Hur mycket kommunism tål Umeå?

Det kan man fråga sig efter att ha tagit del av fortsättningen kring korvvagnarna i Umeå. Något så idiotiskt rakt av att ta del av för skattebetalarna är svårt att finna. Där står ansvarig politiker (en av dem) och ler lite i mjugg, behöver inte ta något som helst ansvar utan bara konstatera att det inte var det smartaste de gjort. Eller hur???

Saken var att alla skulle ha likadana vagnar, utan någon som helst hänsyn till väder eller vind. Nån korkad djävel hade bestämt något och flera korkade djävlar hakade på. Problemet är inte att det finns korkade djävlar. Problemet är då de får genomslag för sina ideér och de slutar vara bara idéer.

På vilket sätt? VILKET sätt? skulle dessa #¤%& vindskydd vara bra för vare sig korvaffärer eller dess idkare? HÄR i Norrland? Detta har kostat skattebetalarna hundratusentals kronor och nu står dessa skamtält  och bara förstörs. Skämmes å få sparken tamejfan!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så var det sen dags för räfts och rättarting av tvättäkta miljömuppar. Rätt chill att uppleva deras inneboende mordiskhet. ATT det öht finns ett stråk av ”döda allt som rör sig”. Men det gör det. Om det är ”rätt” art. Således kan den Nordamerikanska malen se sig i spröten efter nåd. Ös över dem med schaktmaskiner bara!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HÄR finns lite annan korvsort

KRÄNKTA korvsituationer

Romantisk lungmiddag älskling?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s