Pastellhjärtan coming up?

Gränskontroller på min ära. Ygeman är samlad men blossande röd i fejan som en skolpöjk på sin första dejt. Migverket säger att de inte har kontroll. But let us talk about hur bra vi hittills klarat den ”gemensamma utmaningen”

Ska det klistras hjärtan nu? skrikas ingen är illegal och obstrueras mot ordningsmakten?

By the way….VAD säger Anders Lindberg? och Mellin? och stackars Karin Pettersson. Terapisoffan nästa. Jag blir tokig av att höra hur många som befinner sig i landet i lönndom. Tokig. Patetiska människor, allt som nu sägs har redan SD sagt. Som sagt; domen över landets styrande kommer att vara hård i framtiden.

  

Arpi

Så vad gör regeringen? Stefan Löfven lallar om att EU ska komma och rädda Sverige. Vilket EU-land pratar han om? Vilket land kommer vilja ta emot asylsökande som redan anlänt i Sverige? Tyskland? Storbritannien? Ungern? Detta är inte naivt av statsministern, detta är farligt. Det är ett farligt spel med landets framtid som regeringen just nu ägnar sig åt.

Regeringens förslag på omfördelning av flyktingar inom EU är ett luftslott. Vi må tycka att det är omoraliskt och osolidariskt, men, inget EU-land vill ta emot fler flyktingar. Tvärtom signalerar nu även Tyskland just det. Ikväll bestämde sig Angela Merkel för att börja skicka tillbaka syrier till det senaste landet de kom ifrån. Det ökar trycket på Sverige.

slut citat Arpi

Löfvén står nu i TV o säger ”ordning och reda vid våra gränser”. Då antar jag att han har plan B och plan C åxå? För vem tror på allvar att det kommer att vara lugna puckar efter 12:00 imorrn.

Polisen har inte resurser eller förvar för att klara inre gränskontroll

Stort tack till SD som drivit på Batra som boxat Löfvén på pungkulorna så han provar coitus interruptus med elefanten i rummet på sin rygg samtidigt som MP har saxat benen om hela kitet

Annonser

4 thoughts on “Pastellhjärtan coming up?

  1. Detta var väntat med tanke på de påtryckningar på regeringen från annat politiskt håll som varit intensiva de senaste dagarna. Regeringen hade inget annat val, om de ville fortsätta att regera landet.

    Liked by 1 person

  2. Mycket anmärkningsvärt att MP godtog gränskontroller! De sviker sina sympatisörer med råge. Tyvärr blir ordningsmakten uppbunden med att kontrollera gränserna, då de så väl behövs för att upprätthålla lag och ordning i landet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s