Legolas Pettersson tar sats och spottar i nävarna,..

…NU kommer insikten, nu kommer svaren….eller så, nä..

Oavsett hur många människor som kommer till Sverige under kommande år, så behövs omfattande satsningar för att garantera välfärd, boende och samhälls­service.

Eftersom den svenska ekonomin i grunden är stark, så finns förutsättningar för att klara detta om bara viljan finns. Rätt skötta skulle dessa investeringar kunna stärka Sverige långsiktigt.

Ibland skapar kriser nya möjligheter för samarbeten, kreativitet och lösningar.

Om den vi genomlever nu är en sådan vet vi dock ännu inte

slut citat Karin P

Hon har samma skygglappar som vanligt, om än naggade i kanterna av verklighetens stormvind. I sin lilla pamflett fortsätter resonemanget i slutet av ngt som skulle ha kunnat se ut som en seriös insikt, med att istället halka tillbax ner i partifållan där arbete kraft och mod grundad i vår oerhört starka ekonomi löser allt.

Det här med asylmottagning och allt vad det för med sig i form av logistikförstoppningen i ett uppenbart vaccuum där verkliga saker som väg vatten hus INTE finns, är sådant man liks måst fixa UTAN flyktingar i landet.

Flyktingkris hanterar man som ngt som ordnar sig under tiden som en spinoff effekt- både efterlängtad och fullt kontrollerad.

Hon konstaterar att om ”bara viljan finns” äre klart o betalt På slutet slänger hon in en parering av sitt eget resonemang- möjligen efter genomläsning– att ”vi” inte vet om denna ”kris” är en sån ”kris” som skapar nya möjligheter?!

Så då har hon lyckats med ett helt inlägg där partifloskler och lite kritik mot borgerligheten staplas på varandra, som vanligt. Noterar att hon inte sätter någon tidsgräns för när den stora ahaupplevelsen ska rulla in!

När Löfvén mumlade om ”ordning och reda” igår, i ett uppenbart what the fuck tillstånd, samtidigt som han förkastar alla skarpa förslag från Allianshåll mindre än ett dygn tidigare OCH säger att hold your horses, vi ska inte hatta med olika förslag i en lång rad utan ha och göra genomtänkta årgärder- då vill jag ta datorjäveln och slänga in i TVjäveln.

Det är en långsam armbrytning/brottningsmatch inför våra ögon som sker, och när han ändrar sig och blåser ut som en val- tadaaa! ”Gränskontroll” då ligger han faktiskt i parterr.

När vi vanliga- de som Legolas kallar i sitt stycke om PÖK som liksom DÖ omskrivs vara överenskommelser som cit ”väljarna förväntar sig”- sträcker jag mig efter astmasprejen. Hon skriver om vad ”väljarna förväntar sig”!! Jag lovar att det inte är vad som hittills presterats iaf.

Tragiska journalister som ska agera förkläde hovdamer/hovnarrar och BagdadBobba ända in i kaklet i kölvattnet av en inkompetent regering är som små grodorna- lustiga att se; ej öron ej öron men svansar hava de.

FLASH; Svenska folket får nöja sig med det stora vemodet som rullar in så länge. Vemodet över ett lands sönderfall inför våra ögon.

Uppdatering;

Vår egen Bagdad Bob aviserar nya transitboenden som ska processa 120 ensamkommande per vecka. Tåme skjutfält är FM tillfrågade om att släppa till. Rörande då han försöker preljuta olja på vattnet;

Han vill också understryka att det inte handlar om 120 nyanlända ungdomar per vecka, som också blir kvar i Skellefteå.

– På ett transitboende stannar ungdomarna ungefär en vecka, för att sedan flytta vidare, säger han.

Mottagandet av transitungdomar väntas kunna vara igång inom en månad

Fint ändå på ngt vis att man ändrat från begreppet ”barn” till ”ungdomar”. I många fall blir det ju rent av en trigger att se vuxna män tituleras ”barn” Eventuellt växer många till sig rätt snabbt Vad tror ni?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s