Anders Lindberg slåss mot skuggor medan Säpo går på knäna ang Jihadister

HÄR

Klicka = förstora

Anders nazzar

Mona Sahlins syn på nazzeriet i Sverige 1

”– SMR är den mest våldsamma och extrema organisation som finns i Sverige. En sådan grupp kan man inte ha en dialog med, utan en strategi mot”

I sammanhanget känns det yttrandet som ett lite svårmanövrerat argument eftersom då det gäller Jihadister så ska det just ”samtalas, föras dialog”

Anders Lindbergs största hjärnspöke är en handfull nazzar vilka han ömt vårdar som vore de sällsynta orkidéer.2

Där är han på rätt spår. De är nämligen sällsynta. Faktisk så sällsynta att Svp nu upplösts.

Ändå håller han fast vid sin verklighet, rad upp och rad ner dag efter dag om att det enda hotet mot Sveriges folk är nazister.

Anders Lindberg, vars största intresse är att motverka nazister och deras hat mot tex Judar, borde kanske intresserat sig för det faktum att Sverige inte har skickat en enda!! deltagare till Femte globala forumet för att motverka antisemitism i Jerusalem i veckan.

Istället putsar han frenetiskt på sitt cyklop, rättar till snorkeln och dyker ner i sin ideologiska sumpmark och förvissar sig om att Zkötebarnen inte vissnat bort. För hemska tider, det viktigaste är att det finns nazzar kvar så Lindberg kan gå i Nirvana.

Meanwhile ovanför ytan ..

…….går Säpo på knä och delar numera de flesta ”hemlisar” kring återvändande Jihadister med polisen. Säpo har ben som taxar och ögon i spagat efter jobbet att hålla rätt på alla som åker, dött och/eller kommit tillbaka och känner sig numera lätt stressade över att riskera att tappa greppet

Klicka=förstora

Artikel

säpo på knä

Annonser

2 thoughts on “Anders Lindberg slåss mot skuggor medan Säpo går på knäna ang Jihadister

  1. I meningen ”Det är en strategi … nazister … skrika högre.” går det idag att ersätta ordet ”nazister” med vilken vänsterideologi som helst. Det är hugget som stucket. Speciellt radikalfeministerna och de pseudogröna är duktiga på detta …

    Få idag vet att nationalsocialismen kommer ifrån Socialdemokraternas dåtida systerparti i Tyskland: Tyska Arbetarpartiet. Sen att man här även ”hjälpte” sina kamrater där nere. Det lärs inte ut i skolorna av uppenbar anledning …

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s