så rullar vi vidare i haveriet

Läser att anhöriga till IKEAoffren inte på ngt sätt vill att morden ska användas migrationspolitiskt. Det blir svårt. Man förstår det. Hade de levt idag om just migrationspolitiken fungerat?

Att mördaren fått lämna landet redan då han fått avslag första gången. Han har uppgett motivet till morden som en direkt handling grundad på avslaget han fått samma dag, så visst har morden en direkt anknytning till vår migrationspolitik. Skulden ligger hos våra politiker o inte den enskilda asylsökaren, det sistnämnda tolkar jag också vara anhörigas inställning. De vill naturligtvis INTE att skulden för deras käras öde skall läggas  på nån enda annan asylsökare! 

35-åringen sökte uppehållstillstånd i Sverige första gången i november 2013 bl.a pga att han redan hade uppehållstillstånd i Italien. Han fick avslag och gick då under jorden och höll sig gömd i Sverige illegalt som en så kallad ”papperslös flykting”.

I maj i år sökte han på nytt om uppehållstillstånd i Sverige men fick även den ansökan avslagen. I förhör säger han;

Det är Gud som bestämmer vilka som ska hamna i paradiset

Läser att en tysk politiker nyss knivskurits svårt av en förvirrad man som uppgett motivet vara i direkt anknytning till Tysklands migrationspolitik. Flera andra knivskars vid samma tillfälle

I Ljungby har en gammal skola som skulle fungera som evakueringsboende för asylsökare i natt bränts ner till grunden o under en teaterföreställning i Malmö ställer ett femtontal unga till ett sånt liv att den får avbrytas

Enligt Tobias Borvin var det mellan tio och femton yngre personer som störde föreställningen, genom bland annat skratt och busvisslingar.

När några personer började skratta under en våldtäktsscen bröts pjäsen

I övrigt har natten bjudit på otaliga knivskärningar i de städer där sådant är vardagsmat vid det här laget. Upp å nervända världen då en aktiv nazist vill öppna 3  asylboenden

Fartyg planeras på flera håll bli asylboenden. Tänker att det ju måste vara smashing för dem som har traumatiska erfarenheter av just båtar.

Inget större problem för då kan vi ju erbjuda Hajkliv i fräsiga vinterbonade tält. Tält vars existens mer o mer desperata krönikörer högljutt skrikit att SD ljugit om I Åbo hajkas det för fullt

Ledarsidorna Johan Westerholm skriver;

I Revingeby uppförs nu det första tältlägret på regeringens uppdrag för nyanlända. Befolkningen i Revingeby kommer i det närmaste dubbleras. Samhället, med drygt 500 invånare, kan få ett tältläger med sammanlagt 375 nyanlända flyktingar. Hur dessa flyktingars vidare öden utvecklas är i dagsläget lika okänt som deprimerande med de förutsättningar till jobb och boende som finns att uppbringa slut cit

Finnarna söker NÖDhjälp från EU för att klara flyktingmottagandet medan en o annan innovatör föreslår ett litet flyktingboende i varje villaträdgård och andra innovatörer drar in stålar i kölvattnet av asylsökarnas resor.

Råden haglar i MSM ”SE UPP FÖR MISSTÄNKA PERSONER O MISSTÄNKTA BILAR” ”så skyddar du dig mot inbrott” -rån-överfall osv ggr flera. Gamla uppmanas ha pengar i fickan istället för på rullatorn i handväska osv. Polisen uppmanar föräldrar att vara rädda om sina ungdomar så kanske de slipper våldtas?

Tänker att de fem tjejer som utsattes härom helgen förmodligen gjorde allting rätt. Gick inte ensamma utan i grupp vilket visade sig inte räcka eftersom gärningsmännen var kring 20 personer.

Våra politiker har jag förlorat tron på o jag verkar inte vara ensam Anybody skriver;

Och oavsett vad någon tycker eller inte tycker när det gäller Sverigedemokraterna så är det något som är avgörande fel med en riksdag som är mer intresserad av att ”förhålla sig till SD” än att förhålla sig till vad som är bäst för landet. slut cit

Svt kör propagandamaskineriet så hårt att det är ytterligt pinsamt! Både i inrikespolitiska och utrikespolitiska nyheter. Jag har liksom andra skämtsamt sett en del insatser som i klass med klonade Nordkoreanska nyhetsuppläsare. På Twitter avlöser sk politiskt kunniga journalister varandra med det ena mer korkade uttalandena efter det andra

Motpol skriver;

Korkade människor kan göra mycket skada när de placeras på fel plats. Det ser vi dagligen inte bara på Aftonbladets ledarsida och inom Moderata ungdomsförbundet utan inte minst inom regering och riksdag, där beslut fattas som påverkar miljoner svenskar.

Om man ska styra ett land krävs inte bara en minst medelmåttig intelligens utan också erfarenhet, förmåga till adaption, att lära nytt, att låta hjärnan tala före hjärtat och att inte dras iväg i tillfälliga känslostormar som leder till dåligt underbyggda och, ja korkade, beslut.

Sveriges ledning uppfyller i nuläget inget av dessa kriterier. Och den vet förstås inte om det. slut cit

Apropå Tältläger;

Om alla tält vi har kommer att används så kan vi husera (tältsera?) 35 000 asylsökare.

Migverkets prognoser ger vid handen att uppemot 150 000 flyktingar kan anlända vårt land innan året är slut.

Noterar att tälten, om det fortfarande kommer 2000 personer per vecka, räcker hela 75 dagar. Wow. Noterar också att jag är länkad till av den sk ”Hatsajten” Avpixlat. Det var en bra artikel Ärligt talat finns det värre hatare i etablerad media än på sk ”Hatsajter” Det är då jävligt tyst i media om att 536 000 kronor nu samlats in för att åtala Expressens Thomas Mattsson för förtal det är väl väldigt konstigt? Det är ju en jättestor nyhet!

Nyheter idag skriver;

Men kvällstidningen och dess samarbetspartner Researchgruppen, ett nätverk bestående av bland annat våldsbrottsdömda vänsteraktivister, hade tagit fel på person och blandat ihop Olsson med någon annan. Det var inte Olsson som hade skrivit flera av de kommentarer han anklagades för att ha skrivit.

De citat som Olsson felaktigt tillskrevs spreds efter Expressens skriverier vidare till andra tidningar. Bland annat tidningen Medievärlden publicerade citaten i en egen artikel.

Under gårdagen lämnade de båda biträdande juristerna Karl Emil Ekdahl och Kamo Moghadas in en stämningsansökan till Stockholms tingsrätt där de vill få Expressen och dess ansvarige utgivare Thomas Mattsson åtalade för grovt förtal. Grovt förtal är ett brott som kan ge upp till två års fängelse.

– Det kan inte på något sätt ligga i samhällets intresse att ett av Sveriges största mediebolag falskeligen tillvitar en medborgare hatiska kommenterar för att måla upp honom som näthatare, säger Kamo Moghadas i ett pressmeddelande.

Annonser

One thought on “så rullar vi vidare i haveriet

  1. Hej Mexan! Med denna inställning till inkommande, blir det självklart frestande för regering, Migrationsverk och övriga myndigheter att använda sig av rekvirering av våra bostäder. Då får vi nog inte välja vilka eller hur många vi ska inhysa, som när finlandsbarnen kom under andra världskriget?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s