Birrogate och Jonna Simas antisemitism

Såg debatt på Svtplay igår kväll med bland andra Birro på länk, nån frikyrkopastor och en bror duktig ”inte rasist, men (som efter det framträdandet kan starta en till sida förslagsvis med namnet-

– Jag är för yttrandefrihet, men..”

Trodde aldrig att jag skulle sitta och hålla med en frikyrkopastor! Den oerhört taggade ” Inte rasist, men..”Oscar Schau, framstod som ett barn i en sandlåda då argumenten var av typen ” de kristna är mycket dummare” och svart bälte i grenen bodycountingmantra.

Där han främst stack ut var då han skulle förklara hur upprörda alla muslimer var för att Birro, enligt honom- pekat ut ALLA muslimer som terrorister.

Frikyrkopastorn förklarade pedagogiskt med den vises lugn, VAD Birro skrivit, HUR och VARFÖR/mot vilken bakgrund.

Poängen med den fortsatta diskussionen var att INGEN i ringhörnan ”Inte rasist, men..” i sak gjorde avbön och/eller förfasade sig över JUST det Birro poängterade-> Det odiskutabla faktumet slaktandet i Islams namn som lagts till beskådande inför världens fötter.

Här travande Schau istället på i sin hemputsade rustning och lade bevekelsegrund till bevekelsegrund till ”ALLA muslimers” upprördhet som han var stolt talesman för. Vanligtvis ser andra i ”Inte rasist, men”-rörelsen tex Henrik Johansson på saken ur just den synvinkel som Birro efterlyser, men då handlar det såklart om SD`s ansvar att förbanna ”Hatsajterna” 

Birro vittnar på länk om att han fått flest bekräftelser på att det var bra vad han tagit upp, av just MUSLIMER av den enkla anledningen att de inte heller är fans av IS.

Hakelius skriver i Aftonbladet, är han socialdemokrat då? Skulle inte tro det. Birro fick foten av Thomas Mattsson för att han kritiserat Expressen. Oscar Schau menar att Birro är högerextrem för att han deltog i ”Radio länsman”.

Pettersson ger lite perspektiv på Schau.

Det är ju inte okey att ens länka till t.ex Avpixlat ,vilket visar hur sjukt klimatet är. En liberal har vidare synfält än att gå med på att förbjudas att läsa viss media. Med terror och hot ska folket piskas till rätt åsikter och beteende. Inget en liberal stöder.

Media är livrädd för de sajter som de kallar hatsajter. Många ggr för att de faktiskt har både mer stringens i sina texter och var långt före mainstream media med rapporter som MSM förtigit. Istället för att plocka ut saker och ge fakta, peka på eventuella felaktigheter som ju skulle vara helt OK! så har MSM mörkat vinklat och skrikit ”HATSAJTER-förbjudet-avskyvärt-inte beröra för då är du rasist” slut cit Pettersson

Sen har vi då andra delen av programmet där Jonna Sima skulle krossa Amelia Adamos försvar av Malou Von Sivers ”stora journalistpriset” program ”Efter tio” som Sima kallar ”Snyftprogram”.

SimmaMalou

 

I en lång och fyllig utläggning kring alla sorters lidanden som tas upp där olika människoöden som även innefattar lilla människans utsatthet, kommer Jonna fram till att detta inte tas om hand på rätt sätt av Malou.

Malou knyter inte ihop de individuella öden hon förmedlar till tittarna, med orsakerna bakom. Man måste ju se saker ur de rätta stora perspektiven. Det gör inte Malou. –

Ansatsen stavas i ”syster som sviker de feministiska idealen”-ilska.

Malou omfamnar t.ex inte oreserverat ”patriarkala strukturer”världsbilden, och förutom att Tv4 sparkat en massa journalister så får de och nån som iofs intervjuat Mandela, men ändå i grunden gör skitprogram- ett pris som varken TV4 eller Maolu är värd.

….och så kan inte Jonna hålla sig längre ……utan hela den egentliga orsaken bakom hennes motvilja till att Malous program fått det åtråvärda priset kommer som en liten oåterkallelig kräkreflex.

klippt

simapatriarkalastrukturer

Det kostar på att vara bokstavstrogen feminist och efter Amelia Adamos självsäkra slutkläm där hon står bakom Malou, hennes program och att Malou är väl värd sitt pris, knycker Jonna på nacken och replikerar pärlorna:-

-” Bonnier tycker hon är värd priset”

Vad var det för kommentar? Inte visste jag att Sima anammar gammelnzzevärderingar?!

På TV går trailern om den nya serien ”Blå ögon” där de onda säger ”Vi ska befria vår ras från det judiska slaveriet” 

Simas uttalande kan gå som en travesti på det uttalandet..

och det är ju ingen direkt hemlis att kommunister hatar judar.

Vad är antisemitism?

”Fantasier om judisk allmakt spelade en viktig roll i nazitysk propaganda. De tyska judarna – av nazisterna definierade som ”rasfrämmande” icke-tyskar – påstods ”behärska” politik, ekonomi, kultur och medier i Tyskland. Judar runt om i världen – av nazisterna betecknade som ”den internationella judendomen” – sades ”kontrollera” världsekonomin och ”styra” samtliga stormakter.

Även i dag utgör föreställningar om judisk makt och inflytande en kärnidé i antisemitisk propaganda och tankevärld.

De kan bland annat avläsas i antydningar eller påståenden om ”judarnas makt över medierna”

slut cit

Lite roligt i det hela är ändå nedanstående. Sima hade inget ansvar alls över hur hon blev sminkad? Förmodligen föll hon offer för patriarkala strukturer som svepte över hennes ansikte i ett ögonblick då hon hade den feministiska rättroende garden nere?

Alternativt en ironisk sminkör/ös facerape? Det är härligt att slippa ansvar! leve ansvaret! På Simas twitter finns en fin bild som hon själv valt ut utan TV sminkösers inblandning får man förmoda och jag tycker att hon ser ut som i programmet- vacker

Simasmink

One thought on “Birrogate och Jonna Simas antisemitism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s