Ehsan Fadakar och tvånget

Att TVINGA, att lagstifta om TVÅNG är tydligen melodin bl.a Fadakar vill spela angående flyktingmottagning. Det är fel och fult att prata volymer, det har t.om farbror Fredde sagt!. Som argument för han fram en nostalgi, en känsla som HAN har utefter hur det var då HAN och hans familj kom till Pite´. Iofs hintar Fadakar om att skrota EBO. Fiint!

Då kan vi TVINGA flyktingar att fylla en redan arbetslös obygd och ”skapa” mångkulturella fägringar. ”Kommuner som Södertälje och Malmö har gjort sitt många gånger om.” skriver Fadakar. Ja, det kan man ju verkligen säga!  SUS i Malmö har inte bara skottsäkra glas, utan pansarglas!

Att det är detsamma som att ge en knytnäve istället för omsorg och kärlek jobb, sjukvård, tandvård och husrum-för att man ifrågasätter MÄNGDEN flyktingar som våra politiker – i ett naivt maktspråk gentemot SD och dess väljare- plus moms skapat, är oförskämt och verkligen naivt.

Det handlar om resurser som INTE är oändliga, därför handlar det SJÄLVKLART om ”volymer”! Att ducka för det faktumet verkar i det närmaste fastställa en mycket mycket låg intelligens. Fadakar vill att alla 100 000 per år som förväntas komma, liksom honom själv om 25 år ska ”minnas glada dagar i sitt nya hemland”

”När ni firade Berlinmurens fall firade vi 25 år i Sverige. Jag vill att alla flyktingar ska se tillbaka om 25 år och ha samma glada minnen av sitt nya hemland.”

Jag förstår att det känns bra att leva i en bubbla där man själv är guds gåva till alla människor. Bra så, men-det finns andra verkligheter och på samma nostalgiska sätt som Fadakar ser på sakernas tillstånd finns en å annan som ser tillbaka på en tillvaro UTAN ständiga skottlossningar, dödsskjutningar, sprängningar, gruppvåldtäker, rån, personrån,sk äldrebrott mm mm. Har de inte samma rätt att tänka tillbaka på trygghet där man slapp att kolla mer bakåt än framåt till och med vid en fucking pantmaskin utanför ICA för att inte riskera att bli misshandlad!?

Fadakar gillar tvång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s