Trodde ni att Limedsforsbussgate var över?

GLÖM DET

Man lyckades få dem ur bussen. Sen barrikaderades vägen så att vi inte kunde åka därifrån, säger Stefan Andersson, delägare i A. Erikssons Busstrafik AB.

Bussen, som stått kvar sedan den 25 oktoberdå protesterna inleddes, är sedan i torsdags kväll tom och låst.

Läs också: Asylsökande vägrar gå av buss i Limedsforsen

Det var meningen att ett nytt försök att hämta bussen, med hjälp av polis, skulle ha gjorts i tisdags.

Men då var polisen sjuk och det blev inget. Vi ska prova i morgon igen och se om det finns möjlighet att hämta bussen då. Tanken är att polisen ska vara där och se till så att vägen är fri, ifall någon protesterar. Vi ska ha en bärgare med oss också, utifall att, säger Stefan Andersson.

Bussbolaget kommer, enligt Andersson, att ersättas ekonomiskt för att bussen inte kunnat användas.

Kan ju till slut bli lite svårt att få bussbolag/chaufförer att ställa upp på de här farsartade övningarna. Min åsikt är att det kommer att bli verkliga problem om man gör med detta som med EUmigranterna i Malmö- dvs ”tassar runt” å är rädda för att framstå som rasistiska om man följer lagen!

Om Migrationsverket köper en tjänst av privataktörer att transportera folk från A till Ö, kan det ju inte vara nån jävla specialklausul mellan raderna där uppdraget innefattar ev gisslantillvaro där chauffören måste låsa in sig i bussen flera dygn, alternativt att ”flyktingar” TAR privata fordon initialt med inlåst busschaufför som nu, för att sedan bussen ska hindras att fara inne på 10 dgr. Idi-fucking-ioti

HUR tror man att dessa samt efterkommande ska ha någon form av respekt för oss eller landet om de kan tvinga sig till något och/eller utpressa genom att TA en buss? och HUR agerar de vid eventuella andra missnöjeskänslor framöver? Sug på den ni..

En fullt möjlig logisk PKvariant skulle ju kunna vara att fixa husbil/buss– typ turne´buss som Migverket kan köpa in och lämna med folk i.

Rock/dansbandsstylish med sängplatser?

FOLKvagnsbussen, för den nostalgiske, eller jag menar; de som ska komma med banderoller slagord! Ungefär som en sugfisk under rockan/hajen

Polisen har RÄTT att avhysa punkt slut

För att göra det har Andreas Nordström bland annat tittat på ett brottmål som avgjordes i Högsta domstolen 1952.

En sjöman, som också dömdes för fylleri som var ett brott på den tiden, hittade i Stockholmsnatten en olåst bil, som han somnade i.

När bilägaren infann sig på morgonen kunde han inte använda fordonet.

HD dömde sjömannen för egenmäktigt förfarande.

slut cit artikel

Det var en gång Bellman en busslast Syrier och konstapel Kling

  

Jag skrattar så det iiiilar i tänderna och hakan studsar en kvart efter golvet.

  

HÄR

För att även få loss den andra bussen besiktigade personalen från Migrationsverket stugorna tillsammans med några av de som inte ville vara kvar i Lima. Det för att få dem att flytta in i stugorna och släppa iväg den buss som kört dem dit.

Resultatet blev att några personer vägrade att acceptera stugorna. För små för en stor familj och inte tillräckligt med varmvatten, sedan saknades också yttre belysning.

Det gjorde att de beslöt sig för att sitta kvar utomhus i kylan vid den lägereld som värmde dem och samtidigt var i vägen för att bussen skulle kunna rulla därifrån.

Då fick Migrationsverkets personal nog och lämnade platsen.

– Vi kom hit för att få fred. Vi vill lära oss språket, men hellre bo mer centralt, säger Ahmed Ali och Mohammed Abdullah.

Utländsk media läs och förundras

Annonser

11 thoughts on “Trodde ni att Limedsforsbussgate var över?

