Begreppen kring bilbränder/polisattacker förminskar gärningarna

Jag blir mer och mer konfunderad av begreppen som används då det är maskerade ungdomar som anfaller polis brandkår och ambulans. Det omtalas dels som ”pojkstreck” och orsaken sprungen ur att de inget har att göra för att skolorna är stängda. Det stjäls vandaliserar och förstörs för en otrolig mängd skattepengar, och tänder man eld på bilar och hus, spränger i bostadshus så är det terrorverksamhet och mordbrand, inget annat.

Människor lider av dessa gäng och jag tänker att om kostnaden för en generös flyktingpolitik bla är att vårt rättssamhälle inte klarar av att hantera brott som ökar med tresiffriga procenttal på några tiotals år vilket redan är verklighet- då är den kostnaden för hög.

När en anhörig som bor i Brasilien får se filmer från attacker mot polisen säger han bara att hade det varit där skulle polisen nitat sin bil och skjutit skarpt.

Det är inte ett sådant samhälle VI vill ha? Självklart! Men, när polisen ska gå balansgång på slak lina och fjädra med ett parasoll gentemot det svenska civilsamhället och göra små åthävor mot de attackerande, för att inte bli knuffade av den slaka linan och attackerna blir ändå bara fler och grövre –är den ”mjuka linjen” fortfarande rätt väg att gå då? Det enda som händer nu är att gängen får sin status höjd och upplever sig bestämma över ”Aina” Det kallas ”oro” hit och ”oro” dit.

”För poliserna blir det en balansgång.

– Ibland är det en provokation för att man vill ha i gång något och då räcker det med ett felaktigt ingripande, ett batongslag för mycket, så blir det en självdrivande kraft, säger Erik Nord.”

Polisen är trängd av banan, de skötsamma stackare som bor i de 55 nogozones i Sverige som behöver hjälp av polis brandkår och eller läkare kan se sig som sittande i Saharas öken med en hägring om samma rättigheter och samhällsservice som andra. Polisen har svikande överordnade och vår rättssäkerhet är redan urholkad.

Ska vi ha gated communitys i Sverige? anställa egen milis/vaktbolag för att skydda oss mot ”pojkstrecksmordbränder, rån, våldtäkter” eller?

Tänk att bo i ett område som nedan?! Detta var igår kväll.

krig i sverige

nedan, också igår

bilbrand3

polisbussbränd

Det är inte första gången polisbilar tänds på

2008

2008 ambulans hindras hämta en skadad

Rena bakhåll öht tycker jag det känns som om man antingen med flit förminskar detta eller att man inte då, eller nu kan lägga ihop ”orten” rörelserna med Revolutionära frontenaktiva som arrangörer, triggers?

”Vad som föranledde attacken mot poliserna är oklart. Polisen i Västra Götaland vill dock inte göra kopplingen att händelserna i Kungälv skulle vara inspirerade av polisattacken i Rågsved tidigare under lördagskvällen.

-Jag kan inte tänka mig att det skulle ha varit någon trigger. Jag tvivlar på att någon i det här gänget överhuvudtaget visste om vad som hänt i Stockholmsområdet. Det här var nog bara en tillfällighet, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.”

Då det gäller Moskeer som mål finns precis som då det gällde den färgade pappan i Malmö, helt andra intressenter än dödsknarkarnazister som tänkbara gärningsmän (och fallet i Malmö -även BEVISAD annan etnicitet än svensk)

I Frankrike brände en sunnimuslim ner en shiamuslimsk moské 2012 och en Imam dog. Nu har samme man knivhuggit 6 vakter på ett fängelse.

Moske´brännare

Varför varför varför mörklägger pressen detta?

Svensk concordemedia

Annonser

9 thoughts on “Begreppen kring bilbränder/polisattacker förminskar gärningarna

 1. Vi har diskuterat detta förut, den menlösa synen på brott i Sverige. Men oj stackarn, måste haft en tuff uppväxt, gulle gull, puttenutt….. Så får kräkreflexen jobba igen…

  Oavsett uppväxt,härkomst osv, ALLA ska vara lika inför lagen.

  Ibland måste man sätta hårt mot hårt, dvs möta med mer våld. Dessa grupper/individer går inte att tramsa med. Skjut lite skarp, skada några, kanske till och med låta några strycka med. Och håll ut en stund, var så säker, buset kommer inte tyck det ä så kul så länge… Jaga dom tills dom inte orkar mer!

  Å funkar inte det, ta in den lilla militär vi har kvar och låt om jobba, göra det dom är bra på.

  Men man måste för i h*lv*te visa vem som BESTÄMMER!

  Gilla

  1. Det är inte långt kvar innan en polis får sätta livet till och då blir det annat ljud, först att det är jättejättehemskt, hur kunde det gå så här?- för att snabbt transformeras till fokus på gärningsmannens historia- INTE polisens arbete och dess syfte- att SKYDDA medborgarna och vår gemensamma egendom. I USA har man vapen för att skydda sig själv. Tycka vad man vill om det men man förstår ju varför det är så

   Gilla

   1. Precis! personligen tror jag vi kommer närma oss USA vad det gäller vapen inte lika extremt men synen kommer bli mer liberal. Fler kommer beväpna sig och ta lagen i egna händer.

    Gilla

   2. Jag tror att du har rätt i att flera kommer att ta lagen i egna händer när förfallet tilltar, ingen tvekan. Några kommer troligen att beväpna sig, men med illegala vapen.
    De av oss som har vapen i någon form är väldigt rädda om det vi har, så att mer än någon enstaka kommer bruka vapen utanför husets fyra väggar är osannolikt.
    Vi kommer inte få se en lättnad i våra restriktiva vapenlagar, tvärtom. De har bara skruvats åt de senaste 30-40 åren, speciellt för enhandsvapen.

    Gilla

   3. Håller med dig, beväpnandet kommer ske med uteslutande illegala vapen. Som du säger, de med licenser vill inte mista den. Och lagarna ang vapen kommer snarare bli hårdare till att senare förbjudas i vanlig svensk ordning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s