2016 kommer nya tvångslagen

Inga ”vi har inga bostäder”argument kommer att funka. Bara att leverera bostäder alltså! Fy faniken om regeringen kommit på sådana fiffiga lagar angående bostadsbristen för de egna ungdomar och bostadslösa inom kommunerna som alltid funnits?!

Vilken grej! Ba peka med hela lagboken å skriva BYGG, på näsan på alla kommunalråd i hela Sverige.

När nu kandidaturen till en plats i säkerhetsrådet brunnit inne pga vår migpolitik, men vår ambition ändå är stark för att åstadkomma en export av svensk lagstiftning och välfärd, så räknar jag med att Steffe & company helt enkelt exporterar denna tvångslag kvickt som fasen till Mellanöstern. Låt oss ge en liten frist, men dekretet ska gå ut över världen ungefär som redovisat resultat i Schlagerfestivalen

FLASH ALJAZEERA; 

2016 kommer nya tvångslagen till Mellanöstern från la Suede; DÖ p/boääng. Steffe har helt enkelt förbjudit krig och struntar i att de pågår

Däremot tas inte hänsyn till eventuella krigssituationer i länder, helt enkelt för att Svenska regeringen anser att det är länders skyldighet att se till att det inte är krig.

Ser att SD svarat på LO´s hatkampanj för medlemmars pengar, de medlemmar av vilka var tredje hyser SD sympatier. Kul och en verklig känga!

Vad värre är så har SD ”stulit” konceptet av Rebecca Weidmo Uvell

Det var ju inte så fräscht

Annonser

5 thoughts on “2016 kommer nya tvångslagen

      1. Nikotin, den mest beroendeframkallande alkaloiden är inte lika lätt för alla att sluta med. Jag vet! (Direktexponerad som foster och spetsad modersmjölk har satt sina spår … Min nattsömn fungerar inte utan nikotinet … Det dämpar dessutom mina ADHD-I-symtom … Alla med ADHD har dock inte fått den triggad utav nikotin, bör tilläggas.)

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s