"Det finns nätter då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man

.Gammalt djungelordspråk.

Så har då vår förre hövding äntligen kommit fram ur djungelns bladverk helt inkognito. Ingen frågar vart han varit, ingen vill veta- knowledge is bad 4 u.

Han vill nu rätta till eventuella missuppfittningar; OM nu nån i Alliansen tänkt släppa den där fisen som jag i ett tidigare inlägg berättat att nån av dem aldrig skulle tordas göra i samma hus som SD-. Då ska ni veta att;

 • … vakna i mörkret och se Reinfeldt – är en fasa för onda SD-män.
 • Den som ser Reinfeldt utan mask dör en fasansfull död.
 • Det finns nätter då Reinfeldt lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man(i natt)
 • Du hittar aldrig Reinfeldt – han hittar dig.
 • Då Reinfeldt frågar svarar man.
 • Då Reinfeldt rör sig står blixten stilla.
 • Reinfeldts röst isar i blodet.
 • Reinfeldt har tio tigrars styrka.
 • Reinfeldt har tusen ögon och tusen öron.
 • Reinfeldt smyger tystare än djungelkatten.
 • Reinfeldt är hård mot de hårda.
 • Sikta aldrig på Reinfeldt.

fredde1

fredde2

Reinfeldt har full koll på sin djungel och dess innevånare. Han har vandrat och han har flugit med den stora järnfågeln. Under honom fanns mil efter mil av oändlighet och han nickade sakta med väry- av fulländade insikter- rynkade ögonbryn .

Skåda en oändlighet att fylla med människor! Människor som ska få delta i hans variant av TV´s ”Det stora äventyret”-

-Att ta sig från ödemarken till civilisationen! Vilken kamp! Vilken utmaning! De som inte lyckas, blir vinstlotter! bonusar i det demografiska projektet där fertila kvinnor och virila män kommer att rädda den nordiska kontinenten från inavlade Rednecks, på inåtandning fåordstalande tjuvjägare. Nu sker det, nu ska åter balansen råda i den natur han är satt att vårda. Han lutar sig tillbaka och skådar sitt verk.

Men det börjar barka iväg. Fackpampen som fått stafettpinnen, kan inte hålla sitt löfte att leverera ett lamslaget folk, inte ens med melodram eller nostalgi över fornstora dar och närheten med Ådalen-31

Han suckar djupt, tar sen ett snabbt andetag och rättar till slipsen. Ställer sig i profil och kollar in rätt grimas i spegeln, mumlar med adress åt ”folket” (-”Tänk inte ens tanken att göra N.Å.G.O.N.T.I.N.G”) innan han vänder sig mot folket och med bestämd sammanbiten min säger;

De som hävdar att landet är fullt- de bör visa var det är fullt”

Tvivlaren börjar skruva besvärat på sig, tittar sig över axeln ner i pengapung och matbod. Nog finns där mer än en skärva att bjuda sin nästa på? Nog finns där ett korn av dåligt samvete över den ogina inställning hen haft! Hen ler mot andra hen, den store har ju sagt hur alla hensen skall tänka, känna och agera.

När de egna barnen ombeds lämna hemmet för dem med större behov ser man dem inte i ögonen. En del klandrar dem deras klagan, andra vill visa sig från sin bästa humanistiska sida och tänker att det ju ändå är bäst på lång sikt att bereda de andra plats.

Hen ska ju vara nöjd och hen är ju del av en större tanke! Vad spelar egna barn för roll då det finns lika oändligt många barn i världen som tallar i den oändliga Svenska skogen och säden på de oändliga Svenska fälten?

Ja Fredrik, det finns både stjärterum och hjärterum.Sen var det bara den där detaljen om notan. Själv har du ju tagit springnota så det är litt taskigt minst sagt att peka finger på oss!

*********************************************

Roligaste bloggposten i ämnet ”Sven-Erlands”

***********************************

Var det förresten bara 1,5 månad sedan Magdalena var en butchbrutta hos Skavlan och startade lite försynt innan hon gick all in ”SDJihad”

Har jag skrivit det där? Varför har ingen blaska kontrakterat mig?

