Zolfagary konkurrerar med både landsmän alla muslimer OCH judar

HÄR

Han inleder med hur illa till mods han känner sig, för han lider av det terroristhat som alla i samhället känner. Dels pga sin härkomst och för att han är han öht. En kille som det spiller över hat på. Han tycker det är konstigt att kyrkobesökare inte intervjuas och avkrävs avståndstagande för Breiviks dåd, då muslimer förväntas ta avstånd från Jihadister/Islamister.

Jag kan inte låta bli att ”se” att hans utlägg pekar på att han äger åsikten att det är västvärldens delansvar generellt och särskilda folkslag i synnerhet vars beteende leder fram till det vänsterextrema  glatt svänger sig med; ”responsvåld”-eller ”självförsvar”

 

”Ett dåd sker. Det första som händer är att känslorna styr, det är för tidigt för tankar. Vi fördömer, vi förtvivlar, vi förbannar. Några vill förklara, men utrymmet finns inte där än. De som fördömer blir arga på de som förklarar och inget leder någonstans”

 

-vidare

-Kanske är det vilka terrorn drabbar som ligger bakom vår ovilja att kalla vissa förövare för terrorister.”

Det omvända relativiserandet fortsätter med de obligatoriska ”men nazisterna då?!” och EUmigranters lidande i Sverige vilka inte uppmärksammas på rätt nivå eftersom alla hopplöst tjatar om Islamistiska mordorgier..

”Ett självmordsdåd på Drottninggatan blir terrorism. En mördare i Malmö som väljer ut sina offer baserat på deras utseende blir det inte. Ej heller nazister som attackerar fredliga demonstrationer och hotar nyhetsredaktioner. Ingen nämner ordet terrorism när EU-migranters läger står i brand. Vi uppfinner ord som ”jihadistresor”, men saknar namn på de som mördar i högerextremt syfte i Ukraina. Ett dåd i Paris får hela världens uppmärksamhet, ett dåd i Baga möts med tystnad.”

slut cit krönika

Att något skaver svårt hos Zolfagary är helt tydligt och avslutningen är en upprepning av krönikans start; allt handlar om att vissa bara ”känner” istället för att tänka.

De som bara känner är de som inte tänker som han- och tyvärr även de lättkränkta muslimer som väljer Jihad på Isianska och/eller andra Islamistiskt styrda länders vis. För om sanningen ska fram; visa mig det land som styrs av Islam som defakto bedriver den demokrati som Zolfagary ändå säger sig hålla allra högst? Är det inte just så att de som ”känner” mest, de som blir mest arg går från ord till handling, bränner flaggor folk och fä- och bekänner sig till/är just från den sorts religion som enligt myten ska vara den mest fredliga?

Är det inte så att just mängden som beter sig ickemordiska inte är relevanta över huvud taget? DÄRFÖR att de inte är ett hot, men de som gapar i stora massor och önskar död åt folk över än det ena och än det andra och åxå utför detta, är som folk från en annan planet?

I min bok, är alla som deltar i utvecklingen av det Svenska samhällets bästa välkomna till Sverige- i portioner som vårt samhälle kan svälja logistiskt på alla plan.

I min bok är det svåraste att acceptera att det öht går att komma hit – fly från förtryck, säga sig behöva hjälp och tugga handen som föder ända upp till armhålan och ”hata” sönder det samhälle man kommit till- fortsätta med förtryck–dresscode, nogozonescaféer för kvinnor, hederskulturer se ner på oss som ej är troende öht, som kafirs/kuffar

Nedanstående är skrivet av en muslimsk kvinna i Sverige ;

Det finns inga bra kuffar. Alla kuffar är av samma skrot och korn”

”Brev riktad till andra muslimska kvinnor. Detta brev riktar ett stort hat mot de som inte är muslimer. Texten visar en uppenbar rasism mot ickemuslimer, som toppas med en önskan att förinta alla de som inte är muslimer.

Muslimer tvinga? leva under kuffar:

Kära systrar, en liten påminnelse till oss alla och främst till mig själv, nu när vi lever under speciella omständigheter i en tid där muslimer tvingas att leva under kuffar, frivilligt eller ofrivilligt. Allah (SWT) vet bäst. Och det finns ingen islamisk stat som vi kan söka hjälp och skydd hos och vi muslimer börjar rycka på axlarna och börjar kanske att tänka mest på oss själva och ursäktar oss med: Ja, men vad ska man göra då??¨

Det finns inga bra kuffar. Alla kuffar är av samma skrot och korn:

För att återgå till kufr, vi vet alla att Allah (SWT) inte älskar kuffar, för de är mushrikuun och de tror inte på Allah (SWT) och de lever i ständig synd vare sig de är snälla eller inte, ärliga eller inte, osv. Det finns inga bra kuffar. Alla kuffar är av samma skrot och korn.
Det minsta muslimer kan göra är att hata alla kuffar, i hjärtat, på riktigt:

Det finns ingen större synd efter det att du hamnat i kufr. Hur gott de än gör i dunja, så syndar de. Och Allah (SWT) säger: O you who believe, do not take the Jews and the Christians as awliya.

They are awliya of each other. Whoever among you puts the allegiance with them is certainly one of them. [5:51] Det minsta vi kan göra när och om vi nu måste vara här och Allah (SWT) vet bäst våra hjärtan vad vi är här för, är att hata dem (kuffar) på rikigt, att göra vår niyyah till Allah (SWT) att vi hatar dem för de är Allahs fiender och för att de hatar oss och dödar våra bröder och systrar världen över. De förnedrar oss, hjärntvättar våra muslimska små underbara barn och försöker radera ut vår deen.

Be för att allah skall förinta alla kuffar:

En annan sak som är mycket viktigt är duaa. Vi kan kliva upp en och annan natt (i vårt liv om inte annat) tex en halvtimme innan fajr. Kanske är det värt mycket hos Allah (SWT). Då kan vi få våra synder förlåtna InshaAllah och be att Allah (SWT) ska förinta kuffar, straffa dem genom deras egna händer, vägleda dem som söker sanningen”

slut citat

Zolfagary efterfrågar obekväma frågor. Min fråga blir då; Ska inte begreppet/ ordet ”kuffar” tolkas som hets mot ”otrogna” dvs alla som inte är muslimer men särskilt mot en sån som jag som gått ur Svenska kyrkan för en massa år sén? och hur kan det bli mest synd om dig alla kategorier eftersom du är en av de få som ser ”sanningen” om alltets uppkomst till konflikter öht ?

Är inte drivenheten att idka ”because I said so”livsstilen med skarpa åtgärder som livslust just det som är bensinen på brasan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s