Ekonomin klappar ihop i vår och gullige barnet på 17 år

Här kan vi ta del av en 17årings berättelse

och nu ska man också veta att Migrationsverket inte ens polisanmäler sådana här uppenbara bedrägerier mot Sveriges skattebetalare!

Känns det bra att betala skatt för att den ska gå till sådana här bedragare? Minst 1 miljon om året av skattemedel kostar det 30-åriga barnet.. Snart kanske han går i din dotters gymnasieklass också…

Hittade allt detta påFlashback såklart! Sveriges journalister klarar ju inte av sitt jobb numera så det är ju tur att Flashback finns i alla fall…slut citat Toklandet

Kolla in Sanandaji HÄR

5 thoughts on “Ekonomin klappar ihop i vår och gullige barnet på 17 år

 1. Sanandaji bra som vanligt. Man ser att han blir ilsken när folk bara drar på utan att någonsin använda fakta eller tala om verkligheten.

  Det verkar som om de anställt Annika Creutzer och nu vill ha valuta för pengarna. De ord som omedelbart dyker upp i hjärnan på mig när jag ser och hör henne är ”batik”, ”grönt te”, ”kristaller”.

  Liked by 2 people

  1. Hahahaha! tycker det är så konstigt att hon säger sig BARA prata om ekonomin som hon ”behärskar” o inte behöver prata om volymerna som orsakar de olika ekonomiska scenarierna? Låna strama åt höj skatten , men orsaken TILL ATT man måste göra det kan man liksom strunta i. Mycket märkligt. De ska ju börja lajja med apfonderna nu åxå. GP frossa ju å nu kommer nästa sällskap som ska bjuda på gästabud i tabberasstyle. Di där klonade Kommandorskorna måste grävas en grop åt!

   Gilla

   1. Ja, precis:
    ”Nu måste vi hantera den existerande branden.”
    ”Nu måste vi behandla de här skottskadorna.”
    ”Nu måste vi säkra bevisning för det här inbrottet.”

    Liked by 1 person

 2. Tjänstemännen på Migrationsverket tillsammans med sina tjänare från soc står över Svensk lagstiftning idag. De styr och ställer och alla andra bara följer för att få plocka åt sig av skattepengarna som MIG strör omkring sig. För många år sedan när Sverige var ”normalt” och svenskarna kunde tänka själva var socionomutbildningarna ifrågasatta och de som valde att gå dessa flumutbildningar ansågs som lite världsfrånvända, för att uttrycka det milt. Trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva dagen när detta B-lag styrde landet! Är just nu på studiebesök i asylcirkusen och har svårt att tro vad jag ser och hör? T o m polisen har ju kapitulerat!!! Mig bryter mot vilka svenska lagar de vill, bara de har ”humanitära” skäl att skylla på så accepterar alla ALLT!!!!

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s