Inte ska man bry sig i onödan inte,…

...därför ska både dagens eko och A-bladet se till att fylla öra och öga med gooda nyheter som motvikt till allt eländes elände. Man kan liksom trycka bort det onda- kolla! Knäpp knäpp med tumme och pekfinger så försvinner det onda.

Bada på små grodor

”En dos av kärlek

Aftonbladet har nyligen lanserat sajten GodaNyheter.se. Här samlar två redaktörer inspirerande och engagerande nyheter med rubriker som ”Här visar imamen sitt stöd för Malmös judar” och ”Efter bottensiffrorna – nu ökar tigrarna kraftigt i Indien”.

– Folk ska få en dos av kärlek varje dag. Det är den känslan vi vill förmedla: Kom in på den här sajten när du känner att du behöver nåt som gör dig lite gladare, lite mer optimistiskt inför framtiden, säger Ehsan Fadakar som är redaktör för GodaNyheter.se.

Han pekar på att Aftonbladet redan tidigare ansträngt sig för gå läsare som tröttnat på deppiga nyheter om terrordåd, rasism och skandaler till mötes. Satsningen ”Svenska hjältar” handlar om att hitta vardagshjältar i Sverige och ge upplyftande historier plats.

– Vi har länge lyssnat på läsare som vill ha fler positiva nyheter. Nu gör vi det ännu mer. Skillnaden är att det är mycket lättare att hitta historierna idag – genom sociala medier.”

slut citat Ehsan Fadakar

Mer ”klickmonster” åt folket åxå! Inte ska vi bry våra små plattskallar med sådant vi inte förstår oss på, och visst verkar det jättemysigt om nyhetstidningarna blir lite mer fejan och rara ting

Klickmonster1

klickmonster2

Ehsans glada nyheter

IS smugglar terrorister till Sverige

 

På radion på väg hem från sjået var där en lärare på Umeå universitet som ondgjorde sig över att inte skolan ännu hjälper eleverna att välja rätt. Dvs tvärtemot det kön de tillhör. Han ville att ämnet slöjd skulle heta ”slöjd och genuskunskap” och att valfrihet inte är valfrihet om barnen väljer det de vill göra, om de egentligen vill göra tvärtemot, så då ska den nymarxistiska totalitära – bestämma – åt andra – pedagogiken liksom ”frigöra” dem! Eleverna.. Sen finns det ju valfrihets90grader och…

…hos Arpi hittade jag detta

väls själv arpi

Dubbelsuck, tur att Umeå Universitet har Devin Rexvid. Umeå universitets nämnde Rexvid debatt Sahlin enligt Svt

Debatten enligt Fnordspotting

Sahlin enligt Flashback ” Om du lyssnar på vad Mona säger vid 02:50 och framåt så kan du nog få en ”aha-upplevelse”

”Mona trodde nog att hon ordnat sig en bra position. Regeringens särskilda samordnare oberoende vilken regering som än sitter. Det blir vinst varje gång när det är val. 

Hon trodde nog att det skulle bli ungefär som när hon var minister/partiledare dela ut lite pengar till islamisternas föreningar och åka ut dansa lite somalisk dans med jämna mellanrum.

Nu har hon istället hamnat mitt i skottlinjen mellan islamister och kurder/syrianer/alawiter. Hennes uppdrag är hopplöst, hon kommer få skit ifrån antingen kurderna eller islamisterna vad hon än gör. ”

slut cit Flashback

Jamen vi tar väl ett par ”Glada Nyheter” som slutkläm! Ättestupan? vanvårdad? eller undernärd och ihjälsvulten? hur vill du avsluta din ålders höst? Ihjäldansad kan då inte vara helt fel i sammanhanget..jag tror jag tar det!

Ihjäldansad

Annonser

2 thoughts on “Inte ska man bry sig i onödan inte,…

  1. Hej Mexan! Jag har alltid sett idrott som opium för folket. De frågor som är konkreta och tydliga är lättast att debattera och media för också fram dem, samtidigt som det finns så många allvarliga spörsmål som alla håller tyst om. Jag tackar Internet för mer lättillgänglig information för oss alla, även om det ju alltid föreligger hot mot de fria orden!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s