Dammigt i sandlådan nu eller?…

……då Herr Frigolit, fru Kryptonite och resten av de hycklande hela ”#¤%& hösten uttryckt att de är eliten inom kommunikation i samma andetag som de använt sandlådan 07-24 på väljarnas bekostnad så är det självklart att SD inte sätter sig i knät.

Why should they? Ingen bjöd in dem ens i fastun, skörda vad ni sått!

Jonas Sjöstedt sitter i TV just precis nu och säger att det är av ”rena kalla maktskäl” som SD fäller regeringens budget. Vilken bra andningsgympa mina lungor fick!

Jonas har ju, som resterande i sjuklövern – ”rena varma maktskäl” ?? till sin otroliga dissning av SD.

hashtag demokrati någon??

Att baja i eget bo har aldrig stämt bättre med någons beteende och Steffe kan ju rynka på näsan hur mycket som helst i det sandslott han med flera gjort till en sandlåda som mer liknar en kattlåda just nu. Det stinker och ser för djävligt ut.

Ansvaret är generellt bara deras och i synnerhet Stefan Löfvéns.

Nu vänder vi blad.

Serveras fisförnäma plattityder och rullas det runt nå mycket längre på rygg om hur ”dumma SD är” mot alla andra så har vi SD i minst 20% nästa val. Väx för fan upp!!

Giftermålet med MP blev för Löfvén som kryptonit är för stålis å nu mår han som han förtjänar

 ”Och det är nog bara Löfven som inte insett att regeringen är beroende av fler partier än Mp. Ändå har den agerat som om den hade majoritet i kammaren.

Nu är det dags för eftertanke och lite ödmjukhet. Tycker nästan synd om Löfven, som verkar vara en hygglig kille. Tycker betydligt mindre synd om Åsa Romson och broilern Gustav Fridolin.

Om en fallen budget är det bästa för Sverige kan vi diskutera. Jag är inte lika säker på det som Carl Bildt. Men om det leder till att S dumpar Miljöpartiet har det väl kommit något gott ut av det hela.”

Den hälsosamme ekonomisten

Sjöstedts lagkamrat idkade ju designer i kammaren. Jag ger här ett förslag till tisha att bära vid ev kommande valrörelse.

Analysen om att de andra partierna nu börjat inse att ”man”  måste se över invandringen och att SD´s fällning kan göra att de andra partiernas insikter nu stoppas i.om att alla ändringar till en mer restriktiv politik skulle se ut som eftergifter till SD är ett dåligt argument.

Det ÄR ju så att DET är ju exakt vad man ägnat sig åt sedan 2010: straffa ut SD och deras väljare istället för att se till landets bästa. F.ö kan ni s ett bra klipp hos ”Fnordspotting”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s