”Det är olika folkgrupper som inte går ihop”

Kommentar om kriget i Mellanöstern? Kunde ha varit men…..

…..nädå, kommentaren är polisens och gäller det ”bråk” som igår uppstod där även personalen blev hotad- på ett asylboende utanför Hedemora. Åtta stycken gripna

HÄR

Hotade personalen

Situationen hade spårat ur när polisen kom till asylboendet på onsdagskvällen. Personerna på boendet bråkade med varandra. De boende hade hotat personalen och hotat med att bränna ner boendet, säger polisen till Dalarnas tidningar.

Det är olika folkgrupper som inte går ihop, säger Anders Gustavsson, Dalapolisens vakthavande befäl till Dalarnas tidningar.

och HÄR

Min första reflektion blir;

Är Arnstad och Ernman underrättade? Schyffert och Gardell? Fixa en gala så att vi kan ha 50 olika sorters asylboenden så att –cit polisen i Hedemora- ”olika folkgrupper som inte går ihop” inte behöver bo med andra än dem av den egna etniciteten, religionen, klanen etc. Dvs så att de som kommer inte behöver bo med olika.

Sen börjar det mödosamma arbetet som skulle va gjort i förrfjol, med att få alla dessa att förstå att alla svenska kulturpersoner och/eller artister/programledare FÖRVÄNTAR sig att de gillar olika. Tryck upp pins å tishor. HBTQcertifiera, sjung ”du ska inte tro det blir sommar” istället för ”we shall overcome”

Implementera normen hos dessa människor enligt ”Socialus Demokratus Värdegrundum” och hoppas/tro lika starkt som Danielsson och Razzak eller annan valfri blid medmänniska med rätt politisk härkomst. Som ”vi” brukar säga här uppe i Skellefteå enl vår invandrarstrateg;

HÄR

HÄR

”–Om alla Skelleftebor oavsett ursprung skaffar sig en ny vän så kommer en hel del annat att lösa sig av sig självt” slut cit kommunens invandringsstrateg

Gardell kan väl fara ut till nytillkomna unga muslimska mäns boenden ungefär som de artister som for ut för att glädja soldater under WW2?

Två timmars show grundad på hans egna hemsökelser. Sedan lunch med mingel. Detta efterföljs av diskussioner i små grupper kring Gardells uppväxt och konsekvenserna därav. Det lär hjälpa asylsökande att sortera in sina ev fördomar kring västerländsk leverne på rätt ställe i den lilla nya ryggsäck av verktyg de får av Svenska staten vid gränsen för att starta sitt nya liv i Sverige. Ödmjuka insikter kring allas lika värde infinner sig under tacksamt mummel och spridda glädjetårar.

Senaste tidens redovisade hemska mordbränder till trots (även om det i vissa fall varit småtjafs men självklart värre än de 500 skolor som ”nån” tuttade på under 2014, eller som sagt var tidigare de redan under 2009-10 brända skolorna i Sverige för 1 miljard)- så antar jag att Migrationsverket har plan B och C ståtligt väntande i kulisserna?

Att de värmekameraförsedda specialchartrade polishelikoptrarna måste kunna konverteras och klara att inlemma även inomhusboende mordbrännarlystna?

Ett första steg kan iaf vara att tapetsera väggarna inne på asylboendena i Sverige med Aftonbladet och Expressenlöp? För det här med att ”gilla olika” ska väl gälla alla?

Annonser

4 thoughts on “”Det är olika folkgrupper som inte går ihop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s