Jag hade ju full bäring redan då åt vart det barkade. Liksom nosen innanför gardinkappan=)

Annonser

17 thoughts on “"Det finns nätter då Fantomen lämnar djungeln och går på stadens gator som en vanlig man

  1. Hos Anybody fanns en intressant kommentar;

   ”Anonym sa...

   Hmm, vid närmare eftertanke tror jag att man INTE ska ta Löfvens göranden och låtanden på allt för stort allvar. Han verkar mest vara en marionett, vars armar händer och mun rycker till och levererar när någon annan drar i snöret.

   Fråga dig i stället varför inte Fredrik Reinfeldt finns med på spelplanen. Vi kan nu läsa om, och se på TV, vad alla andra f.d. partiledarare anser behöver göras i den uppkomna situationen.

   Men inte ett knyst från FR? Varför inte? Inbilla mig inte att svenska journalister inte vet vem han är, var han finns eller vad han gör. De har stenkoll om detta.

   Varför har han inte uttalat sig/kommenterat ännu?

   Vill inte svenska media veta vad han tycker? Alla andra f.d. partiledare uttalar sig ju vitt och brett. Vad är det med FR som inte får berättas?

   Fråga dig detta.

   V”
   slut cit Anys kommentarsfält

   Jag är mycket nyfiken på under vilken sten han befunnit sig sista tiden och varför? Vi ”fick” iaf ett livstecken nu i natt/på morron och det står helt klart att han ger order om vad som gäller, om nu nån mot förmodan tänkt vara/göra en avvikelse..? =)

   Räddningen för M hade ju varit att hela gräddhyllan som surnat bytts ut efter Jul, å nya kvastar, sopar och dammvippor tagit vid. Så verkar inte vara fallet och Fredde rular ända fram till påska? Kinberg- Batra är ett oprövat kort sägs det, men det vi sett hittills är att Isprinsessan i Narnia har fett mycket konkurrens i henne.

   Har Fredde stöpt henne lär det inte bli någon skillnad även om Fredde pensionerar sig som en gäspande James Bond i EU. Alliansen skulle få makt men det skulle bli same shit and not different. Därför måste man tänka strategiskt.

   Gilla

   1. Han måste ha tappat jordkontakten. Hur kan man säga att det finns oändligt med utrymme på fälten och i de svenska skogarna. han måste ju veta att det blir vinter på vintern, med mycket snö och kallt som fan. Menar han att vi skall placera det nya svenskarna i skogarna och låta dom frysa ihjäl. Det är ju värre än vad Adolf gjorde på sin tid.

    Gilla

 1. Hej Mexan! Fantastiskt träffande parallell du drar! Och vår tidigare statsman, lägger sig också i andra länders styrelse skick iom sitt uttalande. Kanske finns utrymme för för behövande från andra kulturer i norden; men frågan är om betalningsviljan finns hos de olika befolkningarna? Tidigare valresultat i Norge, Danmark och Finland tyder väl på motsatsen och det finns möjlighet att våra grannar hellre hjälper behövande i andra världsdelar på andra sätt. Vad är det som säger att Reinfelds sätt är det bästa? Endast Fredrik vet!

  Gilla

  1. Framförallt är det ju den där lilla detaljen om var och på vem/vilka vi ska dra in istället? Logistiken funkar ju inte ens nu, så att dra hit flera 100 000 människor per år/anhöriginvandringen fördröjs ngt- finns ju ingen plan för!

   Det ska liksom bara ”ordna sig”

   Förtroendet för Reinfeldt är himla lågt hos denna tanten hördudu..

   Gilla

 2. Hmm. Inte illa. Kunde man få en Chuck Norris Facts -version?

  * Reinfeldt åker aldrig någonstans, det är jorden som roterar under honom.
  * Reinfeldt har inte förlorat ett val. Sverige har förlorat Reinfeldt.
  * Att vara i opposition mot Reinfeldt räknas av polisen som självmord.
  * Reinfeldt behöver aldrig balansera en budget. Siffrorna trycker ihop sig så att det stämmer.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s