Ske-å kommuns Integrationsstrateg hoppas att innevånarna ska öppna sina bostäder.

I Skellefteå tar vi numera emot 900 asylsökare/år fast vi har ett avtal med Migrationsverket om 1200/år, den volym vi tagit emot i många år tillbaka  redan. Vi har åxå här ca 300 personer som ”sitter fast” på asylboenden fast de fått PUT. Det har nu blivit en sådan ”förstoppning” i systemet så att lösningen vältras över på kommunmedborgarna. Invandrarstrategen är så strategisk att *hen* ”hoppas” att folk ska hyra ut delar av sina bostäder.

Hon pratar om folk som mår dåligt för att de inte får möjlighet till en ; ”rejäl nystart i sitt nya hemland”.

Det är i fel ände allt detta sköts. FÖRST ska det finnas bostäder och arbeten INNAN man sätter Noaks ark på toppen av Vitberget fylld med människor som inte kan kliva ur. Det är ingen nyhet att det är taskigt om bostäder i shtaan och en bostadskö på 21 000 personer!!!

OM nu inte folk vill hyra ut delar av sina hem, hur ska detta då lösas? Vilken strategi har man på kommunen? för det kan ju knappast vara meningen att ”visionens 8000” fler medborgare ska tryckas in i privathem runt om Skellefteå för att uppfylla visionärernas fantasier?

flyktingar 1flyktingar 2

Undrar Om Anna-Klara själv tänker hyra ut någon ”del” av sitt hem, eller de två ”ettor” hon har på gården? För jag antar att det hon ”hoppas” andra ska gör är något hon själv går in för helhjärtat. Detta är väl minst den andra uppmaningen till Skellefteåinnevånarna? Nomenklaturan brukar alltid ”nånannanismen” till fulländning och kräver av andra att genomföra det de bestämt.

”kommunen kan inte göra allt”

”Hur ordnar vi jobb och bostäder i världens öppnaste land?”

”Invandringsmotstånd i Sverige”

invandrarstrateg

Annonser

5 thoughts on “Ske-å kommuns Integrationsstrateg hoppas att innevånarna ska öppna sina bostäder.

  1. Haha integrationsstrateg,ett hittepåjobb som skall hitta jobb till de som behövs var?instegsjobb eller i städ restaurang och inom vården,alla arbeten med låg lön under kort tid som ger mycket låg pension i framtiden,mantrat de går till jobbet säger inget om det framtida Sverige, fattigt som en kyrkråtta!

    Liked by 1 person

    1. Antar att de tycker det är var och ens ”plikt”? Vad jag vet har dock ingen av ansvariga en flyktingfamilj boende hemma hos sig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s