Luktsalt till Karin Pettersson

Karin är så upprörd. Fatta! När Karin är upprörd stannar tiden. Med ruelse får vi nu höra? Det är inte lätt inför bekännelsen. Kom igen Karin say the magic words! Nope.

Hur ska man lita på en politiker som stoppar huvudet i sanden?

Luktsalt eller Ammoniak? det är frågan..

T.om Stefan Löfvén säger att det är kris. Karin Pettersson bara…nä...det handlar om att man

  • står upp för asylrätten o att lösa integrationen på bästa sätt
  • men en del vill stänga gränserna

HUR ska man kunna lita på en statsminister som SÄGER att det är kris, men inte har nån lösning på det? och stackars stackars Karin Pettersson biter sig fast i Ekeroths arsle. Karin, Kent har INTE ordnat ”krisen” Wake up!

Tänk, att komma ut å bara kunna säga; ”Förut hade jag en annan tro på att detta skall kunna lösas”- ” NU ser jag på saken med min statsministers ögon, jag ser att vi inte har något val, vi måste starkt skära ner på mottagandet och skapa en helt annan signalpolitik”

 Näej, men det är därför hon är så väldigt upprörd också, hon har inte ETT enda förslag, inte ETT enda argument än;

”ordna det på bästa sätt”

Vad fan är ”bästa sätt?”

När Karin ritar ut världen och säger hur det ska vara och verkligheten inte stämmer. Då gör det ont. Hela hennes världsbild krackelerar. Man kan inte fortsätta att agera på detta sätt och kalla allt fascism och rasism, det hindrar ju politiska lösningar eftersom man måste över det väggupp man själv byggt. Beklagar Karin P. Gråt ut och kom igen

När ett framträdande begås med darrande röst och känslossparring utan substans och pratiska lösningar gör man INTE tittarna nån som helst tjänst. Programtiden är för Sveriges befolkning, skattebetalare, valboskapen och Karin presenteras som ”oberoende”

Jag hoppas arbetsgivaren Aftonbladet och/eller Svt kan stödja hennes väg tillbaka och att hon inte släpps i rutan förrän hon är på banan igen

Annonser

2 thoughts on “Luktsalt till Karin Pettersson

  1. Bästa sätt är att stänga gränsen och ha järnkoll på vilka som vill korsa den. Men detta finns inte i Karins lilla rosafluffiga värld. Bor hon på en annan planet eller..?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s