Kärrtorpandet på Svt

Dick Erixon om neutrala Svt

”Först jämförs de tre terroristerna med Breivik, ett vanligt retoriskt knep från dem som vill förminska styrkan och uppslutningen bakom muslimsk terrorism. Breivik hade ingen hjälp, ingen support. Terroristerna i Paris hade stöd på flera plan. Av nätverk i staden: omkring 20 personer har häktats för förhör. Dessutom hade flera av terroristerna varit på utbildning och träning i Mellanöstern. Deras omfattande vapenarsenal hade finansierats och levererats av någon. Det är som vänsterkomikern Bill Maher sa i ABC häromdagen: “hundratals miljoner stöder den här sortens attacker”.

Per Svensson yrade om att den vanlige islamistiske terroristen är en småkriminell som duperas av en terrorvärvande imam. Det är fel. De studier som gjorts pekar mot att den genomsnittlige terroristen vid större och planerade terrordåd är ung och välbärgad. Exempelvis var de 19 kaparna 11 september 2001 från finare saudiska och egyptiska familjer.”–

”Talande är att stort utrymme i radioprogramet ägnades åt klotter på moskéer och muslimer som utmålas som offer för opinioner efter terrordåd. Inte ett ord ägnades åt dem som dödades i de islamistiska terrordåden. De är tydligen inte värda någonting för Sveriges Radio. Inte heller är det värt att diskutera journalisters rädsla att kritiskt granska islam och att alla redaktioner nu anpassar sig och lyder terroristernas krav, vilket hela detta tvåtimmarsprogram var ett lysande exempel på.”

slut cit Erixon

Det är ett febrilt Kärrtorpande på bred front på Svt, för att inte tala om P1, inget får lämnas åt slumpen. Fokus från vad vi ser skall flyttas till hur vi ska se. Vi ska inte tro våra egna ögon och öron, inte ta in fakta och göra egna tolkningar och dra slutsatser, utan helt enkelt lära oss att ”Breivika” omvärlds- och nationella skéenden enligt en politisk mall. Passar inte verkligheten in i mallen, klipp bort kanterna. ( inte på mallen, utan på verkligheten så klart).

neutrala TV

Källa

Då skottlossningar, knarkhandel och misshandel blir vardagsmat för en svensk pensionär publicerad idag den 11/1 2015

”En av killarna är 20 år och vill inte synas på bild. Han säger att han trivs i Lindängen, för att allt finns där. Vi pratar om förekomsten av droger och vapen. Han säger:

Allt går att få tag på. Det är som att beställa mat.

***

Eftermiddag i Lindängens tobak.

Knallarna avlöser varandra. Butiksinnehavarna är vana. Ingen säger ett ord till ungdomarna. Det hjälper inte. Polisen gör ändå inget, säger småföretagarna som riskerar att trakasseras om de anmäler.

– Du är en sån liten sötegris!

Under intervjun med en butiksägare kommer en flicka i sjuårsåldern in. Hennes yngre bror har just plockat ett Kinder-ägg och gått utan att betala. När bara Expressens fotograf ser på plockar också flickan ett ägg och går ut. Precis utanför tittar hon på en av grabbarna som står och hänger.

Min pappa ska köpa ett vapen och panga nån. Vill du komma och kolla på det sen?”

Lindängen 2012

Drottninghög 2012

Husby 2014

Filmen nedan är upplagd av ”Medborgarrättsbyrån” som bevis på att polisen gör fel. Istället ser man hur mobben försöker frita killen, så att polisen känner sig så trängd att han tvingas att skjuta i luften för att mobben skall backa.

De var vid tillfället helt utelämnade för att polisledningen gav order till andra patruller att inte gå in i området för att inte ”förvärra och provocera” mobben…kul uppbackning av sin organisation?!

Vad/vilka ärMedborgarrättsbyrån”? jo en ”byrå” som hjälper diskriminerade muslimer då det gäller jobbansökningar och hatbrott, polisbrutalitet mm..

”Det handlar till exempel om muslimer som diskrimineras vid jobbansökan och på arbetsplatser. Det finns tjejer som nekats rätten till utbildning på grund av att de bar niqab. Vi har haft förortsungdomar som blivit utsatta för polisbrutalitet och -rasism. Och så vidare, säger Mehrako Masifi och fortsätter:

– Vi märkte att många av de här personerna som hörde av sig saknade kunskap om sina grundläggande mänskliga rättigheter, och det råder även stor okunskap om vart man kan vända sig när ens rättigheter kränks. Med detta som bakgrund valde vi att starta Medborgarrättsbyrån.”

