Gudmundsson om mordbränder

HÄR

Det finns de som skyller våldsdåd på frustration. Som ser våldsamma angrepp som en följd av att samhället tagit beslut över medborgarnas huvuden. Det finns de som ser stenkastning och mordbränder som svar på nedlagda fritidsgårdar.

Det finns de i Sverige som ser våldet som självförsvar mot en förtryckande statsmakt. Det finns till och med de som ser mordbrand som en fullt legitim politisk handling, och som dessutom har sådan framgång i opinionen att mordbrännarna kallas föraktivister

slut cit P Gudmundsson

Reflektion;

MSM dundrar på med feta rubriker som följer manualen ”hur visa vägen till SD´s ansvar? a´la pepparkakshuset” Alltså serveras halvsanningar och rena lögner som smulor i en foträt rad fram till den stora ugnen.

Godwins lag är därmed forfilled ännu en gång. Förklaringsmodellen, förutom att alla andra länder utom Sverige är rasistiska och alla andra partier utom den svenska socialdemokratin likaså, är att SD orsakar mordbränder.

Varje lokalblaska har en godhetsapostel vilken förkunnar- med stor emfas- att detta är upprepningar, om inte av 30talets nazism så av ”strömningar som sveper över Europa”, strömningar som till slut tagit våra Nordiska mindre empatiska grannländer i besittning. Bara vi/de goda kan ”slå ner”- ”bekämpa”- ”aldrig ge upp” mot de ”mörka krafterna” så kan vi ”förpassa dem dit de hör hemma” och skapa ett ”solidariskt samhälle” bla bla bla

OCH, framför allt! Sverige genomsyras av illvillig rasism. I de större blaskorna framträder som vanligt tex Lindström i Expressen, Mirjamsdotter i Sundsvallstidningen bland superproffsen i ohederlig journalistik. I sina kletiga blametexter utelämnas relevanta fakta som förtar trovärdighet och gagnar ”saken” dåligt.

Brott görs till en fråga om integration, men man glömmer i sammanhanget att ta med vilka faktorer som spelar in för att en sådan skall funka öht. En fungerande integration har tex med volymer som landet mäktar med att hantera att göra.

Så därför blir brott mot asylförläggningar utbrutet ur alla andra sammanhang. Som en isolerad flygande ö i Avatar. Precis som Gudmundsson påpekar är vare sig stenkastning och eldande i orterna, hot, misshandel mordbrand granatattacker mot polis eller svensk socialtjänst att beteckna som aktivism. Det är brott.

Skillnaden och den blinda vinkeln i diskussionerna kring detta framträder som en klar fullmåne då man kommer fram till bakomliggande orsaker. Då blir världen enkelt svart och vit.

De nyss nämnda skol-förskole-bilbränderna, skjutningar,knivskärningar, granatattacker mordbränder i privathem o mot socialförvaltningar osv beror på missnöje och utanförskap. Man måste förstå det.

Bränder på asylboenden är BARA. och det är VÄÄÄLDIGT viktigt att förmedla genom x antal svarta rubriker; HÖGERKRAFTER. Jag menar, t.om Skyttedahl görs till en ondsint person vilket slås upp i en ”Lägg ut LÄGG UT!”anda, för att hon klagar över folk som såsar i rulltrappan. Hon firade DÖ´s död och borde straffprintas i egen bilaga året ut

När en familjemedlems sprillans nya cykel är borta o familjens överhuvud tillsammans med cykelägaren åker runt i byn och letar, finner den stående utanför lokala affärn, sitter i bil utanför o väntar för att se två mörkhyade personer komma ut med massa folköl som de lastar på cykeln.

På vilket sätt tänker man sig att folk ska reagera och agera?

Självklart inte ELDA och denna refererade händelse är längre uppifrån i landet berättad av nära släkting. Nå? Självklart konfronterade X asylsökarna, följde dem tillbaka till boendet och gjorde också en polisanmälan. Båda hade varit på boendet i tre dagar.

Nu är ju inte cykelstölder de värsta spinoffeffekterna av illa fungerande migrationspolitik med dålig kontroll på vilka man släpper in. Det kan våldtäktsoffren i Ludvika i Augusti och nu i oktober säkert intyga. Liksom offret i Strängnäs som avnjöt överaskningssex 2 ggr minsann samma afterkrog besök på väg hem ( Ingen hade ju talat om för dem på asylboendet att man inte får våldta kvinnor som råkar gå förbi utanför- sagt av annan nära släkting på fullt allvar varför de inte kunde vara ansvariga själva!!) Den ene förövaren hade varit i Sverige 10 dgr

Eller dito Finlandsbåtspassagerare, eller kvinnan med behov av sittring i rullstol flera veckor och spermier långt upp i tarmsystemet av flera män intyga efter dejten med 8 asylsökare i Mariannelund. En av dem fick dessutom 130 000 kr av våra skattepengar för ”besväret” då åklagaren inte riktat rätt anklagelse mot honom. Han hade ju bara stått och runkat mot hennes face medan de andra våldtog henne, penetrerade henne oralt analt och vaginalt.

Emedan

När man upprörs över mordbränder – vilket varenda normal människa gör utom de som tycker sig ha rätt att utföra dem, då bara måste man servera ”inte skära bara rista”omständigheterna. Jag bor i Skellefteå. I Boliden brann det för ett tag sen på ett asylboende. Om den branden är med i de redovisade ”15 bränder på ett år”-rubrikerna, och presenteras som ett uttryck för ”mörka krafter” så är det ju lögn eftersom gärningsmannen är en person som bodde där.

Så där håller det på, bara på ETT boende har det brunnit ett flertal ggr och polisen har fått göra utryckningar i snitt varannan dag under en två månaders period, men det är de boende själva som tuttat på slåss och förstör

Det journalister som söker skydda en agenda med plakatretorik fortsättningsvis gör är att sabba för alla sina kollegor som försöker göra ett gott arbete. De sabbar förtroendet från läsarna och är i själva verket uppfattade som ljugande verklighetsförnekare. Det fungerade förut men inte nu med de fakta man kan inhämta via nätet, och liksom Rosling pedagogiskt skulle kunna förklara det;-

-” Medborgarna i ett land har att förhålla sig till vad staten och dess informatörer säger och den verklighet medborgarna själva lever i. När verklighet och budskap krockar vinner verkligheten”

Färsk skit Borlänge

Skit från i Maj om bajskletande vandaliserande ensamkommande i Timrå

Polisen har förlorat kontrollen

Polisen i uppror mot ledningen

Poliser slutar  jag tippar på att det kommer att bli en stor bransch för välutbildad säkerhetspersonal framöver, där kan polisen får jobb! Jag skulle själv kunna tänka mig att ”gå ihop” med andra om ett par schysta yrkespersoner för trygghet vid ev behov

Det är gratis busskort

Förtur till lägenheter

Varje dag brinner en skola DET är verkligheten. Folk bor bredvid skolor. Har inte sett upprörda artiklar från vare sig Herr Lindström eller Frk Mymlan.

Vart är de riktigt tunga artiklarna om att Svenska politiker uppmanar till mord? Kom in i matchen för fan!

Sjätte mannen om Utlandsbidragssveket

Jon Brenelli

Ja till hederliga människor!

Studiefrämjandet är en jävla ljugande nallande skitorganisation t.om de kan inte låta bli att åderlåta skattekistan!

One thought on “Gudmundsson om mordbränder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s