TV4 nyheterna ikväll Concordade Inshalla

Då våldtäkt och överfall av polisen bedömdes vara utfört av samma gärningsman, rapporterar nyheterna att signalementet är ”mörka kläder och huva”. Fallet har jag skrivit om

Sen tar jag en titt in på Ledarsidorna och ser att Bah-Kunke ska sitta i ett råd med olika personer från det ”muslimska civilsamhället” för att skapa strategier för att stävja ”Islamofobi”, en av dem kommer att vara att Svenska folket ska få lära sig Islam.

Jag går och lägger mig med den bilden och tänker att det finns en å annan som somnar leende, dock inte jag.

Den andra februari kommer Alice Bah Kuhnke att träffa flera företrädare från det ”muslimska civilsamhället” för att ta de första stegen för Sveriges första nationella strategi mot islamofobi. En del av strategin är att sprida kunskap om vad islam är.”

Undrar vilka från det ”muslimska civilsamhället” hon ska träffa?

Jag gissar på att en av de ”civila” är Cherin Awad..hmmm…vem ska vi ta mer? Foujan Farraj? Nabila? Rashid Musa, Fatima Doubakil?

Sen tänker jag att F! kan få vara med på ett hörn så kan Svenska folket liksom slå två flugor i en smäll; läger för män -muslimska män, om vad sekulärt samhälle, svensk lagstiftning och jämställdhet innebär. Jag tror att Concordandet sätter lite käppar i brevlådan för det ehuru TV4 nyheterna inte vill skylta med att kvinnor inte får gå in i samma ingång som männen #Concordesyndrom! nedan en bild som jag skärmdumpat för ett annat inlägg

..och här nedan har en vaken brutta sett att TV4 beskurit bilden de visade i TV för att man inte ska tycka det är konstigt att där står ”Kvinnoingång” för då skulle det ju verka som om det handlade om en religion som behandlade kvinnor som andra sorteringen människa, dvs sånt som alla feminister skulle gapa och skrika i högan sky om? Jag menar, svenska kvinnor fick ju prästvigas först 1958 så att en utbyggd lära är under uppsegling 2015 kring en tro där kvinnor måste ha egen ingång i en bönelokal känns såå up to date och feministiskt.

Förresten, undrar hur de ska göra med dem som inte vill lära sig om Islam? och om Svenska skolan ska vara konfessionsfri?

kvinnoingång

Natti natti!

Intressant om ”orten” Liv&Rätt

Så fick man Nalin Pekgul petad

”En av kvinnorna som stöttade det islamistiska initiativet mot Nalin Pekgul var Sara Gunnerud, feminist och socialdemokrat och verksam inom Unga S-kvinnor och i den socialdemokratiska föreningen Rebella.

Rebella bildades våren 2003 för att driva opinion i frågor som berör jämställdhet och medverka till att bryta könsmaktsstrukturer och säger sig vilja jobba för att Socialdemokraterna ska driva ”ännu smartare och ännu mer progressiv politik för jämställdhet”.

Trots detta har alltså Sara Gunnerud varit en av dem som tagit ställning, för islamistiska män med extrema åsikter om Rebellas hjärtefrågor, mot en muslimsk kvinna som velat bromsa det islamistiska inflytandet i partiet.

Ja, Sara Gunnerud har varit pådrivande i kampen för Omar Mustafa från ett tidigt stadium. Det finns en pakt mellan de här feministiska kvinnorna och de islamistiska männen. Det är inte i första hand muslimer de vill värna, utan just islamisterna.

När det gällde kampen för att få bort Nalin Pekgul gick det alltså så långt att man ingick en pakt över partigränserna då Omar Mustafa och Abdeizak Waberi gjorde gemensam sak mot Nalin Pekgul, med feministiser som Sara Gunnerud som påhejare.”

Reflektion; Religion står över partipolitik och kvinnan ska tiga i församlingen samhället och mot männen. Hur kan svensk feminism fixa sånt här med nån form av samvete?!

Judar är ormars söner

Annonser

2 thoughts on “TV4 nyheterna ikväll Concordade Inshalla

  1. Ja, det kommer att bli mycket intressant vilka personer som väljs ut för att företräda det ”muslimska civilsamhället” för att rådslå med Bah.

    Detta är värt att följa noga…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s