KÄLLA

KÄLLA

Efter sin artikel om att våga vägra ta avstånd för Islamistiskt våld som muslim kom en del reaktioner. Högst modesta sådana, men som kallas ”Islamofobi”. Jag undrar om polisens arbete mot våld mord knark vapenhandel mm kan klassas som hatbrott och islomofobi, Mehrako Masifi?

islamafobi

Googlar lite och hittar detta– en tråd på FB som heter ” Islamisters politiska avancemang i Sverige” nedan från 2014 02 07

Cherin Awad verkar trappa upp på facebook och slår sig ihop med Hatbrotts Merako Masifi.
Mehrako samarbetar ju med extremisten Niqabisten på stan så kanske blir niqab-upprop nästa steg.
Mehrako är inte helt nöjd med alla svar eftersom vissa skriver att de inte utsatts för hatbrott och Cherin lovar att radera allt som avviker från ämnet.

Det verkar som om Cherin samlar stoff. Samtidigt fortsätter Mehrako sin idoga hatkampanj mot Sara Mohammad. Vad de än samlar ihop lär ju msm inte ifrågasätta sanningshalten.”

”Mehrako Masifi hänger med tungviktarextremister men kan utan problem få medieutrymme och anlita föreläsare från polishögskolan. Återigen, för hundrade gången, hur svårt är det att kolla upp personerna man anlitar och även deras interna ‘statistik’?

Ta en titt i listan över dem som vill delta i Masifis kampanj. Här finns Sumeya Umm al Qa ‘qaa vars facebookprofil fullkomligt dryper av våldsromantik, terrorist och jihadisthyllningar (inklusive ISIS), detsamma gäller Umm Tarek som dessutom gillar Sollentunas muslimer Umm AyoubUmm Talha etc. etc.

Hur kan det komma sig att det dräller av extremister i Mehrakos kampanj? Kan det bero på att Mehrakhos kompanjoner Niqabisten på stan och Kokkonen, som påpekats ovan, själva inte är något annat än jihadisthyllande extremister?

Här har Kokkonen och Waara som skrev snyftartikeln med Mehrako t.ex. bjudits in till det extremistiska Al Taqwa ungdomsförenings eidfest för systrar bland en rad andra extremister, t.ex. Sara Alduhan som har pimpat sin facebookprofil med nya mujahideenbilder.
https://www.facebook.com/altaqwa.ungdomsforening

Varför skulle vi bry oss om extremister som gnäller över fördomsfulla svenskar när de själva vill ta över världen med vapenmakt och påtvinga folk ett globalt kalifat med våld?

Självklart ska ingen behöva bli trakasserad för sin klädsel men deras trovärdighet i sammanhanget är ungefär 0.

Det är inte heller så att random extremister bara råkar gilla Mehrakos kampanj, de är uppenbarligen hennes VÄNNER även i verkliga livet.

Det mest extrema ISIS-fanet ovan, Sumeya Umm al Qa ‘qaa, har lagt upp en bild från en föreläsning med Abdurraheem Green i sin profil som Mehrako kommenterar ”Hahah mashallah vad bra bilderna blev!” varpå Sumeya svarar ”Mehrako Masifi Haha, ja alhamdulillaah. Till Noor Nassef Kokkonens förtjänst, som fick agera fotograf då handskarna inte samarbetade med pekskärmen.”
https://www.facebook.com/photo.php?f…type=1&theater

Vilken tur att bilderna blev bra som Mehrako påpekar eftersom Green verkar vara en fantastisk förebild för någon som vill arbeta mot hatbrott.

Citat:
The cleric, who converted to Islam from Roman Catholicism, has written that conflict between Islam and the West is ‘ordered in the Koran’, and that Muslims and Westerners ‘ cannot live peaceably together’.
He has also claimed: ‘Dying while fighting jihad is one of the surest ways to paradise and Allah’s good pleasure’.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti….html?ITO=1490
Citat:
Ursprungligen postat av Vimur
Mehrako Masifi hänger med tungviktarextremister men kan utan problem få medieutrymme
och anlita föreläsare från polishögskolan.
Återigen, för hundrade gången, hur svårt är det att kolla upp personerna man anlitar
och även deras interna 'statistik'?

Inga problem, Mahrako Masifis make heter Muhammed och arbetar som polis. Jag hoppas efter ditt inlägg att han aldrig kommer i närheten av att arbeta inom säkerhetspolisen. 

********************

Mehrako Masifi planerar att ge ut en rapport utifrån hemsidan hatbrott.se. Jag skulle önska att varenda journalist kunde läsa Vimurs inlägg ovan och inse att trakasserier (av olika orsaker) må vara ett problem i samhället men att det när det gäller muslimer finns en målmedveten bidragsfinansierad grupp som utifrån en politisk agenda driver dessa frågor.”

slut cit FB

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s