Då media rapporterade rakt av, 17 år sen utan att bli kallade rasister

De bara rapporterade. Det var på den tiden då journalism handlade om att spegla vad som hände i samhället.

Att se och höra debattörerna ikväll i programmet ”Debatt” var rörande upprörande och rätt provocerande. Vi talar om områden som är sk segregrerade.

”Segregrerade” är kodordet, själva haken man lyfter för att öppna dammluckan. När man lyft den finns noll individansvar, bara samhällets. I Debatt ikväll togs t.om Thatcher upp som orsak till skjutningarna på Vårväderstorget. Helikoptersynen ger vid handen att tadaaa! endast socialdemokratisk politik till de frälsta frälsning ger.

När socialdemokratisk politik implementerats på rätt och fullödigt sätt- som alla tillfrågade stint tittande in i kameran kunde vittna om att de tror på. Då faller alla bitar på plats.

Det är så man cashar in, det är då det funkar. Det är då alla lever lyckliga sida vid sida som Jehovas vittnens lejon och lamm.  #gudsord #Islam #Socialism

Annonser

One thought on “Då media rapporterade rakt av, 17 år sen utan att bli kallade rasister

  1. Hej Mexan! Det fanns mycket som var bättre i Sverige på 60- och 70-talen, inte minst befolkningens optimism och framtidstro. Och journalisterna var mer idéerlla och möjliga att tipsa om ogentligheter i samhället, även om exempelvis Geigeraffären tystades ned också då!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s