Magdalena Anderssons hatgardiner å andra haters

….Magdalenas gardiner var mest fördragna under tiden hennes kontor låg mittemot Sverigedemokraternas fick vi veta i ”Skavlan” ikväll. Hon ville inte se dem. ”Skavlan” undrar om den åtgärden gjorde att de försvinner, vilket hon svarade nekande på. Sedan låter hon enligt mallen för retoriken de använder, de där politikerna som skiter i mun på väljarna. Nämligen-

” Sverigedemokraterna är ju invalda och ska sitta i riksdagen, men samtidigt står de ju för att dela upp människor i vi och dom, de goda och de onda bla bla bla”

..säger hon utan att blinka, utan att se det tragikomiska i det hela där hon med sin bikt just redovisar precis vad hon med övriga goda haters i riksdagen gör.  Magdalena tillhör de goda och de som inte tycker som henne tillhör de onda.

”Skavlan” gör tyvärr som alla andra, har chansen men ifrågasätter inte JUST det faktumet. Hur svårt hade det varit att fråga Magdalena om det inte är JUST vad hon anklagar Sverigedemokraterna för som hon själv med sektvännerna utför, betalda av mina fucking skattekronor! Lekstuga!!

Vi har en finansminister som drar för gardinerna?! och som skyller på SD att hon gör det.

Så vi backar lite..hur har det sett ut senaste fyra åren? Hur såg det tex ut för nästan exakt tre år sedan inför en partiledardebatt?

Juholt Åkesson

 ….och vad tyckte tittarna då?

Rätt av Ohly och Juholt

Magdalena Andersson sitter sedan och dumgör den norska finansministern men främst dumgör hon, eller rättare sagt FRAMSTÅR hon själv som otroligt dum, arrogant, otrevlig och med låg förmåga till diplomatiska funktioner öht, så djävla oprofessionell i så hög ställning. Helt otroligt!?

Nedan från Flashback ikväll. Som av en händelse sitter en snubbe där hos Skavlan som säger att han efter att ha iakttagit Andersson konstaterar att hon har en personlighet som kallas ”Fearless dominans”. 

Magdalena Andersson

Det sista hon sade om att hon kan fortsätta dra för gardinerna för att slippa SD, men att hon inte kan dra för gardinerna för Svenska folket måste ju vara det mest korkade en minister kan säga till folket.

Den utsagan ger vid handen att hon inte är arg på på de ”olydiga barnen/folket”- som inte fattat bättre än att de röstat på SD, de har ju blivit förledda!! Svenska folket har inte egna hjärnor helt enkelt. Hur låg panna har den kvinnan?!! Är det så här Sossarna ser på Svenska folket? Svar ja.

Nedan lite kommentarer från 2011

Skratta..

Gällde det inte demokrati så skulle man skratta högt. Nu är det enormt dålig respekt för oss väljare. Men vårt minne sträcker sig låångt över nästa riksdagsval….

Frågande, 2011-10-07 18:27″
*****

Otroligt omyndigt

Få se… Vi kan inte skilja på vad som sägs för att partierna står på ett visst sätt. Hmmm!
Det är nog säkras att vi slopar allmänna val om vi väljare är så korkade!

Hågge, 2011-10-07 18:02
*****

Vuxenmobbning

S och V:s beteende är vuxenmobbning. Ta debatten på söndag istället för att agera som griniga dagisbarn.

Sigge Stark, 2011-10-07 16:29
*****

Sv: KM

På vilket sätt var detta ett klokt beslut av Juholt och Ohly? Att inte ge väljarna svar på en massa frågor, tex. nu Repalus utspel om invandringen. De vågade helt enkelt inte..

Frågande, 2011-10-07 16:09
*****

Bottennapp

Om SD skulle trilla ur riksdagen vid nästa val, ska man klä om deras riksdagsstolar då så att ingen blir ”smittad” eller upplever annat obehag? Det här är ju sannerligen ett lågvattenmärke i svensk politik. Som flera har påpekat så är SD faktiskt valda till riksdagen och behöver vi inte respektera dom för det, vilka fler är det vi inte behöver respektera? Hur står det egentligen till med demokratin?

