"Första gången" för Legolas Pettersson/skitbra avklädning av Jonas Sjöstedt av Mattias Karlsson

Legolas har förlorat sin politiska oskuld. Med allvarsam min ska vi känna sympati för den stackars Hen som har landat först idag! Hen försöker också följaktligen göra ”sin” verklighet till allmänt gods. Därför vittnar hon om att hon först nu skådat SD i ljuset och fått en flash om hur SD VERKLIGEN är.

Ansvaret för detta faller tungt på Alliansen anser Legolas. Hen fortsätter med att SD hotar lägga ner alla budgetar som kommer framåt i tiden- ”Detta rasistiska parti”

Legolas ”glömde” att nämna när och hur SD vill sätta ner foten.

Det var uppfriskande att se norska och danska kommentatorer- ”Välkommen, ni ligger efter i Sverige!” i mening att de för länge sedan fattat det kontraproduktiva att försöka frysa ut invandringskritiska partier.

De har nämligen redan gjort denna resa.

Ansvar, förtroende och sakfrågor var det ja...

Legolas vill ha en ny valrörelse som handlar om det väljarna tycker är viktigt; skola vård och omsorg.

Bring it on Legolas. ALLT handlar om hur skattemedlen dräneras till Asylindistrin – utan samsyn om ATT skattemedlen SKA användas till just skola vård och omsorg i första hand – att paraplyet är trasigt, så kan man lägga ner snacket om miljoner/miljarder åt det ena eller andra ”behövande” hållet. Pengarna räcker inte om man har ett trasigt paraply.

Sen spelar det ingen roll att Jonas Sjöstedt spänner ögonen i Mattias Karlsson. Mattias Karlsson sopar banan med Jonas Sjöstedt. Huvudfrågan Jonas Sjöstedt ÄR att hålla i pengarna till dem som behöver det i vårt land. Inget annat. To fucking che!

paraply

HÖR UPP! Det är inte som förut! säger Löfvén.

Näej, S har inte 51% längre, det är inte som förut för det ”moderna partiet”

(cit sistnämnda Magdalena Andersson-”Alla ska med på moderniseringsresan”)

Idag är en stor dag, på många sätt. S-hegemonin har spruckit så att byxarslet sprack från yfronten till byxhällan åtabak.

//

Vad sjutton har Löfvén för rådgivare? Det är jätteoproffsigt att gå ut med att MP är partnern nu, för dagen och framåt. Han har ju målat in sig med loctite. Att sossarna byter ledare varje å vart annat år är ju också på minusposten. Han har ju ett jättestort ansvar!

Pga av hans ”samarbete” -pga det instabila säkerhetsläget, det finns ju inget förtroende för att MP ska vara ngt att lita på?! Tack Greider, det är inte mig emot att göra S till ett litet fjuttigt vänsterparti också.

+++++++++++++++++++++++++++

Ledarsidorna skriver

Det här gick på grund. Låt oss erkänna det. Då kan vi kanske lära oss något. Vi kanske ska pröva något annat när vi backat ur planteringen och förnedringen istället för att köra vidare med samma navigatörer och samma körstil en gång till.”

Bannor från KG

Annonser

2 thoughts on “"Första gången" för Legolas Pettersson/skitbra avklädning av Jonas Sjöstedt av Mattias Karlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s