Pekoralernas mästarinna Pozar

Nog för att man blivit van med MSM´s sliskiga propagandajournalistik men detta pekoral tar priset för denna vecka. Tror jag

Annonser

6 thoughts on “Pekoralernas mästarinna Pozar

 1. Ja herre gud detta måste ju spridas över hela världen. Vilken otroligt fantastisk händelse. Makalöst! Tänk att få ha varit med om detta underbara. Precis som ett mirakel ju. Not

  Gilla

  1. Aftonbladet tog upp samma ”händelse” ngt mer nedtonat- men en tydlig synkroniserad #dethände rapport. Det är ju bra o fint att folk är glada. Eftersom endast 13 % av dem som kommer är kvinnor o barn är jag lika glad att just en kvinna fick positivt besked. Vad värre är så hade tex IKEAmördaren rest mellan Italien England Norge å sökt asyl sammlagt 7 ggr, fått avslag å återbördats till Italien. Han Kommer troligen nu att få stanna eller? VILKA signaler ger det? Att det är en bonus om man mördar innevånarna i det land man vill stanna?

   Vi har ett flertal fall på kort tid där folk hällt ”brandfarlig vätska” över sig också.

   Gilla

 2. Grejen är väl att det där är något som mycket väl kan hända (bortsett från det här faktum att det är få kvinnor som får uppehållstillstånd). Men beskrivningen av det där på bussen är något jag också har upplevt. I ett fall satt en stackars kvinna och pratade om ett extra svek från sitt ex efter skilsmässan. Vi satt flera i vagnen och kände oss obekväma och många såg precis ut som mig ut att lida med människan (även om vi nog alla kände att hon egentligen bara reagerade med känslor och faktiskt inte hade helt rätt i det hon sa). Men grejen är att detta händer ofta. Någon säger något otrevligt – och andra reagerar. Man säger inte alltid något, men att börja prata med en idiot ger inte alltid så mycket, det är bättre att tiga ihjäl dem. Gärna med blickar när det gäller mig.Men det jag ser är hur folk på något sätt graviterar emot den som utsätts för att på något sätt agera om det går överstyr. Jag har också det senaste året sett 3 människor som fallit ihop. I alla sammanhang har många människor agerat, ringt efter hjälp, varit kvar och stöttat. Den sista gången var en man, ca 30. Inte prydlig på något sätt. En sådan som många säger att folk inte hjälper för att man är rädd att det är missbrukare mm. Även där var det många som hjälpte till och stödde honom. Själv fick jag en flashback till min mans epilepsianfall så jag funderade länge på vad som låg bakom det hela.

  Jag tycker sättet man skriver detta i tidningen är extremt fånig, och säger lite om nivån i dagstidningarna. Men det är ändå på något sätt bra att man faktiskt får den här bilden. En del hävdar med bestämdhet att vi svenskar är kalla människor som inte bryr sig om medmänniskor utan bara struntar i andra. Eftersom jag inte upplevt något problem tidigare så har jag inte kunnat säga att det är på det sättet eller inte. Men på senaste tiden har jag upplevt väldigt mycket att folk bryr sig om främlingar.

  Gilla

  1. Jo, tanken är ju god, man ska både uppfostra visa vägen, samt ”vittna” om de goda, andra till varnagel, samt förstås sätta på massorna andra glasögon för att man/de/vi, ska förstå att vi måste jobba till 69 betala skatt hålla käft och att ”öppna sina hjärtan” kan se ut på många sätt och känner man en oro eller samhället förändras med mer brottslighet mer misstänksamhet och ofrihet så ska man gå ner i stabsläge ”Limbo” – huka sig mer skämmas mer ta hänsyn till andra mer, för annars är man inte den goda människa som förväntas av staten och som ska glimra som roalmodell för alla andra rasseländer i EU.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s