Spanaren, 2011-10-07 16:04
*****

Ökar..

Undrar hur många tusen ytterligare som nu funderar på att rösta på SD i nästa val..?
Runt 330 000 Svenskar röstade på SD. Nästa gång blir det säkert flera.….
Juholt och Ohly hjälper glatt till….

Frågande, 2011-10-07 15:13

Jag trodde….

En man, en röst, det kallas demokrati.
Jag var dum nog att tro att alla röster var lika mycket värda och att man respekterade ett valresultat i en demokrati.
Kan man kalla det Ohly och Juholt har drabbats av hybris??? Eller bara arrogans?

Ej rasist!, 2011-10-07 15:12
*****

Skickar farliga signaler

Ohly och Juholt undergräver ju demokratin genom sitt agerande. Högst anmärkningsvärt då SD kommit in i Riksdagen på ett legitimt sätt genom den demokratiska processen.

Palm, 2011-10-07 14:49
*****

Barnsligt beteende

Otroligt barnsligt beteende av Juholt och Ohly, med den attityden kan de lika gärna hoppa av riksdagen också! För dessa två herrar passar bättre i sandlådan än i Sveriges Riksdag!

Mattias, 2011-10-07 13:10
*****
”stoppa huvudet i sanden” är heeelt ute som uttryck för när nån inte vill se eller låtsas som om ett problem inte finns, liksom uttrycket ”skjuta budbäraren”-jag riktigt ser framför mig en sammanbiten ”vinnarMagda” som fräsande drar för sina gardiner och skiter i solförmörkelsen av de egna lögnerna som mörklägger landet. Så illa!
Fäll regeringen till Jul tack.
Magdalena har skaffat sig en ståndsmässig klänning att ha i riksdagen där hon ska stå tillsammans med Dinamarca och glänsa ikapp med Haute de couture för demokratiska socialister.
Kan inte fatta att det bara gått ett par månader sedan jag skrev detta. Bergådalbanana går snart sönder, jag vill hoppa av innan..
”Jag tycker det är helt fantastiskt att det blev ett jävla liv över 5:e jobbskatteavdraget men ingen reflekterar över de skenande kostnaderna för invandringen trots att kostnaderna är tiodubbla”

8 reaktioner på ”Magdalena Anderssons hatgardiner å andra haters

 1. Ja vad är det för finansminister vi har fått? Eller snarare, eftersom de inte lär vara speciellt annorlunda eller bättre, vad är det för regering som huserar i huvudstaden? ”Alla människors lika värde” är i realiteten bara tomt prat, som dessa sprider vitt och brett. De borde skämmas! /tompas11

  Gillad av 1 person

  1. från 330 000 väljare 2010 till närmare 800 000, 2014 och kraftigt växande. Bubblan spricker snart. De är som malar som flyger rakt in i fotogenlampans lågor-de kan inte låta bli! Maktkåta och verklighetsfrånvända betongsossar som drömmer om fornstora dar. Könskvoterad

   Gilla

 2. Jag satte kaffet i vrångstrupen igår kväll när Skavlan sändes! Hur kan en minister inbjuden till ett annat land för att delta i en show, uttala sig som hon gjorde mot norrmännens sätt att styra landet? Vem tror hon att hon är? Magdalena ”Den Allsmäktiga”? Det var oförskämt och oartigt och jag skämdes å hennes vägar för det norska folk som röstat fram sin regering. Oerhört kränkande! En trist kvinna med ett ondskefullt inre och ett påklistrat leende för att visa hur god hon är! Det vänder sig i magen när man både ser och hör hennes oförskämda uttalanden där hon framställer sig själv som en ”Rättvis och God Person” men den amerikanska psykiatrikern gjorde säkert en riktig bedömning av hennes personlighet med psykopatiska drag! Synd att han inte fick bedöma hela den sittande regeringen!

  Gillad av 1 person

  1. 1000 tack för din kommentar Magitte!

   Jag får ofta en overklighetskänsla och det är skönt då någon kan bekräfta att jag är vaken och med i den här filmen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s