Stor i orden men liten på jorden

Här är Steffe som representant för stormakten Sverige. De andra EUmedlemsländerna hukar i sina burar, ängsliga, småsinta och en del faktiskt rent rasistiska. Steffe har så väl genomtänkta strategier. Moddarna inte. Näe, inte nån i övriga EU heller

Motpol kolla!

Under tiden går media bezerk och letar samhällets nationens och medmänsklighetens fiende nummer ett för dagen. Och vinnaren idag är!

Tadaa! En busschaufför som tappade det

Rubriken blev självklart ”Åkte åtta timmar med en rasist”

Läs mer

VK100: Här skäller busschauffören ut flyktingarna

Busschauffören skrek och skällde på de redan traumatiserade flyktingarna under bussresan till Umeå….

*****************

Vill minnas att bussar blivit stående ockuperade x antal ggr vilket alla chaufförer med säkerhet är medvetna om….

Ta tex den i Grytan i Januari som väl är den mest kända incidenten, där hotade man med att lägga sig framför och bakom bussen om den försökte åka. Så har vi Limedsforsen med två bussar (den sista bussen”släpptes” före helgen efter 2 veckors ockupation plus barrikadering,

I helgen ockuperades en buss i Sundsvall med flera efterföljande ”dialoger” innan chauffören kunde slutföra sitt uppdrag.

Vad hade den busschaufför som han bytte av varit med om? Framgår inte i artikeln. Hur många sådana här resor hade DENNE busschaufför gjort? Måste vara en oerhörd press att inte vara säker på att få åka från avlämningsboenden efter uppdragets slut.

Migrationsverket kommer att få svårt med rekryteringen av chaufförer/bussar. I Limedsforsen blev chaufförerna lämnade åt sitt öde initialt. Migverket och polisen sade att det inte var ett ordningsproblem- därför ingen hjälp, en av chaufförerna var så rädd då han väl fått ut asylsökarna ur sin buss att han först vägrade öppna för att de skulle få igen sina grejor.

Om det heter att systemkollaps är nära förestående, inblandade går på knäna Steffe far med surläpp och hundögon till Bryssel och vill ha både pengar och fördela flyktingar, och allt ändå förväntas vara frid och fröjd i alla led?

Bråken på boendena avlöser varandra– i helgen 2 st på Byske camping med polisutryckning som följd både fred och lörd. Igår internt knivslagsmål på ett boende för ensamkommande. osv osv. det ”förstår man” för de är ju hopträngda och har olika politiska åskådningar och är traumatiserade

Stresspåslaget hos en busschaufför åt Migrationsverket måste vara stor och det finns alltså en orsak till det

Dessutom så HAR chauffören ansvar över säkerheten. Har ingen aning om hur stämningen var på bussen under färd, men sätta sig i respekt och brinna av för att regler inte följs var ngt som tidigare kommentator här, redovisat var vanligt under bussfärder på skoltid.

Arbetsgivaren kanske missbedömt ”orken” hos denne man men generellt ÄR det chauffören som bestämmer att man sitter still och inte stör busschauffören under färd.

Rassestämpeln börjar vara uttjänt vid detta laget och en ”Svensk tiger”? Hur som helst är msm och småtidningarna rätt lustiga då de rapporterar utifrån ett scenario där asylsökare flytt över dödens hav från IS och krig med allt vad det innebär och en bussresa skall göras till ett 8 timmars långt helvete.

Migrationsverket kommenterar den senaste bussockupationen med;

På Migrationsverket vet man inte varför flyktingarna fick fel information om var bussen skulle. Men enhetschefen Marlene Westberg förklarar att situationen i Malmö och Skåne är kaotisk. Mängder av flyktingar bussas helt tiden i väg till olika asylboenden över hela landet.

Det är ett mycket ansträngt läge på grund av alla människor som kommer. Det kan vara så, särskilt under helgerna, att slutdestinationen inte ens är klar när bussen ger sig av, säger Matilda Niang på Migrationsverkets presstjänst slut citat artikel

Så, i praktiken åker bussar iväg och chauffören får veta under färden vart han ska. Hur kul på en skala? för *hen* kan ju räkna ut med sitt bussarsle att passagerarna ofta INTE blir så nöjda med slutdestinationen.

