Jasså det säger ni? att godheten har en gräns vid just 46 500 kronor?

Idag har även de mest seriösa godhetsnyllena spruckit sönder. Seriösa pokerface som utlovat manna, guld och gröna skogar (bokstavligen) i sin iver att tillbe godhetsguden börjar nu knorra om att kollekten blir för tung att sponsra.

25 500 i bostadskö bara här i Skellefteå.

Nu beskylls Migrationsverket för att misshushålla med skattepengar då de betalar 46 500 för 20 kvm för att härbärgera en ensamkommande ungdom. Rubrikerna är stora, svarta och röda i samma tidning som bara för knappt 7 månader sedan skrek ut att de gillar olika samt ”RÖSTA NEJ TILL RASISM” som pekade ett fett anklagande finger mot alla som tordes uttrycka frågetecken kring förd migrationspolitik. NI ÄR RASISTER!!

klicka på bild nedan=förstora

Nu får det helt plötsligt inte kosta?

Slaskpressen

”Ensamkommande flyktingbarn är en miljardindustri i Sverige.

Varje barn eller en ungdom kostar skattebetalarna 2 000-7 000 kronor per dygn. På tre år har Migrationsverket betalat ut 12,4 miljarder kronor till kommuner som antingen ordnar boenden till ungdomarna i egen regi eller som anlitar privata företag. I år räknar Migrationsverket med att kostnaden för ensamkommande barn och ungdomar kommer att uppgå till åtta miljarder kronor.

HÄR

Som vanligt vet ansvariga ingenting. Vare sig politikerna som låtsas chockade, förbannade en del har ont och tycker miljardären borde skämmas lite (Jonas Sjöstedt) eller tjänstemän? styrelseledamoter osv. Ingen av dem tar ansvar utan skyller på entreprenörerna i den största industrin som skådats på årtionden.

Istället för ”öppna era hjärtan”-budskap till oss medborgare från verklighetsfrånvända ideologiskt sönderbrända hjärnor, borde de själva få sträckläsa Merit Wagers blogg bl.a från början till slut. Om jag kan läsa innantill och bilda mig en uppfattning från verkligheten borde ju för höga farao även beslutande politiker kunna det?!

Staten, regeringen kommunerna HAR ett tillsynsansvar. VAD betalar de för? DET ska de veta. De kan inte bara skylla på externa leverantörer. Detta är precis som när den vanlige dödlige slänger en guldtia i tiggarens mugg och en 50 lapp då en vill slå på stort i godhetsruset samtidigt som de klappar sig för bröstet och gonar sig i sin outtömliga godhet. Oouups, och där sitter efter ett tag 10 tiggare till ??

Same shit butt different, det är på en annan nivå– släng ut pengar bara, då dräneras de neråt till ”nån annan” och så har de betalat ifrån sig och sitter längst upp i näringskedjan av de godaste goda med en katchingskinande gloria på huvvet blickandes ut över världen. Ena ögonbrynet höjt och ett nedgående Jonasgardellskt dubbelhaksleende.

Hanif Bali säger:

”Vi har öppnat kommunpolitikernas hjärtan med höga ersättningar som sen lejer verksamheten till privata bolag. Jag träffar till och med kommunpolitiker som öppet säger till mig att de får för mycket pengar

Han säger också att kostnader, inte bara humanitet- MÅSTE få diskuteras.

klicka=förstora

Nedan facepalmnickedocka.

Roegestam

Varenda en som tycker att upplägget ”ta in alla som kommer” -är ett bra upplägg ska knipa igen fågelholkarna och hosta upp pengarna medans vi som skrikit kejsaren är naken flera år, kan sätta oss på arslet och säga ”vad var det vi sa?” samtidigt som vi ska svälja att höra töntiga ”ettparhundramille”budskap om att hemtjänstkunder ska få hemlagat parallellt med att samma kunder i slutskedet matas ihjäl med oren föda. Fy fan!

Sur-fucking-price. Det HAR kostat multum i flera herrans år, och kommer att kosta ÄNNU mer. Sverige är som ett kallbrandsdrabbat ben där foten är svart och färdig att amputeras för att rädda benet. Doktorn ordinerar svartarbete för dem som kan.

klicka=förstora

Barnen leker IS

Ungar leker IS

Gissa vilka som ska betala med sin hälsa sitt livsrum och sina liv?

klicka=förstora

äldre betalarhandläggare lesslärarutbildningen

För min del är samhällskontraktet trasigt. Men vi kan fortsätta att luta oss tillbaka och läsa om jävligt viktiga saker som inte är så ”hotande” för välfärden och psyket..

klicka=förstora

folkets opium

Annonser

2 thoughts on “Jasså det säger ni? att godheten har en gräns vid just 46 500 kronor?

  1. Fastighetshajen Erik Selin är son till framlidna rikdagsledamoten (c) Eva Selin.
    Christina Rogestam (c) är ordförande I Selins bolag. Hon har tjänat 10 mnkr, men har inte en aaaning om vad bolaget tjänar sina pengar på.
    Det är inte konstigt att centerpartiet förespråkar fri invandring. Lönsammare verksamhet är svår att finna, särskilt för vissa. Så plundras och utsugs Sverige och svenskarna!
    Civilingenjör Bo Adolfsson

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s