Dålig hårdag,…

..kan man verkligen kalla brottet ”Bad Hijab”. Iranska kvinnor trotsar nu Hijabförbudet . Underbart! Tänk att få känna vinden genom sitt hår…HÄR

Jag hatar hijaben. Jag gillar också känslan av solen och vinden i mitt hår. Är det en synd?

Bilderna verkar föreställa kvinnor som endast tillfälligt tagit av sig täckelsen för att ta ett foto, men känslan av frihet går inte att ta miste på.

Frihet är underbart, även kortvarig, skriver en kvinna.

Gruppen är skapad av journalisten Masih Alinejad, bosatt i Storbritannien.

Mitt hår hölls gisslan av regeringen

Undrar om Veronica tagit ett snack med Shariapoliserna i tex Iran? Skulle inte tro det. Hon skulle dessutom bli arresterad pga det sätt hon bär Hijab på sin twitter. Hon kan ju alltid säga nedanstående till Shariapolisen, eller fortsätta kokettera sitt ”fria val” med sina feministiska väninnor

Vi Svenska feminister! – i stöd för Irans kvinnor…

Vi Svenska feminister gillar olika. Vår statsreligion ”feminism ” är den vi vanligtvis tillber starkast och ser som det högst stående trossamfundet men i jämförelse med religionen Islam har vi ingen röd tråd längre ang vad feminism står för. Dock behåller vi den röda koden och älskar därmed  att klä oss efter vad religiösa män önskar se oss i.

Leve feminismen-Krossa solidariteten med förtryckta systrar.

 

 

 

Annonser

6 thoughts on “Dålig hårdag,…

  1. Mjaaaa,….det är inget vi sysslar med i vår land. Värdegrund Anderstig, värdegrund, humanism och någorlunda högre nivå än deras beteende, enligt devisen ”förlåt dem ty de veta icke vad de göra”

   Gilla

 1. Svenska vänsterfeminister i hijab: ”Vi har inte förstått någonting alls. Väntar fortfarande på besked om Stalin verkligen var så kass som alla borgare säger.”

  Gilla

 2. När jag ser bilderna på Gudrun,Åsa ,Veronica och Mona med slöja så kan jag inte låta bli att tycka att dom alltid borde gå i slöja. Dom ser ju så snälla ut. Jag hoppas Vänstern inför Hijab åt sina företrädare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s