Westerholm bashar Legolas Pettersson till månen tur/retur

Johan Westerholm ”Den intellektuella pygmén”

Karin Pettersson, och hela Aftonbladets ledarredaktion, uppvisar fler och fler tecken på stress för närvarande. En dag kommer det gå upp för dem – med den utveckling av  modulbyggda kåkstäder och försämringar på arbetsmarknaden som kommer komma under denna mandatperiod – att de spelat på i grunden libertarianer som Anders Borgs planhanva.

Pettersson för idag de facto en opinionsbildning som syftar till att i förlängningen göra sig av med arbetarrörelsens triumfer. Det kommer inte bli nationalekonomiskt försvarbart att vidmakthålla en generös välfärd för alla om vi skall ha så pass många i utanförskap och hela tiden fylla på med nya som det tar på tok för lång tid att få in i produktionen.”

slut citat Westerholm

I kommentarsfältet kan man sen avnjuta följande;

Tomas Lenke ·  Toppkommentator

Klockrent Johan!
Kåkstäderna är snart här, då alla vandrarhem, kursgårdar och annat redan är till bredden fyllda med asylsökande.
När badkaret svämmar över… vad gör man?”

Daniel Svensson ·  Toppkommentator · Stockholm, Sweden

Nej, jag tror inte att Karin Pettersson eller hennes vänsterkollega Anders Lindberg någonsin kommer att inse att dom varit inne på helt fel spår i flera år. Att använda ordet intellektuell och Karin Pettersson i samma mening är en skymf mot ordet intellektuell. En oxymoron. Petterson besitter inte den flerdimensionella analysförmåga som krävs för att förstå att nuvarande invandringspolitik är en katastrof för Sverige och framförallt för LO:s medlemmar. Pettersson och Lindberg borde ta intryck av Assar Lindbeck som höll ett föredrag för Centern hösten 2013 som tyvärr inte gjorde något intryck på Lööf och Co
"Sverige, ett land med 9 miljoner människor i en värld med miljarder fattiga kan
 omöjligen ha en fri invandring. Invandringen måste vara begränsad,
 t o m mycket begränsad för att vi ska kunna bibehålla vår välfärd"

citat Assar Lindbäck

Jag tänker att ett land som för 9 år sedan tydligt och ljudligt förföljde folk pga åsikter, ett system, en arbetsmarknad där arbetsgivare med grund av hatande goda journalister och deras vänners alster i dagarna via twitter kan göra folk arbetslösa. Det landet är inte vällustigt flödande av livsluft eller marinerat i demokratins ”ingångsvärde”

När Centerns Annie Lööf uttrycker att Centerpartister är särskilt rättvaggade för att inte gräva ner sig i problem utan snabbt löser dem och på frågan om det finns något gräns för hur många flyktingar Sverige kan ta emot svarar att det handlar om de andra ländernas ansvar att ta emot lika många som Sverige blir floskelstapeln plågsamt skämmig .

Förlåt, men om de länderna hon pratar om; våra grannländerskulle ta emot lika många, gör ju inte det att antalet som kommer hit blir färre?? för det första…..

…..och om ”lösningen” enligt våra sjuklöverpolitiker är, att de ska köra sitt rejs tills invändningar frågetecken och ökande protester avdunstar? fast de istället defakto ökar hela tiden, vad är deras lösning då?

När folket ”går fel” så har de media, bla Legolas Pettersson, Anders Lindberg, Daniel Swedin som ska leda folket rätt. Men man måste alltså – OM folket ändå obstruerar – för att hävda sin överhöghet, ta till andra metoder och där fungerar parallellt vår tids schavottering; social stigmatisering och att ta av människor levebrödet ganska bra men inte tillräckligt.

Nästa steg är som sagt förbud att misshaga makten sanktioner och straffrättsliga följder.

Vad det gäller radikalfeministernas verksamhet hittade jag nedanstående kommentar hos ”Toklandet”

norskgoy

/  01/30/2015

Sånn går det i Norge; ”Vi hvite privilegerte menn må få le av absurde nyheter”

”Vi norske menn bør i det hele tatt være glade for de feministene vi har fått. Ingen av dem er i nærheten av å tenke som sine svenske åndsfeller. «Könsmaktsordningen» slutter ved grensen.”

 Reflektion

Annonser

One thought on “Westerholm bashar Legolas Pettersson till månen tur/retur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s