Kanske Vänsterpartiet bör förbjudas?

Vänsterpartiet, juvelen i demokratins krona vill förbjuda SD. Men de verkar falla på eget grepp och vara det parti som om ”förbud” skulle implementeras ramlade ur 7klövern.

Anthropocene

”En tredje grund för att förbjuda en organisation skulle kunna vara; att vissa av dess medlemmar gör diskriminerande uttalanden eller brukar våld mot etniska, religiösa och andra oliktänkande grupper. På den punkten verkar SD vara ganska skoningslösa och utesluter snabbt personer som på det sättet bryter mot partiets officiella politik.

Härvidlag har samtliga partier på vänsterkanten betydande problem, med medlemmar som ofta intar en starkt antisemitisk hållning utan att bli uteslutna.

 

**

Att judar snart inte längre kan bo kvar i det vänsterstyrda Malmö är omvittnat. Det är idag ingen tvekan om att i den av vänsterpartierna styrda staden, så bedrivs en politik som leder till att judar värderas och behandlas på ett sätt som får dem att fly staden.

**

Vänsterpartiet visar ofta sympati för millitanta vänstergrupper som använder våld mot oliktänkande.

**

Alla minns vi valnatten år 2010 när Vänsterns ledare stod i TV-rutan och mer eller mindre uppmanade sina sympatisörer att gå ut på gatorna och slåss.

Min erfarenhet är att Vänsterpartiet ofta ser mellan fingrarna med medlemmar som deltar i våldsaktioner och antisemitiska manifestationer. Återigen kommer man fram till att Vänsterpartiet ligger mycket närmare ett förbud än vad SD gör.

slut cit

Intressant

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s