En vass Csaba Perlenbergs självklara bullseye

HÄR

Det är inte illegalt att vara EU-migrant vare sig i Malmö eller resten av Sverige, men det är olovligt att uppehålla sig och skräpa ner på en plats man inte har rätt att uppehålla sig på. Det är det frågan handlat om, och ingenting annat slut citat Csaba P

Sorry för unvisitlänken Perlan, men gillar inte din arbetsplats jeeetemycket. Men detta är en av de bästa texter du skrivit!

I alla turer som mer liknar en avancerad serie linedance stegskombinationer och inpluggande av desamma samtidigt som man lär sig lyssna på koreografinstruktionerna WALK, WALK, WALK, KICK, BACK, BACK, LEFT COASTER STEP. I alla dessa turer av steglös hysteriskt högljudda skampålande av allt och alla som på något sätt sökt säga det självklara; Hey, marken är privat- så har crescendo i doing good and more, kärnfrågan förfäktats.

Det fanns alltså inte nån som hade balls klitta eller hjärnsubstans i nån förvaltning nånstans på nån nivå? Ingen helikoptersyn, inga ansvar inga delegeringar att ta till?

Jag såg myrors samarbete ikväll på TV. De byggde broar av sig själv och använde larver som de klappade på huvvet så att de bildade silke. Det funkade som en limpistol. Snubbsubban myra/e med portabel limpistol byggde ihop bladen till nästet. Eldmyror bygger likadana broar över vatten..

När landet Sverige ”bygger” för att skapa det för medborgarna perfekta inkluderande men ändå beskyddande samhället, byggde det in klausuler som hängslen livrem och säkerhetsbälte, sen skiter det i vad det själv skapat.

Istället lämnas bygget över till obskyra samlingar /grupper människor som lika gärna kunnat vagga ihop i grupp och tova sittringsskydd på kollektivets utedass bredvid den bygglovsOK´ade och miljöcertifierade toan i rätt sitthöjd. Kan vi bli mer navelskådande verklighetsförnekande stackare efter den felprioriteringen?

Mitt å ditt- skitsvåra begrepp…?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s