Nicke lilltroll, media, griseknoen,SD och snickarboa

Ser att Nicklas just som han skrällde med en ”Imse vimse spindel i ett hus vid vägens slut”låt får egen radiostation som heter ”Guldkorn ur min tand”. Det var inte kattskit. Pascalidou som ny groupie och lyssna på sig själv hela dagarna.

Vi tycker självklart att tajmingen är jättebra, Niklas Strömstedt är högaktuell just nu, säger Christer Modig, vd för MTG Radio.

#kompisreklamTVbolagEmellan #NollSkrupler #NarcissistOnanisternasRiksförbund

Fru Strömstedt som i sin show fick höra Bryant sjunga sin makes låt ”sista gravningén av fågelén” häromsistens är lyrisk förstås och vill på sitt enkla vis önska maken ett paradis. Hon hörs tralla och mantra ”Det är jag som är Jenny Strömstedt” ”Det är jag som är Jenny Strömstedt” ”Det är jag som är Jenny Strömstedt” ”alltmedan hon jämför Lyckolandet Twinpeaks tand med makens tillika av fromhet glänsande.

En ny låt är förresten under uppsegling; ”När vi gräver guld i landets skuld”

Jag har vart på resa 5 dgr och skrattade så gud i brallan och mina trosor drog en lättnadens suck eftersom datumstämpeln på toabesöket i Ö-vik på fm inte gått ut. När man läser fronten på Aftonbladet är det som när Lina kommer in å beskriver ”alla hönsen di är döa,. tuppen…..han är full, å griseknoen…..han är full…och Emil…….han är också full..”- då Emil och nämnda djur tryckt jästa körsbär efter vintillverkning på Lönneberga.

Detta uttryckt med den där minen bara Lina kan ha då hon strax förväntar sig ett vrål från pappa Anton och med vetskap om den nära förestående vistelsen i snickarboa för stackars Emil som aktuellt hyss ackumulerat.

( f.ö den första fyllecellsbeskrivningen för underåriga i Svenskt barnboksformat tror jag) – Möjligen en förlaga för nutida pragmatiskt skötta HVB hem, kanske rent av en inspiration?

Apropå ”ensamkommande barn” ålderskontroller och påståenden om att det finns de som ljugerläs HÄR

För där frontar i kimröksfärgade rubriker.….hönan Lena Mellin……full med döda argument…….griseknoen Mogge som multitaskar dagen till ära och både är full i skitargument i sakfrågan och vrålar från ngt tiggarmöte i Bryssel som Pappa Anton;

SD ska in i snickerboa!

SSSSSSSSSSSssssssssss DDDDDDDDDDDDDdddddd! Hörs han skrika över hela Bryssel.

Aftonbladet kastar som flingsalt på chokladen in en person som ”sett” SDfolk på Lesbos dela ut flygblad om att det i Sverige vare sig finns pengar bostäder eller jobb för de som tänkt ta sig hit och hon….hon är JÄTTEFULL i upprördhet

SD har också dokumenterat genom att fotografera på plats, och som den goda person vittnet till detta hemska brott hon är fyller hon på i pratbubblan med allsköns fatwor om att detta inte är lämpligt.

klicka=förstora

sy ihop Mellins mun

Moorgan är i Bryssel och tigger hjärterum i andra EUländer och möjligen lite zloty till bensinpeng för alla bussar som ska gå på tomgång en vecka eller två utanför de fashionabla inrättningarna HÄR exempelvis ”Hotell rostiga Boforskanonen” och ”Trivs i trängsel på Trängslet” och att icke förglömma ”Trivs i Limedsforsen i frisk luft”- när utsjasade asylsökare vägrar kliva ur bussarna. Jo just ja, det nyaste bussgate.

Jajaja..minnet är kort

Redan i Mars i Broby på ett asylboende var folk lite missnöjda- Morgan till vänster. Inga grupp-pollutioner, även om det ser skumt ut

Fotograf:Bosse Nilsson/Kristianstadsbladet

Det är i alla avseenden behjärtansvärt att hysa en tro vare sig den är politisk, politiskt religiös eller bara religiös. Ibland måste man dock lyfta sina fjäll från sina ögon och ideologi medan man klappar sig för bröstet som sväller av godhet och fråga sig- på VILKET sätt är denna hantering i dessa volymer väl fungerande och till förnöjsamhet för dem man säger sig hjälpa?

Det är jävligt intressant att se att vår förra chefredaktör för lokaltidningen Norran hyser dessa åsikter och förhållningssätt

Ur ett demokrati och åsiktsfrihetsperspektiv blir det tragiskt då man kan vara EN person som ”står över” alla andra på det sättet. Jag är medveten om att branschen slåss för sin överlevnad men vägrar tro att Anette Novak är dum i huvvet. Tror dock att hon hade behövt mer input i sitt arbete än incestuösa diskussioner

Polisen slår larm-check Mogge o Magda har surläpp-check Nya Moderaaterna vill skärpa gränskontroller, Löfvén tigger assplaces och delat ansvar som sagt.

Migrationsverket? Jo de vill ha och får hjälp av militären är Anders- ”Herregud militär mot flyktingar”- Lindberg tillfrågad?

Skåda! över detta perfekta scenario och detta ädla  kvitto på ansvarsfull och humanistisk migrationspolitik lyser neonskylten ” Det är SD´s fel”

Skit på er

Sjätte mannen

Annonser

2 thoughts on “Nicke lilltroll, media, griseknoen,SD och snickarboa

    1. som sagt, denna är ett år gammal o allt som diskuteras nu har man ju skrivit om sen flera år tillbaka. Det märker man när man kollar bakår. Jag är skitless. Politiskt deppig och tilltron mig politiker emellen är obefintlig. Känner mig som en 14årig punkare ungefär å vill dra i ett par säkerhetsnålar genom kinderna o sparka på en lyktstolpe =))

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s