Högerextremism det största hotet mot samhället enligt "Kulturnytt"

Tittar på Kulturnytt och ögonen blir stora som Tefat, öronen som Pellefants. Högerextremismen är enligt TVprogrammet det största mesta hotet of all time, och särskilt mot författare. Ingen källhänvisning eller minsta lilla undersökning som bekräftar tesen/påståendet, bara in i kameran allvarliga enskilda fall av författare som säger att det är så. Punkt.

I Aftonbladet ”lergråter” en vänsterpartist i ungdomssektionen över att ha fått ont i kinden, grinat jättemycket då hon bland 3000-4000 antirasister blivit tittad på jättelänge av en i gruppen ”Pegida” på ca 50-100 personer för att därefter blivit slagen, med tidigare nämnd ond kind som efterbörd. Tyvärr finns vare sig fysiska skador eller annat som bekräftar hennes upplevelse men självklart har inte polisen uppträtt som de ska…

”Nadia menar att poliserna som var utstationerade på Stortorget först inte ville lyssna på henne trots att hon pekade ut mannen som ska ha slagit henne. Men efter att tumultet lagt sig kunde hon anmäla händelsen på plats.

Hon säger att hon inte fick några synliga fysiska skador men hade ont i kinden hela kvällen.

På tisdagen gick Ung Vänster Skåne, där Nadia är medlem, ut med ett uttalande där de bland annat kritiserade polisens agerande.”

Nadia har varit i media förut då hon skrev om ”Julia”, tjejen som skrev om HM´s tröja med Tupac på och blev hatad/mordhotad. Jag undrar om Nadia tror att det är Per-Åke från Burträsk och Sven från Tierp som står för hot om våldtäkt och stening kring Julias kritik mot en färgad rappare?

Nu är det upp till oss att ta saken i egna händer. Trots att vi vet att det inte är vi kvinnor som ska ta mer plats och höja våra röster, utan männen som ska backa och vara tysta, krävs det att vi agerar. Ung Vänster är ett socialistiskt och feministiskt förbund, och vi ser att samhället präglas av en könsmaktsordning, vilket innebär att kvinnor som grupp är underordnade män som grupp.

Vi har utvecklat det feministiska självförsvaret, ett självförsvar som är grundat av tjejer för tjejer, för att ge kvinnor rätten att försvara sig mot det sexualiserade våld som dagligen drabbar oss. Det sexualiserade våldet är det våld som vi kvinnor drabbas just för att vi är kvinnor – det kan vara allt från att bli kallad hora till en våldtäkt eller misshandel och det är det grövsta uttrycket för könsmaktsordningen.”

slut cit Nadia

Julia tupac

Ska man svälja sina egna ögonlock och klia ett skrymsle med sträv egen tunga så funkar det sen att läsa löpet på stan. Höll på att ramla baklänges då ”Kakan Hermansson” är det största offret för dagen alla kategorier för både näthat och alla andra sorters hat som finns på hathyllan i PKfabriken att peka på.

2015-02-11 16.15.59

En av de största näthatarna grinar över VAD??

Sist men inte minst har vi då Flashbacksdrevet. A-bladet hänger ut en flickvän till aktuell huvudperson. Snyggt och ”ickehatande”? Flera människor har dött av hat och uthängningar av media.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s