Tragikomiska rubriker som krockar Thomas Xprs Mattsson o Jim Olssons heder!

Ja nu kryper Mattsson fram. Klart det går ju inte att dölja hur länge som helst att han är åtalad för grovt förtal. Den goda tabloiden Expressen körde ju en kampanj där de skulle hänga ut makthavare till läsarnas fromma. Liksom slå underifrån å läsarnas vägnar. Som alla vet blev det inte riktigt så utan Expressen förföljde kreti å pleti, vanligt folk i sin iver att få folk att låta bli att rösta på SD. De visade sig vara allt annat än på folkets sida mot makten, utan maktens förmodade redskap mot olydiga medborgare.

Syftet var/är naturligtvis att skrämma röstboskapen till tystnad. Detta retade upp Svenska folket, en del så till den milda grad att de var beredda att bidra till advokatkostnader för Jims behov. 536 000 kronor samlades raskt in och efter många turer och rykten är nu ett åtal att vänta. Jim Olsson kan stämma ansvarig utgivare av Expressen.

Nu skriver Mattsson att Jim vill ha Expressens pengar, bara så där. Expressen vill ju inte ha läsarnas pengar fö??

Tror inte Mattsson är så dum som han söker framställa sig. Desperationen när han försöker klämma fram ömkande från oss om han är utsatt för ngt otillbörligt, att jag ska tycka att Jim Olsson är ”dum” mot honom?

Jag tror att Mattsson har glömt en liten detalj; att en tidningsjättes ansvarige utgivare kanske får tugga i sig att myran slår tillbaka någon gång?

HÄR HÄR HÄR  har jag skrivit om tidningens löddriga kamp före och efter valet 2014. Läs även om när jag skickade blommor till rassekärringen Ulla

Klicka=förstora

Thomas Mattsson jim

Det var ju ett liknande scenario man försökte köra mot Julia C från DN. Något de andra tidningarna ivrigt stödde som nödvändigt pga att Julia C skulle vara en ”makthavare”. Det var väldigt få som innan DNs makabra trakasserier, öhy visste vem Julia C var/är. Hon fick alltså större spridning efter detta. Hon visste exakt vad de var ute efter.

Julia skriver söndagskrönika varje vecka som är väldigt informativ. Hur många vet vad ”Agenda 2030” är för något? Hade ingen aning

En reaktion på ”Tragikomiska rubriker som krockar Thomas Xprs Mattsson o Jim Olssons heder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s