Härlig freedom of speech om UG´s Jihadistseans

Nisse hökarängen

Barncancervården

Greider dåre

Ingångsvärde

BästaSakine

Själv har jag varit på bjudmiddag på restaurang och bio från och med älskade sonen. ”Jupiter ascending” kollar på Svt play UG just nu, och ”Jupiter” är rena dokumentärfilmen jämfört med UG.

JihadKålle med hooden förklarar att anledningen till massavrättningar av fångar många gånger är att slippa ge mat till många människor som ju måste få samma mat som de själva enligt Koranen –

-” Då är det lättare är döda dem”

Han sitter dessutom i TV och hotar Sverige att det är bäst att ”hoppa” kontakter med USA ”så det inte händer nåt”

Själv skulle han inte göra ngt här. Först var det rätt att halshugga piloter för de har förtjänat det. Sen är rätt att döda oskyldiga som ett statement – ”nu får ni smaka er egen medicin”

Möjligen kunde han tänka sig karva i nån efter lite lock och pock av reportern. Om han var maskerad och om de gjort ”rätt för det”

Ja, nu är det slut, och det första som kommer över mina läppar är- ”vad var det jag sa” 5 enkla ord. Bara så där. Plus moms: ”whos got the biggest shiny tinhat now”? 2 little, 2 late

Nyheterna nurå, naturligtvis – YGEMAN vill dra in pass..hahahaha!hostharkel.

En liten blygsam påpekan, liksom från ett annat håll kan ju vara;

Kanske inte GE UT 20 pass till en och samma människa?!

60 000 försvunna pass 2013

Vem ska ”dra snabbare än Lucky Luke” tävlingen i vem som bäst företräder sin egen image som mest rättrådig och ansvarsfull läckerbit-har just börjat. Ändå har de lekt hela havet stormar i flera år och sprungit bena kortare än taxben med permanent repeat på bergsprängarn för att SLIPPA sätta sig på en stol och ta ansvar.

Efter att ha hört den korta snutten med Jihadistspecialisten som är chockad över vårt lands handfallenhet, SÄPOS ageranden, vår lagstiftning, politikernas ”frozen shoulders/brains” finns bara ett epitet och det är att vårt land är som en djävla kokong/jättemyspysgrotta med rätt politisk temp i Moder Sveas arsle för att funka som perfekt äggkläckningskammare och allinclusive för Jihadister a´la Alien.

Mediakrati—medioker krati! folkblasfemi.

Annonser

One thought on “Härlig freedom of speech om UG´s Jihadistseans

  1. Medan, du behöver inte vara orolig för Sveriges framtid. Med dom klarsynta politiker och journalister vi har i Sverige kan det inte gå fel. Politiske chefredaktören på Västerbottens-Kuriren Ole Nordebo, skrev i ett inlägg den 15/2 2015 bland annat. ‘Men även nynazistisk och islamafobisk terror kommer att fortsätta sprida skräck i nya attentat’. Håller helt med Ole. Läste nyligen om en nynazistisk kvinna som terroriserat en BB-avdelning med att föda 8 barn(smånassar) i snabb följd. Med islamafobisk terror menar han säkert USA-S och andra länders orättfärdiga attacker mot IS och Al Qaida Så svenska folket kan fortsätta sova, dom är i trygga händer.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s