Nästa ”Vi och dom” skribent till vittnesbåset

HÄR

Dra också ”alla rasistmord i Sverige” plus moms- alla attacker mot tiggare. Sanningen ÄR tillräckligt skarp utan att överdriva, och tyvärr gör Negra samma ”goda” misstag som en del andra agendajournalister. Refererar mord som nazistiska som går att kolla och som inte är det.

  • Vilka är då  morden MSM ägnar sig åt att kasta fram på bordet i alla sammanhang som ska visa något som vi inte förstår?
  • Vilka av de 14 morden var egentligen politisk grund till? och slutligen;
  • vilka var gärningsmännen?

Med statistik kan man visa mycket. Jag är inte ens journalist men har på en relativt kort stund och med små medel tagit reda på följande kring ovanstående frågeställningar. Något jag förutsätter att en vanlig intresserad hederlig journalist med yrkesstolthet också är kapabel till?

LÄS HÄR

2 ex (jag ser att listan har omfomaterats en del sen 2014)

19 maj 2003:
En psyksjuk 32-årig man, med bakgrund inom skinnskallekretsar, går bärsärkagång vid tunnelbanan i Åkeshov. Lennart Landin, 71, avlider och sju personer skadas.

En psyksjuk man!! Han gick alltså runt å slog ihjäl folk efter att ha tagit reda på deras politiska hemvist? eller han var en sönderknarkad psykospatient?

OBS!! I länkade artikel trycker Expressens reporter David Baas på att psykvården inte fungerar i Sverige, inte ett djävla ord om organiserade nazistmord!

————-

28 maj 1999:
Poliserna Olov Borén och Robert Karlström skjuts till döds av tre nazistiska bankrånare – Jackie Arklöv, Tony Olsson och Andreas Axelsson. Alla tre döms till livstids fängelse.

Malexandermorden var inte nazzemotiverat. Arklöv sköt mot och avrättade poliserna för att de skötte sitt jobb när de följde efter dem efter ett bankrån

****************************************************************

Fö har aktuellt journalist dammat på i Almedalen över hemska poliser som i Almedalen krävde legitimation av henne men ingen annan journalist. Twitterstorm hette det då=)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s