Det här är bara- på Roslingdialekten- ngt som växer bakom stolsryggen och först då det kommer över stolsryggens kant ”syns” och märks det. Fler kommer att tappa det dödsfall kommer att kräfvas, och vems fel?

SD´s så klart.

Lennart Gåre har gjort en kul grunka här

Perraponken

Bo Bredsida

Svd

För närvarande har Malmö stad över 200 asylsökande, mest barnfamiljer, vars boende inte fungerat och som socialtjänsten nu har ansvar för, berättar Anders Rubin, kommunalråd för Socialdemokraterna.

Trots att bara ett par veckor gått kan de inte komma tillbaka till ett anläggningsboende. I stället måste kommunen hitta ett boende, oftast ”otroligt dyra” platser på hotell, enligt Anders Rubin som kräver att regeringen agerar.

Hur dyra då undrar jag? och om detta sätts i system runt landet går det lite fortare in i kaklet. För dit ska vi. En annan sak är ju att nu behöver inga reportrar fara till less boss och göra porträtt på enskilda öden.

Det räcker med att ta the highway to hell med valfri buss från Malmö, inte lika mycket cred kanske men zatan så mycket lidande och den nya varianten av ”Big brother” Instängda i en buss timma efter timma med en rasist ger oanade möjligheter till smaskiga scener

Visst gör det ont när Sossar brista, varför skulle annars Anders L klaga?

Ärligt stulen av Perra

Uppdatering AB-sådärja där kom förklaringen om den pressade chauffören

När mina barn var små nitade jag efter vägen -bilfritt runtom-och frågade vem av dem som skulle gå. Då hade de bråkat ett tag…

Så rubriksättare skulle KUNNAT sätta en rubrik;

”Stressad utarbetad busschaufför nära att bryta ihop”

– uppdragen hopar sig och tidspressen är så stor att chaufförer ofta får börja rulla bussen innan de vet vart passagerarna ska”

Men då hade ju en svensk vit cisman förmänskligats och det vore ju onödigt

6 thoughts on “Stor i orden men liten på jorden

  1. Inte bara S M och KD utan även ”kurder, assyrier, irakier, syrier, syrianer – allihopa – rasister”
   https://twitter.com/DarthBawar/status/664067969643847680

   Ivar Arpi ‏
   I går tog Sverige för första gången emot 2000 asylsökande på ett dygn. I dag tappade Migrationsverket kontrollen över att ens räkna.

   Ivar Arpi ‏
   Samtidigt säger gränspolisen att runt hälften inte ens registrerar sig. De bara försvinner in i landet. Dessa ingår inte i statistiken.

   ”Ivar Arpi ‏
   Det är inga flöden eller strömmar. Glöm naturmetaforer som får det att låta som att det är utanför vår kontroll. Detta handlar om politik.” slut cit Arpi på twitter

   MYCKET SKRÄMMANDE, men msm skriver om VAD? jo en sönderstressad busschaufför som kallas ”RASANDE RASIST” De är fan inte kloka!

   Gilla

 1. Nä fy fan vad ska vi göra ? Revolution? Nä det går ju int för regeringen håller ju på med revolutionera i hela landet. Demonstrera? Nä det går ju int heller för de håller ju vänstern på med och å då kan man bli betraktad och stämplad som vänster. Äsch vi la göra som miljöpartiet skaffa skygglappar och öronproppar och sjunga we shall overcome eller..?

  Liked by 1 person

  1. Dessutom under tidspress, och möjligen total oförståelse- i detta fall-när det kommer till trafiksäkerhet. Ponera att han sagt till flera ggr, men att ingen förstår anledningen till varför de måste sitta o ha säkerhetsbälte?

   När det redovisades kring misshandeln på ett boende där en ungdom spöar kvinnlig personal- där ges bred info om psykisk hälsa OCH personalen behövde uppsöka sjukhus men är ej allvarligt skadad, men har fått ledigt ett par dar…vad fan liknar det resonemanget?

   Ponera att chauffören sagt till å ingen sätter sig på anvisad plats ändå? Men han vill inte ” bråka”? Och Hoppsan, en olycka sker varvid omnämnda personer inkluderat barn- obältade- sitter som flugskitar i vindrutan…

   Hur skulle det låta då?? Vems fel skulle DET vara?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s