Svensk feminism, Islam och Che´s förtjänster i Svt´s barnTV

HÄR

”Det finns poänger med att regeringen vill föra en feministisk utrikespolitik. Dilemmat ligger i att den, precis som svenska feminister i allmänhet, helt och hållet blundar för att ett mycket stort antal människor som invandrat till Sverige de senaste åren står för i stort sett samma patriarkala ideal som odlas i Saudiarabien. Globaliseringen har inneburit att stora grupper från Afrika och Mellanöstern i dag lever i Sverige.

Uttrycket ”det patriarkala samhället” har varit med i den offentliga debatten de senaste 30–40 åren. För feminister är det en överordnad princip som används för att förklara de politiska och sociala umbäranden kvinnor får utstå på grund av män.

slut citat Aje Carlbom Docent i socialantropologi; lärare i genus, kön och religionsfrågor, Malmö högskola.

Aje uttrycker att det inte finns några ”onda avsikter” i den Svenska feminismens bjälke i ögat då det gäller kvinnor som står under patriarkala stränga Islamska regelsystem här i vårt land. Detta svek pågår pga att de inte vill riskera att hamna i ´rasisthelvetet

(och gynna SD får man förmoda)

Vad värre är att just dessa även lierar sig aktivt med Shariaförespråkare. Inte sällan ser man samma personer och grupper som är för kvotering och exakt jämställdhet i alla sammanhang, även vara de som mest aggressivt för fram Islams fördelar för vårt land. Detta är naturligtvis som Aje deklarerar konsekvensen av att rasistkortet är starkare än feministkortet.

Jag slötittade på ”Vem vet mest-lärarprogrammet” igår och fnittrade hysteriskt över frågor om Sebbe Staxx och Timbuktu, vad deras kända låt som de skrivit tillsammans heter. Det var också fler frågor av tydlig vänsteruppfostrande karaktär.

Men det kan bli värre. Svt har nu radikaliserats så till den milda grad att man öppet i Barnkanalen sagt att ”Che stod för bra saker”

che stod för bra saker

Vi har nu alltså löpt cirkeln runt. Palme har ”grävts upp” som role modell av en alltmer desperat och förvirrad Socialdemokrati och dess påhejare,  där regeringen förefaller närmre och närmre kollaps för var dag som går. Den som såg finansministern i interpellationsdebatten på TV igår fick leta hakan en kvart då hon ville ha talmannen att läxa upp debattörer med hjälp av klar adressering av partitillhörigheten. Det var en overklighetskänsla och jag såg det flera gången för att kunna ta in vad som hände.

Lade märke till att de moderater som mötte henne generellt behandlade henne med respekt; tackade för en bra debatt och önskade trevlig helg. Jag tror att det var grymmare mot henne än om de betett sig som rikssvin. Men pinsamt var det hela.

Regeringen är så pressad, av egen förskyllan och ”små fötter som springer runt som rykten i Mellanöstern” om utrikesministerns kritik mot medeltida rättssystem som på både rikssvenska och i länder som lever efter detta system heter Sharia. Sharia är. Islam styrs av Sharia. Kolla in Ledarsidorna


Koranen är, vilket utrikesministern borde veta men inte ger uttryck för, Islam.
Sharia är med lite rakare språk Allahs egen lag.
När Margot Wallström i talarstolen försöker påstå att hon inte kritiserar Islam
vittnar detta om en relativt stor kunskapslucka om Islam och om den arabiska halvöns
dynamik.
Ett område som utgör Islams kärnområde och där endast ortodoxa uttolkningar av Allahs
egen lag förekommer.Alla med kroppsstraff på straffskalan.


margots kritik

Det finns regler för allt en gör, ska göra och har gjort. Huret, när och varför, och det viktigaste; vad på straffskalan som blir aktuellt för eventuella avvikelser. ALLT finns i Koranen, en bok som inte får uppdateras för att en inte kan eftersom det är nedskrivet direkt från den högste.

Följ reglerna så är Sharia det styrskick som ordnar alla samhällsproblem och allt i hemmet, i familjen osv.

Jag undrar om Margot vet med vilken fot en ska gå in först på toan?

toaregler

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s