ”super”stark propagandamaskin. Snacka om strukturellt människoförakt! Ju mer detta går upp för en, bl.a tack vare sk ”alternativ” media. Ju mer äcklad och besviken blir man” slut citat mig

Nyheter idag

Migrationsverket uppger för Nyheter Idag att det råder verkställighetshinder för utvisningar till Syrien och när vi pratar med Säpo bekräftar de uppgifterna om att IS-terrorister får stanna i Sverige.

Om det finns verkställighetshinder så finns det verkställighetshinder, det är inte något som vi har en synpunkt på, säger Säpos presstalesman Fredrik Milder till Nyheter Idag.

Vi lämnar vår erinran och den erinran är endast ett underlag för Migrationsverket som gör sin helhetsbedömning. Sedan beslutar Migrationsverket och om man då beslutat att den här personen ska utvisas, men det finns ett verkställighetshinder, då kan inte personen utvisas.

Så om det kommer en terrorist till Sverige som krigat för Islamiska staten, och det råder verkställighetshinder mot att utvisa den personen till Syrien, då får den personen stanna?

Det stämmer.

Sanna Rayman skriver

En blodig helg är till ända, en helg som många av oss kommer att minnas länge. Minnen av typen vad vi gjorde när vi hörde.

Eller kommer vi det? Det slog mig, samtidigt som jag satt uppe långt in på småtimmarna i fredags kväll och frenetiskt uppdaterade nyhetssajter och Twitterkanaler, att chockverkan i terrordåden börjar trubbas av.

Inte på så vis att vi inte chockas längre – varje attack är fortfarande drabbande på varje upptänkligt sätt. Men händelserna flyter samman. slut citat

Svt ”Turistterroristen”

De strider för demokrati, sekularisering och pengar. De strider mot oss för att vi vill tillämpa Allahs sharialagar, säger han på filmen

Vi kan ju diskutera VAD vi ska kalla dem så länge, samtidigt som vi funderar över vår välvilliga inställning och vilka som vinner på att ändra namn- moderata muslimer eller extremisterna? och vad vi har att komma med mot ev terror

Annonser

6 thoughts on “Jihadistkuvösen Sverige

 1. Hej.

  Byt ut Daesh mot nationalsocialism. Vad hade accepterats då? Svårare är det egentligen inte. Eftergiftspolitik mot mobbare, om uttrycket tillåts, leder till mer och värre mobbing. Om auktoriteten inte aktivt fördömer och bekämpar det oönskade beteendet har auktoriteten istället godkänt detta. Jämför med fördel hur man uppfostrar barn eller tränar djur.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 1 person

  1. Tjaaa, Pascalidou har tydligen myntat ett nytt begrepp? ”Islamofascism” som man kan använda.

   Så då blir ju ”Islamofoben” likvärdig med ”Islamofascisten” och nånstans i mitten kravlar Muslimer i mittfåraIslamismen, som är vadå?

   Etikettverkstan är flitigare än tomteverkstan

   Gilla

   1. Hej.

    Kul att Pascalidou tar ett begrepp från den amerikanska högern: islamofascism (och den retoriska kusinen -nazism) kommer från Glenn Beck, i samband med hoten mot, och mordet på, Geert Wilders. Etikett utan vett verkar det som. Fast man kanske skall börja lägga till -fobi så fort man blir kritiserad, eller -norm. Ungefär såhär:

    ”Typisk ‘ska bara-ofob’ som försöker tvinga in mig i kömaktsordningen”, detta om man tränger sig före.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Liked by 1 person

 2. De ‘svenska’ IS-krigarna, Mona Sahlins gunstlingar … Även om hon fått oerhört mycket tv-tid på senaste tiden, så har det har varit tyst från henne om den biten. Sved uppläxningen utav SÄPO m.fl. …?

  Liked by 1 person

 3. Klimathotstomtarna befinner sig i en djup psykos och kommer med en ‘möjlig’ bortförklaring till varför nästa halleluja-möte kommer att misslyckas [igen] … (Fr.o.m. Köpenhamnsmötet är det de lokala glädjeflickorna som har haft störst behållning av berörda ‘sabba världen’-möten …)

  http://wattsupwiththat.com/2015/11/17/claim-paris-terrorist-atrocity-was-a-big-oil-plot/

  Världen har sakta men säkert vaknat upp och insett bluffen, som har all sin grund i pengar och maktfördelning att göra. Inget vetenskapligt och reellt …

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s