Pansarglas och pansarhjärtan

HÄR    081016

2011-ombyggnad av sjukhus för ökat skydd mot hot och våld

Ambulansfack kräver militär utrustning

”– Nu har det varit så många incidenter. Det har varit allt från skjutningar till folk med machete och folk som slår sönder ambulanser eller försöker att ge sig på ambulanspersonal. Vi är inte fredade i den utsträckning vi tidigare har varit.”–

”På frågan om Johansson gör jämförelser mer hur kravallpolis är utrustad, svarar han att det inte räcker. Han ser en annan förebild:

Nej, militärt skulle jag hellre vilja säga.”

****

”Johansson berättar också – om än inlindat – om hur ambulansanställda hängs ut som främlingsfientliga av vänsterliberal media när de tänker på sin egen säkerhet och kanske inte vågar åka på ett uppdrag utan att först invänta förstärkning från polis.

Och man får också i ansiktet från journalister att man provocerar de boende i området genom att ha med sig polisen, att man hellre borde ha med sig grillkorv. Ungdomarna i dessa områden försvarar sig ju bara mot samhällets fascistiska våld, heter det.

Johansson tänker sig att den kritiken kan pareras om ambulanspersonalen ges de resurser som krävs för att skydda sig själv.”

slut cit AP

Något sånt här kanske?? Snart i en stad när dig……..

*************************************

”Borgerlighetens politik får inte reduceras till att handla om SD och positionen i förhållande till dem. Den måste handla om Sverige och framtiden för de människor som bor här. Om nu politikerna ska göra det de älskar att prata så mycket om, nämligen ta ansvar.

Men det var kanske just bara prat ? ”

cit ”Motpol”

                 Annie Lööf på sin kammare-lägger upp taktiken för nästa uttalande..

Det sk ”Etablissemanget” är totalt urspårat

4 thoughts on “Pansarglas och pansarhjärtan

 1. Hej Mexan! Det är tydligen inte möjligt för det offentliga att hjälpa alla i samhället. Om räddningspersonal blir hotade till livet när man rycker ut, har man all rätt att avstå i vissa områden och då vara tydlig med orsakerna. Tyvärr, sker inte alltid det, utan personalen är mycket plikttrogen och då händer olyckliga saker, som dödsskjutningar och andra arbetsincidenter för verksam personal.

  Liked by 1 person

   1. Hej Mexan! I Tensta löste man oro bland ungdomar och yngre vuxna genom resor till Karibien och jobb som trygghetsskapare, vilket givetvis inte visade sig vara så verkningsfullt i att skapa laglydighet och lugn. Och riskerar affärer och offentliga lokaler snatterier och vandalisering, är det väl fullt rimligt att lägga ned och bilda sovstäder eller?

    Liked by 1 person

 2. Det roliga i kråksången är att det sägs aldrig vilka som kastar sten på ambulans å brandkår…. Vi svenkar har inte stenkastning och bilbränning som nationalsport… Vi vet att dom kommer för att hjälpa. Så vilka kan det vara då?! Inte är det invandrare.. Neee…

  Ser inget konstigt i att dom inte åker in och hjälper, dom verkar ju inte vilja ha hjälp iaf… Personalens säkerhet i förstahand.

  Lag och ordning gäller ALLA i sverige, alla ska vara lika inför lagen. Ibland kanske polisen måste köra lite skarpladdat och statuera lite exempel. Neeeej det går inte! Då blir det upplopp! Ta in militären och rensa upp, sluta tramsa för i helvete!

  Passar inte lag och ordning finns flera länder som skulle passa perfekt att flytta till, som har varken eller…. Men det finns en annan sak de länderna inte heller har, oändligt med bidrag!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s