Det kunde man väl ge sig fan på…

…att Behrangjag kan det här- jag är jurist”Kianzad var/är inblandad i Romlägret (fd Romlägret)- i Malmö. Han skriver att det iom rivningen av lägret har gått sönder något i Sverige som aldrig går att laga, och utan att fatta det själv har han nyttjat ett styrkebegrepp som i hans mun förvandlas till det mesta understatementet som öronsnäckor och ögonbottnar mött denna höst.

Det var länge sedan det gick sönder ”något” i vårt land så det inte går att laga, for sure!

Klicka=förstora

Kianzad om romlägret

HÄR

Praxis från Europadomstolen rörande avhysning av romer från en flyttbar boplats slår fast att avhysningar i många fall inneburit ett allvarligt ingripande mot en familjs rätt till privat- och familjeliv.

Den europeiska sociala stadgan, som Sverige förbundit sig till, ger vid hand att ingen kan bli vräkt, inte ens från en illegalt ockuperade plats, utan att värdigheten hos de berörda personerna respekteras och utan att alternativa bostäder görs tillgängliga. slut citat Kianzad

Karln skriver på rikssvenska rakt ut att Svensken inte ska vara missunsam och om/när någon får sin mark/tomt annekterad måste man tänka på det stora sammanhanget och däri ingår inte Svenskens äganderätt av sin egen tomt. En stöld är en stöld men den är underordnad dessa, just dessa cit Kianzad ”utsjasade” människors behov och rättigheter. De kan ockupera privatägd mark och t.om hus och ur den positionen sedan ”kräva” att bli anvisad människovärdig ersättningsplats.

Jag föreslår att gruppen ”Centrum för sociala rättigheter” tar hem ett par av de skyddsvärda och på det direkta vis som de ger uttryck för, verkligen tar ansvar. Kommunisthybrider som uppviglar, slåss mot polisen och i detta fall Kianzad, som tex kallat Tino Sanandaji  ”svenskkurdisk onkel Tom” anser att egnahem är försumbara, borde märkas med en triggervarning

Förutom att Kianzad kackar i eget bo och gör direkta personangrepp på Sanandaji grundat på Sanandajis etniska ursprung, dvs utför ren rasism själv! så vem minns inte Kianzads prestation i ”Debatt”?

Där lyckades han med konststycket att framstå som en bindgalen Islamist när han läste lusen på sitt eget charmiga vis av dem som hade den stora fräckheten att påstå att det finns någon form av hedersproblematik i Sverige?

Den Svenska lag han föraktar som ett verktyg för brott mot mänskliga rättigheter har han i andra sammanhang inga problem att använda sig av. Bara den stödjer hans politiska syften Då jävlar sitter den fint som en saftig grovsnus under läppen

Trots att Facebook har ett ansvar för att rensa bort hot och hat riktat mot människor med utländskt påbrå och hbtq-personer förekommer det fortfarande på sajten. Nu har människor i en hemlig och sluten Facebookgrupp med hjälp av svensk lag lyckats få sociala mediejätten att stänga ner hatsidor slut citat artikel

Vill man ta del av sakliga artiklar som verkligen behandlar det hela ur ett långsiktigt perspektiv, VAD som händer med ett samhälle där man kan röva och ta det man enligt ”rättvisegrupper”har både moralisk och juridisk rätt till, ska man läsa Perlenberg ”stöld är allvarligare än skit” och ”går det att kapa en fastighet går det att kapa vad som helst” Det sistnämnda, ett exempel på då en annan sorts ockupation förlamar samhället, precis som den aktuella ockupationen av Sorgenfri gjort.

Det är inte illegalt att vara EU-migrant vare sig i Malmö eller resten av Sverige, men det är olovligt att uppehålla sig och skräpa ner på en plats man inte har rätt att uppehålla sig på. Det är det frågan handlat om, och ingenting annat

+++++++++++++++

Den senaste orsaken till svarta rubriker för området återfinns på Rasmusgatan 28 – en fastighet som sägs ha övertagits av ett gäng som använder tvättstugan som knarkcentral. Fastighetsägaren, som har blivit hotad, kan inte genomföra renoveringar i sin egen fastighet. Äganderätten är helt urholkad. Knarkgänget gör precis som de vill slut citat Perlan

För övrigt fullkomligt älskar jag denna tweet och detta ”bildbygge” från Toklandet    

och såklart tillhörande adekvat frågeställning

Vad ”Centrum för sociala rättigheter” står för kan man bl.a ta del av HÄR ”Ship to Ghaza” och HÄR

Namnet ” Civil rights defenders” andas kamp mot samhällets ordning då man slåss FÖR ”papperslösa”. Dvs just vad Staten nu tagit itu med som ett problem. De som inte har skäl att stanna i Sverige ska inte stanna i Sverige. DET vill denna ”förening” slåss emot.

Verkar iaf som att jag slipper betala dessa via skattsedeln. Man får vara glad för det lilla. Rättshaverister och vänsterextremister. Fine. Film från tidigare i våras. Ingen triggervarning inför att ”Allt åt alla” uttalar sig Yeack! De tar alla chanser till att veckla ut sig och sitt kommunistiska budskap. ”godhetsposörer” med agenda.

Det skulle ju vara jävligt klädsamt om journalister på Svt och/eller större media kunde plocka upp vad det är för människor som arrangerar dessa protester! tex ”Allt åt alla” och Kianzads hjärtebarnsförening ”Centrum för sociala rättigheter”, men det är väl för mycket begärt av public service my ass ?!

Gulan Avci FP skriver

Få vågar kliva fram och ta ansvar för svensk lag och säga det som bör sägas. Att lagen ska vara lika för alla och att bosättningarna är olagliga.

Denna byråkratiska limbo måste få ett slut innan det skapar ännu mer spänningar i det svenska samhället.

slut cit Avci

Här nedan skriver man från ”Allt åt alla”;

”Vissa grupper har mer livsutrymme än andra för att de har möjlighet att ta av livsutrymme och egendom som egentligen är andras.”

vilket ju blir lätt humoristiskt eftersom det de stödjer ju är precis att ta egendom som egentligen är andras– dvs den privata mark det handlar om i Malmö

Klicka=förstora

förbundet allt åt alla

Vi vill skapa utrymme där våra materiella förutsättningar i patriarkatet inte ska styra våra metoder utan där våra metoder är gemensamt överenskomna och teoretiskt förankrade för att leda oss till seger mot vår klassfiende. 
Radikal förändring sker när vi står öga mot öga med det vi vill förinta. Ett starkt klasskampskollektiv är vårt medel och kommunismen är vårt mål.
Bortskämda snorungar i för stora kulturkoftor och palestinasjal, som bär sitt politiska engagemang som en kollektiv accessoar, slåss mot polisen, vill ändra samhället med våld och bestämma hur andra ska leva och vad de får äga. Bortskämda just i Malmö med skattepengar från resten av Sverige
Det spelas musik, det sjungs och skanderas och de som varken kan sjunga eller spela håller upp banderoller och plakat .. medan en kvinna, utklädd till grön drake, glatt skuttar omkring bland soporna.
 

Annonser

2 thoughts on “Det kunde man väl ge sig fan på…

  1. Varför får alla såna här stollar så mycket medial uppmärksamhet? Den som är vid sina sinnens fulla bruk
    kan väl ändå inte ta dom på allvar. Eller?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s