Hela mediaSverige, hur fan får man dem ur styrpulpeten???

Apropå MP och diskussionen om kulturförslaget. Ser repris på ”Godmorgon Sverige” Man pratar mångfald och i soffan sitter bara kulturmarxister och hö hö höár. ”Det måste finnas en elit” säger di. Men det ska va ”öppet”

In med kultur i utbildningsväsendet, alla ska lära sig tycka likadant. Rysligt. Hembygdsgårdar är tydligen ingen kultur att värdesätta, så mycket ointressant skräp säger en av kulturmännen klicka på bild -förstora

Bah kultur

Utbildnings- och Kulturdepartementet slås ihop till ett Bildningsdepartement, för att stärka kulturens roll i skolan och civilsamhället. Arbetsgruppen föreslår också att de estetiska ämnena återigen blir obligatoriska på gymnasienivå.

Alla arbetslösa dansare konstnärer skådespelare ska jag betala i tre år om de inte kan försörja sig på annat sätt enligt ett annat förslag. Teknik kunskap forskning vetenskap är inga prioämnen i skolan egentligen. In med folkbildning om rätt rött tänk, samt totempålen ”intersektionalitet”

”En” pratar Ikväll med barn flera ggr. Man har visat molokna barn vid två tillfällen, dels barn som byggt fredsmärken i papper och satt på pinnar sen posande som ett fredsmärke uppifrån.

Allvarsamma barn som deklarerar att de nu ska börja tänka lite mer på den där tiggaren att man ska ge en slant då å då. Lite senare tre hijabklädda syriska kvinnor som informerar en klass om hur det är att vara på flykt.

Allvarsamma barn som nu förstår och vill ha fred på jorden. Det enda som snurrar i min skalle är sketchen med Sven Melander

För att smida medan järnet är varmt ska det matas på med dokumentären ”Kvinnan med armbandet” om en anonym kvinna som drunknat på medelhavet under flykt. Slår av TV´n och tänker på boken ”Flicka med pärlörhänge” som jag läste för ett par år sedan

Jag kommer att gå å lägga mig med håret i resning i nacken ”Kulturpanelen” 1 tim å 15 min in (står 8:15 i klockslag på originalsändningen) Intersektionell uppfostringskulturmedia suger

Igår såg vi om Christianiabarnen där vuxna barn som vuxit upp med drog/sex/hippiekulturen ställde sina päron till svars 40 år senare. Särskilt en pappas ord till sin vuxna dotter stannar kvar då hon frågade hur de egentligen tänkte med att låta barn vara i den miljön? Många barn har farit väldigt illa, knarkat ihjäl sig hamnat i fängelse. Se dokumentären här!

Hans svar var 

”Vi trodde att alla människor var goda bara de ges rätt förutsättningar- vi hade fel, alla människor är inte goda, det finns onda människor”

Den flummiga gränslösa tillvaron med psykotiska medboende tunga narkomaner pedofiler grov kriminalitet ”kostade” trasiga själar och människoliv.

Nyhetsinslagen fortsätter med #dethände #personligaporträtt. Allt för att människor ska bli människor att förstå, som vi MÅSTE förstå att vi MÅSTE ta emot för att de är på flykt. Besvikelsen som kommer att uppstå om inte denna kvinna lär sig att INTE säga denna mening då hon ska söka asyl..

Lillpojken med den ljusbruna skinnjackan har fått kompledigt (han har visats i alla inslag minst en vecka) nu en ny liten att trycka mot våra modershjärtan i TVsofforna. Ett annat barn att ta till sitt hjärta samma snubbe i en sk hatsajt. Harammedia

klicka=förstora

gravid flykting    flyktingbarn

När jag läser Perra, skrattar jag, sen fastnar skrattet i halsen och jag känner ett starkt systerskap med Sveland, lite politiskt deprimerad

Om alla tar ett skutt och sätter ner hälarna samtidigt så kanske jorden slutar snurra. Jag har nämligen fått nog och vill hoppa av!

Jag vill också hoppa av. Känner mig ledsen varje dag. Hur ska det gå, vilken framtid får mina älskade barnbarn
Avslutningsvis är det helt riktigt att man förbjuder mobben i skolan! När vi nu ska in i MP´s förbudsvärld är det viktigt att börja skola in den yngre generationen ordentligt i att förbud är det bästa för en. Eller som en god vän sa om demokrati en gång;
”Demokrati är överskattat, jag tror inte alla människor fungerar i en demokrati”
Det sover vi på! Goáfton!
Natten mot idag var en riktig skitnatt
Annonser

6 thoughts on “Hela mediaSverige, hur fan får man dem ur styrpulpeten???

 1. ”Bildning”? Det finns väl ingen inom MP:s regeringsgrupp som kan ståta med det? [/ret.] Stolpe ut varje gång någon av dom uttalar sig, milt sagt … (… vilket får en att undra hur de klarade av sin skolgång …)

  Liked by 1 person

  1. Detta fanns med i.a.f fram till mitten av 1980-talet. (Gick ut 4T 1985) Under gymnasietiden blev vi t.o.m. uppmanade att ifrågasätta lärarna, av just lärarna själva i de tekniska ämnena, under förutsättning att det fanns fog för det. De ungdomar jag träffat under de senaste åren ger intryck av att de får lära sig ämnen isolerat, så att de inte lär sig att dra nytta av sina samlade kunskaper (dvs allmänbildning)

   Mycket har hänt sedan Per-Albin Hanson insåg att vårt land kunde tjäna på att utbilda de som han betecknade som ‘begåvningsreserven’ (utspr. betydelse!), dvs de som då inte hade råd att gå i skola. Någon gång därefter insåg någon/-ra politiker att kunskap hos folket kan vara något farligt för dom själva … Största ansvaret för skolans förfall tillskrivs utan tvivel två S-märkta politiker (O.P. & G.P.)

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s