Stöd Lena Mellins kamp för SD´s 50%

Men för i gröna nöden, hundra gubbar, järnspikar, hecklefjäll och glödheta småspikar!?

Nu är argumenten inte bara slut för de högsta Hensen i S. Även Lena Mellin har drabbats av en långt gången ordförrådsåderlåtning med efterföljande härdsmälta som drabbat så många redan. Hon är så arg att hon nästan spricker. Möjligen pressad av pressen av den pressande arbetsmiljö det är att jobba i en press som sparkar folk. Hon är jäättearg!

”på riktigt” (som Åkesson skulle uttryckt det) 

Den stinkade hagelstormen av lågpannade invektiv funkade ju inte. Nazze,razze,neofascist,IS. Ingenting bet på SD och experter har ju flaggat för att denna ”krigskonst” istället kan slå tillbaka på avsändarna.

Det logiska, den politiska analysen. Den utgår helt enkelt ur tablån idag, häckväck unt geschwint. Som läsare får man helt enkelt nöja sig med en relativt kort fräsig..

# ryggmärgsreflex… någon?

Alliansen och S går skadeslösa med ett otåligt viftande frikort i den korta vattvällingskluckande krönikan. Sedan kommer det! Är ni beredda?

Hör och häpna! En alldeles ny vinkel; SD är cit Mellin ”helvetiskt oansvarigt” nu sedesamt illustrerat med en klipp och klistra bild på Mattias Karlsson iklädd rosa i sandlåda. Lite IS över det hela faktiskt, då Mattias huvud ser lite…ja…avhugget ut..

Om jag får travestera Arpi

”Mellin goes full IS. Never go full IS”

….och vem är det stackars barnet som hänsynslöst används till en vulgär politisk cultural apropriation? =)

De andra partiernas beteenden, strategier och val förklaras nödvändiga med lika mycket faktagrund som i ”because i said so”. SD´s strategi är ”helvetiskt oansvarigt” och bottnar i att SD ”ville skapa kaos”. Så vad gör man då som helvetiskt ansvarsfull kvinna och mor? Jo, man uppfostrar.

Lena Mellin pratar alltså om SD som ”lägre än en trilskande 3:åring” åker ut till invektivåtervinningen utanför mediahuset, böjer sig fram och utan att hålla för näsan dumpsterdivar hon. Kravlar runt en stund och kommer upp med ett skrynkligt redan bortslängt ”oansvarigt”

-äh, va fan-jag drar det ett varv extra, sätter ”helvetiskt” framför och Mattsson i sandlåda med texten ”dadda hink och spade” under bilden.

Nu MÅSTE väl ändå läsarna/väljarna förstå att politik går ut på att följa sina väljares förväntningar och önskemål om att göra skillnad. Det är politik.

För alla andra utom för SD och deras väljare förstås. Ett tips Lena, och kom ihåg var du läste det först! Det nyaste fräschaste invektivet från rödgrönaste Västerbotten är;

"SD påstår sig värna Sverige mer än andra men spottar på EU och Nato och är därmed den imperialistiska och krigstörstande Putins bästa vän."

 SD ÄR PUTINS BÄSTA VÄN

klicka=förstora

LenaMellin1Lenamellin2

Besvikelsen över att att SD använde sin presskonfa så skickligt för att förklara VARFÖR de skulle fälla budgeten fullkomligt ”skriks” ut. Inget läckte ut innan heller ZZatan. De är ”färskingar” som inte fattar politik överhuvudtaget. Det hela mynnar ut i ett oförargligt och lite gulligt surt

( ingen betraktar er som partners och ni har liks in´t 50% ens)

Jag är säker på att väljarna förstår budskapet, och SD har redan växt till 17,7%!

Helvetiska SD, helvetiska väljare, helvetiska läsare. Hade Lena hetat Lennart hade hen med stor sannolikhet suttit i en bar och mantrat ”Min fru förstår mig inte”. Frågan är om det skulle vara av riksintresse?

sdugåv

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s