"Point of no return"

Tack Cornu, för att du starkt och tydligt säger vad du tycker. Du talar som en man och det är den finaste komplimangen som en man kan få från mig.

För mig som kommer från ett efterblivet och konservativt land där man ännu inte ersatt värderingar med värdegrund är det oerhört smärtsamt att se hur svenskarna står med böjd nacke och mössan i handen och låter sig köras över, förnedras och förödmjukas av överheten. Och detta gäller på alla nivåer – från närmaste chef till statshuvud. Varje dag. Det finns tydligen ingen gräns för hur mycket förnedring svenskarna tål.

Så varje svensk man och kvinna som fortfarande kan skilja mellan rätt och fel och säger ifrån när det blir fel är min stora hjälte.

I min djupa förtvivlan och sorg över det som händer nu i Sverige har jag börjat skriva en lista över de hederliga och anständiga. En rent symbolisk handling som ska skydda mig från den hjälplöshet jag känner. Senaste man på listan är Finn Bengtsson, moderaten och riksdagsledamoten som säger att han inte är bunden av DÖ. Starkt och hederligt i de tider när alla andra moderater efter ett par dagars gnäll och mumlande på FB, ängsligt raderar sina inlägg för att sedan lydigt följa. Som de alltid har gjort.

Och den som har fallit ner från listan med buller och bång är terroristexperten Magnus Ranstorp som hjälpte Mona med den här sjuka idén. Nu står hans namn på min svarta lista med en lång rad adjektiv, där Monas lilla knähund är det enda som en väluppfostrad kvinna som jag kan skriva publikt.

Jag är ingen terroristexpert men jag kan tänka mig att i vissa situationer är terapi eller arbete en lämplig åtgärd. Men då ska det göras professionella bedömningar från fall till fall utifrån de förutsättningar som gäller för resten av befolkningen. Ingen gräddfil.

Det som jag finner särskilt frånstötande och perverst i det här fallet är hur Mona högljutt slänger sin sjuka idé i ansiktet på sitt folk som har byggt upp det här landet och gett henne makt. Allt för att behaga och blir omtyckt av sina nya väljare. Men kanske känner hon sitt folk väl och vet att de ändå kommer att följa henne. Som de alltid har gjort. Stackars Sverige. Arma landet.

Lars2015-01-18 22:17

Ja stackars Sverige. Mest skrämmande är att större delen av befolkningen inte har en blekaste aning om vilka som tagit över landet och att vi är på väg mot total katastrof.

Dynamiken mellan makteliten och folket kan liknas vid samspelt mellan en bonde och kor i hage. Så länge korna har gräs att beta, vatten att dricka, skydd mot rovdjur och kyla är dom nöjda. Dom har ingen aning om vad som sker utanför kohagen och bryr sig inte ett dugg så länge gräset är grönt och frodigt.

Förr brydde sig bonden verkligen om sina kor…men…nu har bondgården fått nya ägare och dom har helt andra planer för korna och jordbruket.

Några kor har börjat ana oråd och känner rädsla när doften från slakteriet börjar kännas allt tydligare. Bonden gör nu allt för att förhindra att dom övriga korna också upptäcker vad som sker, bonden vill med alla medel undvika vild panik i kohagen och tar till alla tillbuds stående medel för att förhindra att fler kor upptäcker vad som håller på att ske.

Sverige har snart passerat the point of no return, jag ser inget som kommer ändra denna kapplöpning mot avgrunden. Den mediala makteliten och den agendasättande journalistiken har näst intill total kontroll över folkets perception av verkligheten vilket är en diametral motsats till den verkliga verkligheten.

Värst är SVT/SR med indoktrinering och hjärntvätt från morgon till kväll där varje fråga bär ett budskap, varje kameravinkel är ett ställningstagande och varje ton i bakgrundsmusiken förmedlar en känsla. Så länge SVT dagligen tillåts hjärntvätta en hel befolkning och bryta mot sändningstillståndet där saklighet och opartiskhet är fundamentet kommer ingen förändring ske.

Ja, arma detta land. slut cit ” Lars”

*****************

ankdammsboende2015-01-18 22:37

Insåg precis det när jag läste TV tablån: På bästa sändningstider: 
-TV1, ”Blå ögon”- Politiskt drama…
-TV2 Dokumentär; Nationalismen växer i Europa. I land efter land växer partier som vill begränsa invandringen och stoppa ett mångkulturellt samhälle.
-Lägg till ”nyheter” med ”analyser” och upprepa. 

Som det sammanfattades redan förra seklet:
”Propaganda must always address itself to the broad masses of the people. (…) All propaganda must be presented in a popular form and must fix its intellectual level so as not to be above the heads of the least intellectual of those to whom it is directed. (…) The art of propaganda consists precisely in being able to awaken the imagination of the public through an appeal to their feelings, in finding the appropriate psychological form that will arrest the attention and appeal to the hearts of the national masses. The broad masses of the people are not made up of diplomats or professors of public jurisprudence nor simply of persons who are able to form reasoned judgment in given cases, but a vacillating crowd of human children who are constantly wavering between one idea and another. (…) The great majority of a nation is so feminine in its character and outlook that its thought and conduct are ruled by sentiment rather than by sober reasoning. This sentiment, however, is not complex, but simple and consistent. It is not highly differentiated, but has only the negative and positive notions of love and hatred, right and wrong, truth and falsehood.”

Stämmer bra med ko-analogin.

slut cit                                      
                                            I´m one of that pissed of halfdumb cows..with big MOOOOOuth and sharpe teeth.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s