 1. ”– Men då var polisen sjuk och det blev inget.”

  Skrämmande! Se till att smitta bylingen så hen blir sängliggande, sen är det bara att begå brott!

  Liked by 1 person

  1. Där går de omkring i stugbyn och ”äger” snuten faktiskt och i förlängningen vårt land. Otroligt provocerande men jag hoppas som Gröning att FLER ska göra så här så att det blir ÖVERTYDLIGT ohållbart.

   Snacka om vilka reaktioner det kommer att bli då Knesset i regeringen bestämt att man kan sänka standarden ännu mer och att allt är bättre än tält.

   Då blir frågor om bide´lätt malplace´, som sagt…we aint seen nothing yet. När vissa personer/grupper listat ut hur vårt samhälle krackar och hur utan styrning vår stackars poliskår är så kommer betydligt skarpare saker att ske.

   När alla andra möjligheter är uttömda; gympasalar och sporthallar kommer man från Knesset med redan befintligt lagrum att inventera privtägda sommarstugor osv

   Inte förrän det händer tror jag Svenne Banan sätter mårrånkaffet i vrångstrupen och……skriver en insändare till =)

   Då äre så dags

   Gilla

 2. Har en kompis som kör buss. Hans chef vill inte köra åt MV. Det är omöjligt att schemalägga andra körningar om MV är inblandade. Nu kör de mest tågersättning då ”humhum” stjäl kopparledningar som korpar. Sverige är en anarki, riksdagen vill bara inte bekräfta det… ännu. De tror det går över om de bara blundar. De fastighetsägare som har asylboenden har jävligt dyra försäkringspremier nu och dyrare blir det. Fan vilken härlig soppa de har kokat ihop. Tyskarna säger lite diplomatiskt om Sverige: Gegen die Dummheit kämpfen die Götter vergebens.

  Liked by 1 person

  1. Så mycket hamstrar under korkmattan nu att det inte går att dölja. Tillräckligt många är inblandade i och omkring asylhaveriet för att det hela kommer att lysa upp vintermörkret med en stor fet skandal och gråtande ministrar i TV

   Gilla

   1. Gråtande ministrar i TV? Det händer bara i Japan. Det kommer att bli mycket värre när Sverige blir The Walking Dead.

    Gilla

   2. Nä, där sitter det kostymklädda gubbar och storbölar som en 3-åring vid lösgodiset på en fredag. Den enda hittills i Sverige var Anna-Gråta Leijon.

    Liked by 1 person

 3. ”Polisen var sjuk”?
  Om Landsfiskal Klöverhage är sjuk, så kan väl Åsa-Nisse hjälpa till som vanligt?

  Vi väntar med spänning på ”Åsa-Nisse på migrationsverket”. Här behövs arbetsamma smålänningar.

  Liked by 1 person

 4. Hej.

  Lättaste sättet borde väl helt enkelt varit att ta till en av Stockholmspolisens gamla favoriter i vintertid: ‘vattna’ byket, med vilket menas att demonstranter eller som här ekonomiska flyktingar sprutas ner med vatten (ej vattenkanon). Det är få som klarar av att obstruera och ‘kravalla ‘ när temperaturen kryper runt nollan, och man är blöt inpå skinnet. Tro mig, jag talar av erfarenhet.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 1 person

 5. Jag tycker vi skall övergå till att inkvartera asylsökande på passagerarfärjor. När färjan är full så kan vi spara in lite på den diesel som skulle gått åt till att värma upp färjan genom att köra ned den till Jordanien, där jag hört att det finns gott om lediga tältplatser. Allt utlokaliserat till låglöneland, precis som den svenska industriproduktionen, och även betalat av UNHCR.

  Efter att asylutredning gjorts, efter en så där 5-10 år blir det väl med dagens väntetider, så kan de som får asyl få gå ombord på båten och åka tillbaks till Sverige igen.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s