Norrans Sakine Madon kallas "islamofob" av Rashid Musa/SUM

Varför är jag inte förvånad?

Rashid, en ödmjuk kille ”my tweets be representing 1.6 billion muslims”-som just nu befinner sig på Muslimskt möte i Jordanien och dessemellan  avnjuter böneutrop.

Rashid har ju haft lite att stå i då han anmälde Svd/Ivar Arpi till JK.

Nu singlar ”rasse-islamofob-fatworna (heter det fatwas eller fatwor i pluralis obestämd form?)..ja ut singlar de som ystra höstlöv iaf!

klicka nedanstående bild= förstora

Rashid om Sakine

Sakine twitter –Sakines inlägg som retat Rashid HÄR

Sakine om Rashid

IS och kurder slåss i Hamburg.

Annonser

4 thoughts on “Norrans Sakine Madon kallas "islamofob" av Rashid Musa/SUM

 1. Det finns kloka människor i alla fall.
  Kan vi inte klona Madon och Pekgul och placera minst en i varje kommunfullmäktige och ledarredaktion runt om i landet?

  SUM är i varje fall fullständigt integrerade – de drar rasistkortet direkt.

  Liked by 1 person

  1. Det finns MÅNGA kloka, men dessa andra organisationer som lyckats kidnappa alla muslimers röst, och som därmed liksom stoppat in foten i maktens boning och trängt sig in, ÄR inte goda krafter för vårt samhällsbygge. Som tur är, så visar de fram fultrynet då å då som inte går att snacka bort. Jag är djävligt bitter över att alla partier ändå tycker det är OK att ha med sådana personer i sitt parti, och DE valen är bara byggt på etnicitet OCH religion i syfte att attrahera väljare från den gruppen. Det äcklar mig.

   ta tex Abderisak Waberi. Svd hade 2009 ett reportage om honom innan han blev invald i riksdagen, läs nedan
   **
   **
   Abderisak Waberis kandidatur sätter strålkastarljuset på en debatt kring Islam i Sverige. Aje Carlbom, fil dr i socialantropologi, menar att Islamiska förbundet är en del av den islamistiska rörelsen som vill bygga upp en egen offentlighet, med egna skolor, förskolor och så vidare. Den parallella strukturen går stick i stäv med partiernas syn på integrationspolitiken.

   Den upphäver inte segregationen. Den förstärker den. Men islamisterna vill ha segregation. De anser att den skyddar muslimska barn.

   Att kandidera för ett politiskt parti
   är ett sätt att ge rörelsen ökat inflytande, menar Aje Carlbom samtidigt som han poäng-terar att han inte har någon uppfattning om vad Abdirisak Waberi står för som person.

   Inte heller Pernilla Ouis
   , fil dr i humanekologi och med inblick i den muslimska Sverige, vill uttala sig om Abdirisak Waberi. Men hon anser att det finns både för- och nackdelar med att personer som hon ser som islamister engagerar sig i ett politiskt parti.

   –De representerar en del av befolkningen i en demokrati. Jag ser hellre att de engagerar sig i Moderaterna än att de startar ett islamistiskt parti, förklarar hon.” slut cit HÄR

   Enligt ovan finns och fanns frågetecken kring dessa personers agendor, men man ser också tydligt att man beräknande själva i partierna och enligt övrig ”förståsigpåhögadel”- ÄNDÅ tycker det är bättre att de -jihadister/na- engagerar sig i befintliga partier än startar ett renodlat islamistiskt parti.

   tex Nalin Pekgul tycker tvärtom- låt dem starta ett islamistiskt parti och se hur många väljare de får? läs HÄR
   slut citat Svd

   Abderisak Waberi ÄR nu inne sedan flera år
   . Mamoud Aldebe kom fan NÄSTAN in! Nyamko Sabuni var snabb redan 2006 och slog larm Jens Orback sade tex;
   ”att förslaget är oacceptabelt och att Sverige inte kan ha en lagstiftning där vissa grupper behandlas annorlunda än andra. Dessutom ska lagstiftningen vara könsneutral”

   Alla uttalanden och varningar gick bra att förmedla då, INNAN ”rasistkränkningsindustrin” och det totalt utflippade debattklimat i stort som vi nu befinner oss i!

   Omar Mustafa fick nästan näsan avklippt då nån??? lyckades förmedla och förhindra att han kom in i VU och dörrn slängdes igen med en smäll!!

   Mehmet Kaplan har ju varit väldigt noga me
   d att framställa sig som mer moderat muslim är tex Waberi, men Kaplan gjorde i somras fullständigt klart i Visby vart han står. Man behöver bara kolla in hur hans hustru är klädd f.ö, för att få ett kvitto på vilken nivå av moderat muslim han är…

   När vårt samhälle inte lyckas hålla samman kring våra egna lagstiftningar utan börjar spreta, slår de in kilar -lobbar och jobbar för att skapa särlagstiftningar, särregler kring sin grupp. Men i denna stora grupp på över 500 000 tusen muslimer i Sverige, FINNS många som faktiskt flydde hit av en orsak: Nämligen att SLIPPA det konservativa Islam!!

   Deras röst är svagare än de konservativas och vi har redan enklaver som styr i områden, vi har redan långt framskriden artros i samhällskroppen i form av Shariastyrning och i tex familjelagstiftning gäller inte enbart svensk lagstiftning ens i Sverige. DET tycker jag är skit rent ut sagt.

   Grundlag, vad är det? Rasistkortet trumfar över vilken lag som helst! I Kölvattnet av den hysteriska rasistblameandet på alla nivåer i samhället, genustrams och annan social makeupstoretjafs- VÄXER dessa krafter sig starkare och starkare- MED våra skattepengar FÖR att skilja ut sig och det är som sagt var INGET som integrerar alls!

   Waberi

   F.Ö skulle Kaplan efter uttalandet om Jihadister/Finlandskriget haft respass ut ur MP,eftersom hans makeup krackelerade så tydligt (de lär sig ju genom de parallellt klättrande andra muslimska bröderna) men med Romsons grodhoppsdiarre´och krympandet av MP bl.a pga det, tänkte man ju att de inte skulle ha så stor makt..
   Romson gjorde minus 5 procentenheter med sitt tal i Visby, och nu är hon vice statsminister. Det snackas om långfingrar hit å dit, men DET är ju ett enda stort långfinger in i hypotalamus =/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s